***  Személyes átvétel: INGYENES | Futárszolgálat: 1150 Ft / nettó 30 ezer forint felett INGYENES kiszállítás  ***

Biológia, környezetismeret

Rendezés:
Mutat:
Mutat: Lista Rács
 • Átlátszó komposztáló tartály
  A gyerekek végigkövethetik a komposztálás folyamatát. (Olyan biológiai folyamat, amely hulladékok, melléktermékek szerves anyagait stabil, a továbbiakban könnyen már nem bomló, humuszszerű termékké alakítja át. A mezőgazdaságban, különösen a kertészetekben régóta ismert és alkalmazott módszer. ) Hár..
  Nettó: 11 803 Ft 14 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Botanika tudomány és játék
  8 éves kortól, 1 játékosGyártó leírása:A játékban található magok elültetésével, különböző növényeket nevelhetsz és megfigyelheted, hogyan fejlődnek ki a magokból a növények. A növények neveléséhez kis keltetőt, az átültetésükhöz pedig cse..
  Nettó: 4 087 Ft 5 190 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Brainbox - Farm
  Játsszunk együtt és tanuljunk együtt a Brainbox farmos játékkal! A játék egyedül és csoportosan is játszható! Praktikus csomagolás, akár utazáshoz is használható. 70%-ban újrahasznosított anyagokból készül. A játék méretei: 12 x 12 cm...
  Nettó: 3 378 Ft 4 290 Ft
  1 vélemény alapján.
 • BrainBox: Állatok társasjáték
  Te mi mindent tudsz az állatok világáról? A BrainBox: Állatok társasjáték segítségével most végre letesztelheted általános tudásodat egy vicces, az egész család számára nagyszerű kikapcsolódást és szórakozást garantáló agytornával. A játék célja az, hogy megpróbálj mindig helyesen válaszolni a ne..
  Nettó: 3 378 Ft 4 290 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Brainbox: Környezetismeret
  A Brainbox: Környezetismeret társasjáték kifejezetten családok számára készült, abból a célból, hogy az együtt játszás közben fejlődjön a játékosok megfigyelő képessége és memóriája. A Brainbox: Környezetismeret társasjátékban szereplő kártyák egy-egy feladványt tartalmaz, legyen szó színekről, menn..
  Nettó: 3 378 Ft 4 290 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Brainbox: Ragadozók
  Mozgasd meg az agyad és fejleszd a memóriád! A Brainbox: Ragadozók játék során minél több információt kell megjegyezned a kártyákon szereplő állatokról. Azt, hogy a kártya hátoldalán melyik kérdést kell megválaszolnod, már csak a szerencse dönti el. A játék csomagolási méretei: 12 x 12 x 12 cm...
  Nettó: 3 378 Ft 4 290 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Csapadékmérő
  Állítható, vagy földbe szúrható edény, melyről miliméterben leolvasható a csapadék mennyisége. Tetővel lezárva szállítható...
  Nettó: 1 803 Ft 2 290 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Első felfedezéseim - A természet
  1 játékos részére, 6 éves kortólGyártó leírása:Ez a játék könnyen elvégezhető kísérletekkel bevezeti a gyerekeket a természet világába. A legegyszerűbb út a természettudományok megismeréséhez!..
  Nettó: 2 276 Ft 2 890 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Első felfedezéseim - Az egyensúly
  1 játékos részére, 6 éves kortólGyártó leírása:Egyszerű és lebilincselő kísérleteken keresztül ismerhetik meg a gyerekek a fizika világát és megismerhetik a fizikai egyensúlyt...
  Nettó: 2 276 Ft 2 890 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: A csodálatos állatvilág - P.Dowswell
  Használt, jó állapotú. Melyik állat az, amelynek olyan hosszú a nyelve, mint a teste? Hogyan lélegzik a bálna? Miért csíkos a zebra? Hogyan lát a kígyó a sötétben? Ezekre és még sok száz állatokról szóló kérdésre ad választ ez a fantasztikus enciklopédia. A fiatal olvasó nemcsak a már jól ismert áll..
  Nettó: 1 895 Ft 1 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: Az emberi test - Mi Micsoda Junior 1. kötet
  Használt, jó állapotú. Mi MICSODA Junior Az emberi test. Miért dobog a szíved? Mi tartja a testedet? Hogyan mozog a tested? Hogyan lélegzel? Miért leszel éhes? A Mi MICSODA Junior 1. kötete Peti születésnapjára invitálja a kíváncsi olvasót. Itt mindenki izeg-mozog itt, fel-alá jön és ugrabugrál. Az ..
