***  Személyes átvétel: INGYENES | Futárszolgálat: 1150 Ft vagy akár 0 Ft ha nettó 30 ezer Ft felett vásárolsz ***

Játékautók, járművek

Mitől különlegesek a WOW játékok?

A WOW játékokat egy komoly brit cég gyártja, amely két évtizede elkötelezett az innováció, a formatervezés és minőség összekapcsolásában, ha óvodásoknak készülő játékokról van szó.  Minden játék megalkotása során a gyerekek igényei vannak a középpontban. Nincsenek éles szélek vagy kicsiny lenyelhető alkatrészek, nem használnak PVC-t, BPA mentes festékeket használnak, így a játékok garantáltan megbízható játékszerek a kisgyermekek számára.

A legjobb az egészben, hogy ...nincs szükség elemekre... így a szórakozás soha nem ér véget!

Fejlesztési előnyök

A fejlesztés során a tervezők rengeteg időt töltenek a gyerekek megfigyelésével. Vizsgálják miként játszanak a játékokkal (és nem titok, hogy sokszor maguk az alkotók is játszanak a saját játékaikkal) így könnyebb megérteni, hogy a játszási minták és fejlesztési irányok hogyan változnak az évek során. A gondos tervezőmunkának köszönhetően, sok játék akár a 18 hónapos kortól az 5 éves korig és azon túl is megmarad a gyerekek kedvenceként. Ezt nevezik jó játék ár/érték aránynak.

A WOW játékok ösztönzik a tanulást. Az alapvető motoros képességek fejlesztésétől, a fejlettebb szociális interaktív szerepjátékokig a játékok biztosítják a gyerekek számára, hogy szórakoztató módon értelmezhessék a körülöttük lévő világot, így segítik a korai fejlesztést.
 
Biztonságos, tartós és készségfejlesztő; nem csoda, hogy a WOW toys játékok közkedveltek az óvodás gyerekek, szülők és óvodák körében.

Rendezés:
Mutat:
Mutat: Lista Rács
 • Értékcsökkent: HOT WHEELS csomag 2 játékkal
  Gyártó leírása:Értékcsökkent, bontott csomagolás, használt. A csomag 2 hiánytalan, működő hotwheels készletet tartalmaz: Hot Wheels Kezdőkészlet és Dinó kaszkadőrmutatvány készletA Hot Wheels pályák kompatibilisek, egymással kiegészíthetők. A készlet Hot Wheels autókat nem tartalmaz. A készletek hiá..
  Nettó: 7 079 Ft 8 990 Ft
 • HOT WHEELS kaszkadőrmutatvány dinoszaurusszal készlet
  Gyártó leírása: Dínós kaszkadőrmutatvány készlet, amely 1 db autót is tartalmaz. Minden Hot Wheels pályához kapcsolható. 4 éves kor felett ..
  Nettó: 4 717 Ft 5 990 Ft
  1 vélemény alapján.