***  Személyes átvétel: INGYENES | Futárszolgálat: 1150 Ft vagy akár 0 Ft ha nettó 30 ezer Ft felett vásárolsz ***

Festés

Rendezés:
Mutat:
Mutat: Lista Rács
 • 12 korongos gouache festék - 12 klasszikus szín DJECO Design by 8803
  A Djeco a legjobb összetevőket használta festékcsaládjának létrehozásához. Magas minőségű eszközökkel az alkotás könnyebb, az eredmény pedig szebb. annak érdekében. A kis művészek szabadon alkothatnak. A palettához ecset is tartozik. A gouache festék sűrübb anyag, mint az akvarell festék. Keverhető ..
  Nettó: 1 409 Ft 1 790 Ft
  1 vélemény alapján.
 • 6 fémfesték filctoll DJECO Design by 8870
  Fém felületek, fém fények, fantasztikus minőség és hatás rajzban és írásban! Színezésre, dekorálásra és köszöntőkártyák vagy levelek írására is alkalmas a Djeco 6 darabos metálfényű filctollkészlete. Különleges színt, egyedülálló megjelenést kölcsönöz bármilyen alkotásnak, írásnak. Arany, ezüst, vör..
  Nettó: 3 063 Ft 3 890 Ft
  1 vélemény alapján.
 • 6 színű ujjfesték tubusban, palettával DJECO Design by 8860
  A 2 éves kortól próbálgatják a színeket formákat lehetőleg a papírra munkálkodni a gyermekek. Ez a tevékenység összetetten fejleszti gyermekönket. Az tapintás és látás érzékelés, szem-kéz koordináció, a finom mozgások, a szülővel való kapcsolat...és sok-sok minden fejlődik ezzel a tevékenységgel. Vi..
  Nettó: 4 016 Ft 5 100 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Folyékony gouache festék - 8 szín DJECO Design by 8861
  A ecsettel festéssel próbálkozó gyermekeknek készült ez a 8 színből összeállított gouache festék. A készlet alkalmas az ecsetelő mozdulatokhoz és különböző vastagságú ecsetekhez is. Ahogy egyre finomodik majd a mozdulatsor aprólékosabbá válik a munka. Ez a festék készlet kitűnő választás, mert a sik..
  Nettó: 3 063 Ft 3 890 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Korongos gouache festék - 36 szín DJECO Design by 8873
  A Djeco 36 színből álló, magas minőségű anyagokból készült palettájával számtalan színárnyalat festhető, vagy akár kikeverhető. Hiába a legnagyobb tehetség, ragyogó téma és brilliáns ecsetkezelés, ha a használt festék száradás után színét veszti. Ezért érdemes jó minőségű anyagokkal dolgozni. A kis ..
  Nettó: 2 669 Ft 3 390 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Olajpasztell készlet - 12 klasszikus szín DJECO Design by 9748
  Olajpasztell készlet 12 színű krétával. Gyönyörű, klasszikus színsorral lepheti meg gyermekét és akár saját magát is. A Djeco kreatív eszközeit a magas pigmenttartalom, gyönyörű színek, egyenletes kenhetőség a művészeti eszköz kategóriába emeli. A Djeco nem tesz különbséget a felnőtt és gyermek eszk..
  Nettó: 1 567 Ft 1 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Szivacsfestés DJECO Lovely Paper 9880
  Fantasztikus állatos festő készlet a piciknek. 3-tól 6-éves korig ajánlott nagy kreatívkészlet, amivel a gyermeked megismerkedhet a festés technikájával méghozzá nem is akár hogy: Szivacshengerrel viheti fel a festéket az állatokra, majd különbiző formájú szivacs darabokkal mintázhatja meg őket. Ami..
  Nettó: 7 315 Ft 9 290 Ft
  1 vélemény alapján.