***  Személyes átvétel: INGYENES | Futárszolgálat: 1150 Ft / nettó 30 ezer forint felett INGYENES kiszállítás  ***

2D alkotás, kollázsok

Rendezés:
Mutat:
Mutat: Lista Rács
 • -14%
  Kollázs kicsiknek
  Ismerjétek meg a montázs technikát. Különböző anyag darabok felragasztásával tudtok fantasztikus képeket csinálni. Ragasztható részletekből áll össze az egész: a négy kép elkészítése minden kisebb gyermeknek szórakoztató elfoglaltság, miközben fejlődik kézügyességük. A képek részleteit külön kis bor..
  Nettó: 4 079 Ft 5 180 Ft 5 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • -13%
  Magali barátai
  Kísérletezés a mintázatokkal. Satírozd a színező lapokra a színeket és mintákat, majd csúsztasd az illusztrált borítékba! Készíts másféle színekkel és mintákkal új színező lapot, csúsztasd a borítékba és nézd meg a változást. Nagyon különleges, megszokottan magas Djeco minőségű kreatív készlet, mely..
  Nettó: 4 236 Ft 5 380 Ft 6 190 Ft
  1 vélemény alapján.
 • -14%
  Mitikus állatok - Mithila - Kreatív készlet
  Satírozd a rajzodba a mintákat! A Djeco megint korszakalkotó, kreatív ötlettel állt elő: a kész rajzba belesatírozható kész mintákkal órákig elfoglalatoskodó, kis tervezők munkálkodása közben talán még a szülők is kedvet kapnak az alkotáshoz. A Djeco tervező csapatának az a célja, hogy különböző any..
  Nettó: 4 079 Ft 5 180 Ft 5 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Mozgatható figura készítés - Dínók
  Csodaszép és különleges dínók kreatív gyerekeknek. A mellékelt útmutató szerint szereld össze ezeket a nem mindennapi dinoszauruszokat. Csodaszép és különleges dínók kreatív gyerekeknek. A mellékelt útmutató szerint szereld össze ezeket a nem mindennapi dinoszauruszokat.  Csodaszép és különleges dín..
  Nettó: 1 874 Ft 2 380 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Mozgatható figura készítés - Táncosok
  Csodaszép és különleges táncosok kreatív gyerekeknek Színezd ki, majd a mellékelt útmutató szerint szereld össze ezeket a gyönyörű táncosnőket. A figurák mérete kb. 6 x 15 cm lesz. Tökéletes szereplői lehetnek egy bábelőadásnak. Találj ki történeteket és add elő a barátaidnak. Tartalom: 6 színes tán..
  Nettó: 1 874 Ft 2 380 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Mozgatható figura kicsiknek
  Mozgatható bábuk kicsiknek Egy színes világ hősei állíthatók össze a készlet segítségével: cowboy, lovag és kalóz. A 35 cm nagyságú, mozgatható bábukat először ki kell színezni, majd a kemény papírból kiemelve a részeket, jancsiszegekkel összefogni. A készlet tartalma: 3 darab bábu részenként karton..
  Nettó: 1 803 Ft 2 290 Ft
  1 vélemény alapján.
 • -14%
  Ragasztgatás
  Képragasztás részletekből Ragasztható részletekből áll össze az egész: a négy kép elkészítése minden kisebb gyermeknek szórakoztató elfoglaltság, miközben fejlődik kézügyességük. A képek részleteit külön kis borítékokba csomagolták, hogy ne keveredjenek össze. Az elkészült alkotások dekorációnak vag..
  Nettó: 4 079 Ft 5 180 Ft 5 990 Ft
  1 vélemény alapján.