  Nettó: 2 810 Ft 2 951 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: Dinoszauruszok - Kis könyvekben a nagyvilág
  Használt, jó állapotú. Dinoszauruszok, Kis könyvekben a nagyvilág sorozat. Alexandra Kiadó. Részletes, színes rajzokon mutatjuk be a titokzatos őslényeket - diplodocus, allosaurus, velociraptor, triceratops, tyrannosaurus rex, stegosaurus, spinosaurus, opthalmosurus. Nézd meg jól a képeket! Rengeteg..
  Nettó: 951 Ft 999 Ft
  2 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: Ragadozók 3D-s kalandok! Sorozat
  Használt, újszer, 3Ds szemüveggel. 3D-s kalandok – Ragadozók. A 3D-s kalandok című sorozat köteteiben az ifjú olvasó érdekes információkat tudhat meg az adott témakörben. Az ismeretszerzést még izgalmasabbá teszik a 3D-s képek, amelyeket a könyvhöz mellékelt speciális szemüveg segítségével élvezhetü..
  Nettó: 943 Ft 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: T.Rex Pillants be a háromdimenziós T.rexbe! Nézz bele sorozat
  Használt, jó állapotú. Dennis Schatz: Nézz bele! - A T-Rex . Pillants be a háromdimenziós T-rexbe! Színes illusztrációkkal és egy T-Rex modellel, melyet az oldalak lapozásával részletesen megismerhetsz, kielemezhetsz. Oldalszám : 14..
  Nettó: 5 705 Ft 5 990 Ft
  2 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: Tudod-e? - Érdekességek az állatvilágból
  Használt, jó állapotú. Témakörök: korallzátonyok, tengeri uborka, bolha, kullancs, szitakötő, sáska, selyem, pókháló, skorpió, szentjánosbogár, góliátbogár, lesőharcsa, cápa, levesteknős, matamata, béka, kakukktojás, harkály, jégmadár, egyszarvú, mongúz, lajhár, teve, koala, hiéna, leopárd..
  Nettó: 1 895 Ft 1 990 Ft
  2 vélemény alapján.
 • -13%
  Felfedező készlet
  9-részes felfedező készlet többrekeszes hátizsákkal, kulaccsal, biztonsági karabinerrel, különböző szerszámokkal és kétfunkciós kalandorlámpával. A lámpa a működéséhez szükséges 2db LR6 "AA" elemet nem tartalmazza...
  Nettó: 5 740 Ft 7 290 Ft 8 390 Ft
  1 vélemény alapján.
 • -13%
  Felfedezőcsomag (Kit-Explorer)
  6+Gyártó leírása:A csomagban egy 15x-rös nagyítású távcsövet, egy Looky bővíthető periszkópot és a 10 féle funkciójú Super Optic Wonder-t találsz. Ez a felfedező szett környezetünk számtalan csodájába enged betekintést a gyermekek számára...
  Nettó: 7 000 Ft 8 890 Ft 10 190 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Három nézőszögű bogárvizsgáló (Triple Bug Viewer –
  5+Gyártó leírása:A bogarak három nézetből figyelhetők meg a hármas bogárvizsgáló segítségével: felülről, oldalról és alulról. A tükör törhetetlen anyagból készült, illetve egy csipesz is tartozik a szetthez.Nagy lencse átmérője: 45 mmKis lencsék átmérői: 32 mmNagyítás: 2-4x-esSzínek: Piros, sárga, v..
  Nettó: 1 882 Ft 2 390 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Ház körüli élővilág - Veres László
  A Ház Körüli Élővilág könyv színes illusztrációkkal díszített 28 oldalas könyv, a Pillantás a természetre ismeretterjesztő sorozat tagja. A könyvben megismerhetsz olyan állatokat amelyek közvetlen közelünkben élnek...
  Nettó: 1 895 Ft 1 990 Ft
  2 vélemény alapján.
 • Hordozható mikroszkóp (Zoomscope – Microscope)
  6+Gyártó leírása:Hordozható mikroszkóp, melynek segítségével bármilyen felület részletesen, 20-40x-res nagyításban megvizsgálható.A mikroszkóhoz egy lámpa is tartozik, ami a megfigyelést könnyíti.A zoomskope oldalán található egy gomb, aminek a forgatásával a nagyítás mértékét lehet beállítani.Színe..
