Piatnik

Piatnik játékok

Mutat: Lista / Rács
Rendezés:
Mutat:
 • Activity Original Party Játék szépséghibás dobozban
  Bontatlan, új játék, dobozán 1 cm-es kis szépséghiba, értékcsökkent áron kínáljuk. Activity Original társasjáték, party játék3-16 játékos játszhatja12 éves kortól ajánlottAz Activity Original kreatív kommunikációs party játék. ..
  5 990 Ft
  Nettó: 4 717 Ft
  1 vélemény alapján.
 • ACTIVITY pótkérdések I. Party Játék
  ACTIVITY pótkérdések I.  Party Játék, társasjáték 12 éves kortól ajánlott3-16 játékos játszhatjaAz Activity játékcsaládhoz készült pótkérdések. Itt a lehetőség a játék folytatására! 1320 új feladvány! Figyelem! A játék csak a feladványokat tartalmazza, így csak az Activity Original társasjátékkal já..
  1 190 Ft
  Nettó: 937 Ft
 • Bio-trio társasjáték - értékcsökkent
  Biotrio társasjáték Celofán és doboz sértetlen, játék bontatlan, doboz felületi parpírja enyhén hullámos, ezért értékcsökkent áron kínáljuk. 2-4 játékos részére, 4 éves kortólGyártó leírása:A játékfelület 24 mezőjére ú..
  1 990 Ft
  Nettó: 1 567 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Botanika tudomány és játék
  8 éves kortól, 1 játékosGyártó leírása:A játékban található magok elültetésével, különböző növényeket nevelhetsz és megfigyelheted, hogyan fejlődnek ki a magokból a növények. A növények neveléséhez kis keltetőt, az átültetésükhöz pedig cse..
  5 190 Ft
  Nettó: 4 087 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Bridge römi 2*55 lap
  12-99 éves korigGyártó leírása:-..
  1 790 Ft
  Nettó: 1 409 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Bridge römi 2*55 lap
  ..
  1 790 Ft
  Nettó: 1 409 Ft
 • Catan telepesei Junior - magyar dobozzal - értékcsökkent
  Catan telepesei Junior - magyar dobozzal - doboz sarkán enyhén feljött a celofán - sértetlen , bontatlan játék, értékcsökknet áron.  6 éves kortól, 3-4 játékosGyártó leírása:A Catan Junior társasjáték a Catan tele..
  5 990 Ft
  Nettó: 4 717 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Clementoni beszélő toll
  Clementoni beszélő toll Beszélő játékokhoz használható visszajelző toll. Bármelyik játékhoz megfelelő. Jelzi a jó választ és a rosszat. Elemet tartalmaz...
  990 Ft
  Nettó: 780 Ft
 • Első felfedezéseim - A természet
  1 játékos részére, 6 éves kortólGyártó leírása:Ez a játék könnyen elvégezhető kísérletekkel bevezeti a gyerekeket a természet világába. A legegyszerűbb út a természettudományok megismeréséhez!..
  2 890 Ft
  Nettó: 2 276 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Első felfedezéseim - Az egyensúly
  1 játékos részére, 6 éves kortólGyártó leírása:Egyszerű és lebilincselő kísérleteken keresztül ismerhetik meg a gyerekek a fizika világát és megismerhetik a fizikai egyensúlyt...
  2 890 Ft
  Nettó: 2 276 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: Az ókori Egyiptom Clementoni
  ÉRTÉKCSÖKKENT: Az ókori Egyiptom Tudományos játék a Clementoni-tól, bontott, de teljesen használható termék, minden kellék, eszköz megvan hozzá Értékcsökkent termék, bontott csomagolás. Az ősi kincsek lettek az eredeti habkőből kivésve. A kincsek hiánytalanul megvannak és hozzá minden további kellék..
  9 990 Ft
  Nettó: 7 866 Ft
 • Értékcsökkent: Club 2% logai rejtvény 84 db
  ÉRTÉKCSÖKKENT: Club 2% - 84 db logikai rejtvénnyel, használt, hiánytalan termék, jó minőségű Értékcsökkent termék, bontott csomagolás, használt. Club 2% - 84 kihívásokkal teli rejtvény, ami fejleszti a logikai készséget! Ki hol lakik?..
  9 990 Ft
  Nettó: 7 866 Ft
 • Értékcsökkent: Húsevő növények és a dinoszauruszok növényei
  ÉRTÉKCSÖKKENT: Húsevő növények és a dinoszauruszok növényei - bontott termék, nem használt, új Clementoni Húsevő növények és dinoszauruszok tudományos játék: A Húsevő növények egy tudományos készlet, ami tartalmaz egy már kifejlett "dinoszauruszok növényét", és húsevő növény magokat, amiket az üveg..
  15 990 Ft
  Nettó: 12 591 Ft
 • Értékcsökkent: Varázsdoboz 100 trükkel
  ÉRTÉKCSÖKKENT: Varázsdoboz 100 trükkel a Piatniktól. Bontott csomagolás, bemutató termék volt A Varázsdoboz segítségével megismerhető és megtanulható a mágneses gyufaszálak, a hajlékony varázspálca, a lebegő pohár, a varázscsomók, az itt a golyó - hol a golyó, a csodaújság, és számos más fantasztik..
  4 990 Ft
  Nettó: 3 929 Ft
 • Grimassimix - logopédusok által ajánlott játék gyerekeknek - ÉRTÉKCSÖKKENT
  Grimassimix - logopédusok által ajánlott játék gyerekeknek - ÉRTÉKCSÖKKENTVásároljon használt játékot olcsóbban. Doboza bontott, újszerű állapot. Hiánytalan.  Értékcsökkent áron kínáljuk.2-4 játékos részére 4 éves kortólGyártó ..
  4 990 Ft
  Nettó: 3 929 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Happy Birthday kártyajáték gyerekeknek
  2-8 játékos részére 5 éves kortólGyártó leírása:Mindenki hivatalos a születésnapi partikra! Az állatok ünnepi hangulatban igyekeznek a partik helyszínére, nehogy lemaradjanak az ünneplésről, ebben segítenek a játékosok. A játékot az a játékos nyeri, aki elsőként partiba küldi összes vendéglapját...
  1 690 Ft
  Nettó: 1 331 Ft
 • Passt! Számos játék gyerekeknek
  Passt! Számos játék gyerekeknek 3 éves kortól, 1-8 játékosGyártó leírása:A gyermekek a játék segítségével ismerkedhetnek a számtani alapműveletek egyikével: az összeadással. A feladat a kártyákon lévő számokból 7-es összeget ..
  1 190 Ft
  Nettó: 937 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Tortuga stratégiai társasjáték értékcsökkent
  Tortuga stratégiai társasjáték - celofán sértetlen, dobozon enyhe felületi sérülés van, értékcsökkent áron kínáljuk. 8 éves kortól ajánlott 2-4 játékos játszhatja Légy kalóz és kutass ritka kincsek után a Karib-térségben.Célod Tortuga, a kalózok menyországa - itt a lopott kincseket biztosan elrejth..
  5 990 Ft
  Nettó: 4 717 Ft