***  Személyes átvétel: INGYENES | Futárszolgálat: 1150 Ft / nettó 30 ezer forint felett INGYENES kiszállítás  ***

Rajzsablon, post it

Rendezés:
Mutat:
Mutat: Lista Rács
 • Az én dolgaim - Rosalie
  A gyönyörű dobozban 2 füzet, 1 öntapadós jegyzettömb, 1 napló és 2 ív matrica van...
  Nettó: 2 630 Ft 3 340 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Az én dolgaim - Violette
  A gyönyörű dobozban 2 füzet, 1 öntapadós jegyzettömb, 1 napló és 2 ív matrica van. 7-13 korig ajánlott...
  Nettó: 2 630 Ft 3 340 Ft
  1 vélemény alapján.
 • BlendyPen 6 db filctoll színező sablonnal
  A 6 darabos BlendyPen filctoll készlet különleges összekapcsoló elemének köszönhetően a színek összekeverhetőek. Csavarj össze két filctollat 5 mp-re, a színek összekeverednek és nézd meg hogyan színeznek! Összesen 30 féle színkombináció!Ajándék 12 lapos színezősablon! ..
  Nettó: 2 748 Ft 3 490 Ft
  1 vélemény alapján.
 • BlendyPen filctollakhoz színező és sablon
  Egy óceános színezőfüzet és egy színező sablon.  ..
  Nettó: 1 567 Ft 1 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Mi van a pulcsim alatt
  Titkosított üzenet! Formabontó, egyedi és nagyon ötletes mint ahogy azt megszoktuk a játékóriástól. Írd le a gondolataidat, üzeneteidet és rejtsd el a három féle formájú jegyzettömb valamelyikében...
  Nettó: 1 929 Ft 2 450 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Olló, 17 cm
  Gyermekkézre méretezett olló. Rozsdamentes acél vágószárak és puha gumirozott markolat, hogy a hosszabb vágások is könnyedén menjenek. Méret: 17 cm hosszú..
  Nettó: 748 Ft 950 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Óriás sablon: Maxi Bogarak ÉRTÉKCSÖKKENT
  3-7 éves korigGyártó leírása:5db 60x45cm lemosható órásállat műanyag lapon. Tanításhoz, dekorációhoz, sablonként: katica, hernyó, pók, méh, hangya.Használt termék, kedvező áron! ..
  Nettó: 4 717 Ft 5 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Rajzsablonok - Dínók
  Sablonokkal a rajz- és íráskészség fejlesztéséért Az arányos rajzolás elsajátítását segíti az öt tematikus sablon. A dinókat ábrázoló szett arra késztet, hogy mielőbb ceruzát ragadjon a gyermek, és megmutassa kreativitását, miközben fejlődik kézügyessége és rajzkészsége. A sablonokkal akár képeslapo..
  Nettó: 1 654 Ft 2 100 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Rajzsablonok - Hercegnők
  Sablonokkal a rajz- és íráskészség fejlesztéséért Az arányos rajzolás elsajátítását segíti az öt tematikus sablon. A hercegnőket ábrázoló szett arra késztet, hogy mielőbb ceruzát ragadjon a gyermek, és megmutassa kreativitását, miközben fejlődik kézügyessége és rajz- és íráskészsége. A sablonokkal a..
  Nettó: 1 654 Ft 2 100 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Rajzsablonok - Lovagok
  Sablonokkal a rajz- és íráskészség fejlesztéséért Az arányos rajzolás elsajátítását segíti az öt tematikus sablon. A hős lovagokat ábrázoló szett arra késztet, hogy mielőbb ceruzát ragadjon a gyermek, és megmutassa kreativitását, miközben fejlődik kézügyessége és rajzkészsége. A sablonokkal akár kép..
  Nettó: 1 654 Ft 2 100 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Rajzsablonok - Lovak
  Sablonokkal a rajz- és íráskészség fejlesztéséért Az arányos rajzolás elsajátítását segíti az öt tematikus sablon. A lovakkal, lótartással kapcsolatos szett arra késztet, hogy mielőbb ceruzát ragadjon a gyermek, és megmutassa kreativitását, miközben fejlődik kézügyessége és rajzkészsége. A sablonokk..
  Nettó: 1 654 Ft 2 100 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Rajzsablonok - Sárkányok
  Sablonokkal a rajz- és íráskészség fejlesztéséért Az arányos rajzolás elsajátítását segíti az öt tematikus sablon. A háziállatokkal, háztáji állattartással kapcsolatos szett arra késztet, hogy mielőbb ceruzát ragadjon a gyermek, és megmutassa kreativitását, miközben fejlődik kézügyessége és rajzkész..
  Nettó: 1 654 Ft 2 100 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Rajzsablonok - Tánc
  Sablonokkal a rajz- és íráskészség fejlesztéséért Az arányos rajzolás elsajátítását segíti az öt tematikus sablon. A tánccal kapcsolatos szett arra késztet, hogy mielőbb ceruzát ragadjon a gyermek, és megmutassa kreativitását, miközben fejlődik kézügyessége és rajzkészsége. A sablonokkal akár képesl..
  Nettó: 1 654 Ft 2 100 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Rajzsablonok - Tündérek
  Sablonokkal a rajz- és íráskészség fejlesztéséért Az arányos rajzolás elsajátítását segíti az öt tematikus sablon. A tündéreket ábrázoló szett arra késztet, hogy mielőbb ceruzát ragadjon a gyermek, és megmutassa kreativitását, miközben fejlődik kézügyessége és rajzkészsége. A sablonokkal akár képesl..
  Nettó: 1 654 Ft 2 100 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Sablon: állatkerben 6 db ÉRTÉKCSÖKKENT
  3-7 éves korigGyártó leírása:6 db lemosható műanyaglap, mindkét része kreatívan használható: kirakó, kártya, nyomdázás, fújt/falifestmény, kollázs készítéshez..Bontott termék, bemutató termék volt, kedvező ár, hiánytalan és nem használt. ..
  Nettó: 1 803 Ft 2 290 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Sablon: közlekedés 6 db ÉRTÉKCSÖKKENT
  3-7 éves korigGyártó leírása:6 db lemosható műanyaglap, mindkét része kreatívan használható: kirakó, kártya, nyomdázás, fújt/falifestmény, kollázs készítéshez..Bontott termék, bemutató termék volt, kedvező ár, hiánytalan 1x használt.  ..
  Nettó: 1 803 Ft 2 290 Ft
  1 vélemény alapján.
 • -13%
  Tinou doboz készlet
  ..
  Nettó: 6 291 Ft 7 990 Ft 9 190 Ft
  1 vélemény alapján.