  Nettó: 3 772 Ft 4 790 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Időjárásfigyelő készülék
  5 része: barométer, iránytű, páratartartalommérő, hőmérő és min-max hőmerséklet jelző. A lemosható felületen jelölhetjük méréseinket.Angol nyelvű részletes leírás, tájékoztatás. ..
  Nettó: 14 953 Ft 18 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • -13%
  Kaland alapfelszerelés (X-BELT, The Exploration Be
  5+Gyártó leírása:Alapfelszerelés a kalandhoz és a felfedezéshez..A természetmegfigyeléshez nélkülözhetetlen eszközök az állítható övhöz karabinerekkel csatlakoznak.A készlet tartalma: - Kulacs- Bogárnéző- 7 funkciós Optic Wonder- Oldaltáska- Jegyzetfüzet..
  Nettó: 6 843 Ft 8 690 Ft 9 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Katicás Bogárfigyelő
  Katicás Bogárfigyelő  Nyisd ki a katicabogár szárnyait és figyeld meg az összegyűjtött bogarakat egy 3.5x nagyítóval. Biztonságos csavaros kupak, szellőzőnyílások.6 féle színben: piros, narancssárga, citromsárga, lila, kék, zöldAjánlott: 3-7 éves korig..
  Nettó: 2 354 Ft 2 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • MagniScope 30x terepmikroszkóp - ÉRTÉKCSÖKKENT
  Bontott csomagolás, eredeti minőség, jó állapot, bemutató termék volt.MagniScope 30x terepmikroszkóp, kézimikroszkóp - értékcsökkent Geosafari MagniScope     Tökéletes eszköz fiatal tereptudósok számára     Kiváló minőségű optika és tartós szerkezet     Kíváló kültéri vagy beltéri felfedezéshez     ..
  Nettó: 1 567 Ft 1 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Megújuló energia készlet ÉRTÉKCSÖKKENT
  A készlet a szél, a Nap és a víz energiáját szemléleteti 4 cserélhető műszerrel: berregő, fogaskerék, ampermérő, fényjelző.A termék bemutató termék volt, bontott csomagolású és használt. Kedvezményes ár. ..
  Nettó: 15 740 Ft 19 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Négyévszak Almafabáb ÉRTÉKCSÖKKENT
  Bontott csomagolás, a báb újszerű, bemutató darab volt.A készlet a következőket tartalmazza: 1 db almafa báb12 db piros alma4 db zöld levél + 6 virág10 db piros levél10 db narancssárga levél10 db citromsárga levélAz Almafa bábbal a 4 évszakot lehet bemutatni: tavasz, nyá, ősz, télHogyan változik a f..
  Nettó: 9 370 Ft 11 900 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Óriás nagyító
  5+Gyártó leírása:Az óriás kézi-nagyító lencséje tartalmaz egy második, nagy teljesítményű nagyítót is, alkalmazása közben szabadon használható mindkét kéz. A fogantyú részben egy csipesz található, amely segítségével az apró tárg..
  Nettó: 1 016 Ft 1 290 Ft
  1 vélemény alapján.
 • -16%
  Rovarfogó háló
  Könnyű befogóháló rugalmas kerettel, erős hálóval, 35cm-es nyéllel, 23cm-es fejátmérővel, kényelmes markolattal...
  Nettó: 1 252 Ft 1 590 Ft 1 890 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Szuper megfigyelő plusz funkciókkal (Super Optic W
  6+Gyártó leírása:Használható: távcső, nagyító, iránytű, nagyítótükör, megfigyelő sík, jelzőtükör, térhatású képalkotó, fényjelző, mini zseblámpa, síp, Morse-kód, univerzális napóra, szögmérő tárcsa.Praktikus, mivel akár a zsebedben elfér, de az övcsatt segítségével a nadrágodra is felcsatolhatod.Mér..
  Nettó: 3 003 Ft 3 814 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Szuper megfigyelőeszköz
  6+Gyártó leírása:Egy nagyszerű optikai eszköz, mely nélkülözhetetlen segédeszköz a kirándulásokhoz és a kalandtúrákhoz.Használható: távcső, nagyító, iránytű, nagyítótükör, megfigyelő sík, jelzőtükör, térhatású képalkotó, fényjelző, mini zseblámpa, síp, Morse-kód, univerzális napóra, szögmérő tárcsa...
  Nettó: 2 669 Ft 3 390 Ft
  2 vélemény alapján.