***  Személyes átvétel: INGYENES | Futárszolgálat: 1150 Ft vagy akár 0 Ft ha nettó 30 ezer Ft felett vásárolsz ***

Domiphun - dominó csoport készlet 216 db - Morphun

Domiphun - dominó csoport készlet 216 db - Morphun

Méretek: 45cm  x  27cm  x  10cm
Gyártó: Morphun
Típus: MP-43203
Elérhetőség:
Raktáron
Ár: 16 290 Ft Nettó: 12 827 Ft
Leírás

4 éves kor felett ajánljuk akár 12 játékos számára

Tálcás tárolódobozos kiszerelés.

A Domiphun szabályai
A játékszabályok alapja a klasszikus dominó játék, annyi különbséggel, hogy a játékosok elkészíthetik saját dominójukat a kockákból. A Morphun játékkockák egyedi tulajdonsága -oldalról is összekapcsolható + X elemek- újabb lehetőségeket kínálnak a dominó szabályainak kiegészítésére.

Klasszikus Dominó
Állítsunk párba minden kockát úgy, hogy legyen benne egy dupla számos számsorozat (1-1,2-2...6-6) és két kombinált számsorozat (2-6,3-4...)

Egyszerű Domiphun Dominó
2-4 játékos számára
Helyezzük az összes kockát az asztalra, arccal lefelé fordítva és keverejük össze őket. Minden játékos húz egy kockát és megmutatja a többieknek, az a játékos kezd aki a legnagyobb pontszámú kockát húzta, azonos pontszámnál újra kell húzni.

A játékban 56 kockát használunk, minden játékos 11 kockát választ, a többi kocka arcal lefelé fordítva az asztal közepén marad. A játékosok nem mutathatják meg egymásnak a kihúzott kockákat.

Az első játékos összepárosít két kockát majd az asztalra helyezi, ezután a többi játékos is megpróbál összepárosítani két kockát, úgy, hogy folytatni tudják a játékot. Mindig párosítva kell lerakni a kockákat, és csak a dominófolyam végére illeszthetnek új dominókat.

Amikor valamelyik játékosnak csak egy dominója maradt vagy nem tud dominót rakni, akkor húznia kell egyet az asztal közepéről mindaddig amíg meg nem találja a megfelelő kockát. 4 felvett kocka után a játékos eldöntheti, hogy tovább húz vagy kimarad a körből.
Az a nyertes aki előszőr fel tudja használni az összes dominóját.

Haladó Domiphun dominó
A szabályok megegyeznek az Egyszerű Domiphun szabályaival de fel lehet használni a játékhoz mellékelt kötőelemeket (X,I). Minden játékos 2db X-elemet és 1db Csillag elemet kaphat. A játék megnyeréséhez minden kockát és kötőelemet fel kell használni.

A Csillag-elemet bármikor fel lehet használni, úgy, hogy azt a dominósorozat valamelyik végéhez illesztjük így blokkoljuk azt és megakadályozzuk, hogy újabb dominó legyen oda rakva, ezzel egy időben hozzá kell fűznünk egy dominót a játékhoz, de ezt már bármelyik részéhez rakhatjuk, egyedül a számoknak kell megfelelniük, így egy új végződést alakíthatunk ki.
A játékban csak akkor lehet elkezdeni a Csillag-elemek és az X-elemek használatát amikor már legalább 4 dominó az asztalon van.

Az X-elemekkel a dominózás 3 dimenziós szintre emelhető.

Jellemzők
Jellemzők
Kinek ajánljuk Fiúk és Lányok
Beszélgessünk róla! Vélemények (1)

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Rossz            Kitűnő