***  Személyes átvétel: INGYENES | Futárszolgálat: 1150 Ft vagy akár 0 Ft ha nettó 30 ezer Ft felett vásárolsz ***

Képkészítés

Rendezés:
Mutat:
Mutat: Lista Rács
 • Csodálatos ruháim DJECO Design by 8985
  Satírozd a rajzodba a mintákat! Egy nagyon élvezetes, látványos, kézügyességet és a fantáziát fejlesztő színező készlet, melyben akár előre gyártott sablonok nyújtanak segítséget a kis kezeknek... A Djeco megint korszakalkotó, kreatív ötlettel állt elő: a kész rajzba belesatírozható kész mintákkal ó..
  Nettó: 4 598 Ft 5 840 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Fűzős képkészítő - Nyuszik DJECO Design by 8938
  A papírszövés és a matrica dekorálás kreatív ötvözése ebben a készletben. Ki ne emlékezne arra, hogy óvodásként vagy kisiskolásként órákra elfoglaltuk magunkat a színes papírok szövésével, azon versenyezve kié lesz a legszebb. Fiúk, lányok egyaránt nagy odaadással fogtak hozzá a tervük kivitelezéséh..
  Nettó: 1 882 Ft 2 390 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Hello állatok - mozgatható képkészítés DJECO Design by 8970
  4-6Gyártó leírása:A megadott képekre a csomagolásban található leírás szerint a kép különálló részeit (növényeket, állatokat, virágokat) egy jancsiszög segítségével kell felerősíteni. A készlet tartalma:4 darab, perforált kép állatfigurákkal4 borítékban a 4 képhez tartozó, felerősítendő részek (össz..
  Nettó: 3 693 Ft 4 690 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Így szép DJECO Design by 9513
  Kreatív képkészítő szett fémfüst bevonattal A képek öntapadós részére óvatosan fel kell simítani a fémfüsttel bevont fóliát. Gondosan az éleket és a sarkokat is ki kell tölteni a szerszám segítségével. A hordozófólia eltávolítása után a megtapadt fémfüst utánozhatatlan fémhatású felülettel díszíti a..
  Nettó: 3 063 Ft 3 890 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Készítsd magad Post-puzzle
  A Larsen Post Puzzle nem csak egy kirakós játék. Az elemek hátuljára üzenetet lehet írni. Az darabokat borítékban elküldve, nem csak kedveskedhetünk rokonainknak, barátainknak, de a kirakózás örömével egy kis játékosságot is csempészhetünk az üzenet olvasásába...
  Nettó: 307 Ft 390 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Mágneses geometriai formák DJECO játék 3136
  4+Gyártó leírása:A végtelenségig variálható, 35 darabból álló mágneses geometriai kirakó. A játék közben fejleszti a gyermek kézügyességét és kreativitását.A kirakásban 20 db kártya is a segítségedre van, de egy kis fantáziával csodás lényeket tudsz alkotni...
  Nettó: 8 575 Ft 10 890 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Mágneses kirakó, puzzle - Geoform DJECO játék 3130
  4+Gyártó leírása:A végtelenségig variálható, 42 darabból álló mágneses geometriai kirakó. A játék közben fejleszti a gyermek kézügyességét és kreativitását.A kirakásban 20 db kártya is a segítségedre van, de egy kis fantáziá..
  Nettó: 8 890 Ft 11 290 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Matricázós képkészítés - Alkoss állatokat! DJECO Design by 8932
  Sörényt az, oroszlánnak és tollat a bagolynak, vagy sörényt a libának... ez vicces és rajtad múlik hogyan díszítet fel az állatokat :) Melyik az a gyermek, aki ne szeretné a matricákat? Remek elfoglaltság a vicces állatképek dekorálása, amelyhez nem kell más, csak fantázia és rengeteg matrica. A Dje..
  Nettó: 1 882 Ft 2 390 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Matricázós képkészítés - Mindegyik más DJECO Design by 8934
  Szemek, orr, száj, bajusz vagy ékszerek... rajtad múlik hogyan hogyan alakítod az arckifejezéseket :) Melyik az a gyermek, aki ne szeretné a matricákat? Remek elfoglaltság az arcok kialakítása, dekorálása, amelyhez nem kell más, csak fantázia és rengeteg matrica. A Djeco 24 arcos hátteréhez hat ív m..
  Nettó: 1 882 Ft 2 390 Ft
  1 vélemény alapján.