***  Személyes átvétel: COVID-19 korlátozások miatt átmenetileg szünetel| Futárszolgálat: 1150 Ft vagy akár 0 Ft ha nettó 30 ezer Ft felett vásárolsz ***

Baba Logika

Baba Logika

Méretek: 24cm  x  21cm  x  6cm
Gyártó: Ludus
Típus: LU-308CASE18
Elérhetőség:
Raktáron
Ár: 5 500 Ft Nettó: 4 331 Ft
Leírás

Gyártó termékleírása:

A játék 18 db, hatféle formájú, kétszínű, szimmetrikus elemet tartalmaz. A formák nagyméretűek, egyszerűek, törhetetlenek és élénk színűek. A logika és a memória egyaránt fejleszthető a formákkal és a hozzájuk tartozó tesztlapokkal, melyek egy megfelelő méretű táskában találhatóak. A fiatalabb gyermeknek fejleszti a kézügyességét, a megfigyelőképességét és az irányfelismerését, ahogy a tesztlapokat követve a megfelelő helyre illeszti a formákat. A logikai tesztsorozatok egyre nehezednek, kihívást nyújtva az idősebb gyerekeknek, ösztönözve logikai ötleteiket, megfigyelőképességüket, segítve intelligenciájuk fejlődését. A kártyák memóriafejlesztésre is alkalmasak.
 

Nunu üzenete:

A Logica játék nemcsak logikát fejleszt, hanem a gyermek finommotoros mozgását, memóriáját és irányfelismerését is. A táska logikai tesztlapokat, többszínű formákat és a formák elhelyezését segítő szivacslapot tartalmaz. A tesztlapok egyre nehezeknek, 2+, 3+ és 4+ éves gyermekek számára készültek. Egyik oldalukon egy megoldandó feladat található, a másik oldalon pedig a megoldás ellenőrizhető. Saját feladatlapokat is készíthetünk. A hatféle alakú és hatféle színű formák számtalan variációs lehetőséget kínálnak.Kétszínű formák:
ovális, kör, négyzet, háromszög, csillag, kereszt
piros, sötétkék, zöld, világoskék, sárga, narancs

Tartalamaz: 18 kétszínű szimetrikus forma, 10 db tesztlap, szivacslap

Ajánlott otthoni használatra és óvodáknak. Nagy kiszerelésben is rendelhető 72 db formával és 40 db tesztlappal.

Ajánlott korosztály: 2-5 éves korig.


Egészítsd ki Logikai játékodat a vele kompatibilis Bohóc konsturkciós játékkal:
LU-30201 Bohóc

Jellemzők
Jellemzők
Kinek ajánljuk Fiúk és Lányok
Beszélgessünk róla! Vélemények (1)

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Rossz            Kitűnő