***  Személyes átvétel: INGYENES | Futárszolgálat: 1150 Ft vagy akár 0 Ft ha nettó 30 ezer Ft felett vásárolsz ***

2D alkotás, kollázsok

Rendezés:
Mutat:
Mutat: Lista Rács
 • Kollázs kicsiknek DJECO Design by 8664
  Ismerjétek meg a montázs technikát. Különböző anyag darabok felragasztásával tudtok fantasztikus képeket csinálni. Ragasztható részletekből áll össze az egész: a négy kép elkészítése minden kisebb gyermeknek szórakoztató elfoglaltság, miközben fejlődik kézügyességük. A képek részleteit külön kis bor..
  Nettó: 4 598 Ft 5 840 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Magali barátai DJECO Design by 8988
  Kísérletezés a mintázatokkal. Satírozd a színező lapokra a színeket és mintákat, majd csúsztasd az illusztrált borítékba! Készíts másféle színekkel és mintákkal új színező lapot, csúsztasd a borítékba és nézd meg a változást. Nagyon különleges, megszokottan magas Djeco minőségű kreatív készlet, mely..
  Nettó: 4 598 Ft 5 840 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Mozgatható figura készítés - Dínók DJECO Design by 9680
  Csodaszép és különleges dínók kreatív gyerekeknek. A mellékelt útmutató szerint szereld össze ezeket a nem mindennapi dinoszauruszokat. Csodaszép és különleges dínók kreatív gyerekeknek. A mellékelt útmutató szerint szereld össze ezeket a nem mindennapi dinoszauruszokat.  Csodaszép és különleges dín..
  Nettó: 2 039 Ft 2 590 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Ragasztgatás DJECO Design by 8666
  Képragasztás részletekből Ragasztható részletekből áll össze az egész: a négy kép elkészítése minden kisebb gyermeknek szórakoztató elfoglaltság, miközben fejlődik kézügyességük. A képek részleteit külön kis borítékokba csomagolták, hogy ne keveredjenek össze. Az elkészült alkotások dekorációnak vag..
  Nettó: 4 598 Ft 5 840 Ft
  1 vélemény alapján.