***  Személyes átvétel: INGYENES | Futárszolgálat: 1150 Ft vagy akár 0 Ft ha nettó 30 ezer Ft felett vásárolsz ***

Homokkép

Rendezés:
Mutat:
Mutat: Lista Rács
 • Az édenkert madarai - homokkép DJECO Design by 8639
  6-11+Gyártó leírása:Az édenkert madarai szettjében színes homokot szórhatnak a sablonokra. A képek, melyet a gyerekek díszíthetnek öntapadós felülettel vannak ellátva, így a homokszemek könnyedén megragadnak rajta. A csomoagban található sablonok számozással vannak ellátva, illetve útmutató füzetet ..
  Nettó: 4 402 Ft 5 590 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Csodálatos erdőország - homokkép DJECO Design by 8662
  5+Gyártó leírása:Kreatív színező játék a kisebbek számára. Csillogó, színes homokot tartalmaz a csomag, melyet a ragadós felületű sablonokra kell szórni. Az öntapadós felelületnek köszönhetően könnyedén ragadnak a sablonra a homokszemek. A csomoagban található sablonok számozással vannak ellátva, il..
  Nettó: 4 402 Ft 5 590 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Homokkép készítő - Deszkázni jó DJECO Design by 8658
  Színpompás képek homokszórással Kreatív gyermekek igazi szórakozása ez a homokszórás technikáját felhasználó készlet. A madarakat ábrázoló, előrajzolt képre, amelyen számokkal van jelölve a használandó szín, a védőfóliákat leszedegetve rá kell szórni a színes homokot. A homok ráragad az öntapadó fel..
  Nettó: 4 402 Ft 5 590 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Homokkép készítő - Lányok napja DJECO Design by 8659
  Színpompás képek homokszórással Kreatív gyermekek igazi szórakozása ez a homokszórás technikáját felhasználó készlet. Az előrajzolt képre, amelyen számokkal van jelölve a használandó szín, a védőfóliákat leszedegetve rá kell szórni a színes homokot. A homok ráragad az öntapadó felületre, a maradékot..
  Nettó: 4 402 Ft 5 590 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Homokkép készítő - Pandamackó és barátai DJECO Design by 8630
  Vidám állatképek homokszórással Pandamackót és vidám barátait kell kiszínezni ebben a készletben, de nem akárhogy, hanem homokszórással. A kis tégelyekben található, különféle színű homokot rá kell szórni a ragacsos felületre, majd a felesleget eltávolítani. A színek használatához segítséget nyújt a..
  Nettó: 4 323 Ft 5 490 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Kint a szabadban - homokkép DJECO Design by 8660
  4+Gyártó leírása:A kisebb gyermekek számára készült készlet, melyet színes homokkal lehet kiszínezni. A csomoagban található sablonok számozással vannak ellátva, illetve útmutató füzetet is tartalmaz. A képek, melyet a gyerekek díszíthetne..
  Nettó: 4 402 Ft 5 590 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Szivárványhal - homokkép DJECO Design by 8661
  6-11Gyártó leírása:Az szivárványhal szettjében színes, csillogó homokot szórhatnak a sablonokra. A képek, melyet a gyerekek díszíthetnek öntapadós felülettel vannak ellátva, így a homokszemek könnyedén megragadnak rajta. A csomoagban található sablonok számozással vannak ellátva, illetve útmutató fü..
  Nettó: 4 402 Ft 5 590 Ft
  1 vélemény alapján.