***  Személyes átvétel: INGYENES | Futárszolgálat: 1150 Ft vagy akár 0 Ft ha nettó 30 ezer Ft felett vásárolsz ***

Képkészítés, homokkép, csillámkép

Válassz az alábbi lehetőségekből.
Rendezés:
Mutat:
Mutat: Lista Rács
 • Az édenkert madarai - homokkép DJECO Design by 8639
  6-11+Gyártó leírása:Az édenkert madarai szettjében színes homokot szórhatnak a sablonokra. A képek, melyet a gyerekek díszíthetnek öntapadós felülettel vannak ellátva, így a homokszemek könnyedén megragadnak rajta. A csomoagban található sablonok számozással vannak ellátva, illetve útmutató füzetet ..
  Nettó: 4 402 Ft 5 590 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Csillámkép készítő - Csillogó ruhák DJECO Design by 9500
  Elegáns öltözetek képei csillámporral bevonva Az alkalmi, estélyi öltözet akkor igazán előkelő, ha van benne ragyogás: nemcsak a valóságban, hanem a képeken is. Ügyes kezű, kreatív lányok szórakoztató elfoglaltsága a részben színes rajzok kiegészítése csillámporral, amihez kitűnő segítség az erre a ..
  Nettó: 4 402 Ft 5 590 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Csillogó állatok - Glitter animals DJECO Design by 9502
  8-12+Gyártó leírása:A fán ülő bagoly és az elefánt igazi ragyogással telik meg, mihelyt ügyes kis kezek bevonják csillámporral. A feladat nagyon egyszerű és szórakoztató: az adott felületekről el kell távolítani az öntapadós matricát védő fóliát, majd be kell szórni a csillámporral, elegyengetni a s..
  Nettó: 4 402 Ft 5 590 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Csillogó Cléo Pop & Rock DJECO Design by 9504
  9-15Gyártó leírása:Ezt a pop-art stílusú, flitteres csomagot olyan kreatív gondolkodású fiatal 'sminkmesterek'nek hozták létre, akik szeretnek ragyogó, csillogó arcképeket készíteni. A készlet tartalma: 4 db ragacsos arcképes tábl..
  Nettó: 4 598 Ft 5 840 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Csillogó madarak - Glitter birds DJECO Design by 9501
  8-12+Gyártó leírása:A munkaeszközként használható dobozban a madaraktollait a színes csillámpor segytségével díszíthetjük. Bármely szoba falát feldobja, akár sorozatként bekeretezve, de ajándéknak is kitűnő.A csomag tartalma:-4 darab előrajzolt, madarakat ábrázoló kép (15x21 cm)-6 darab, különféle s..
  Nettó: 4 402 Ft 5 590 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Csillogó pillangók DJECO Design by 9503
  8-12+Gyártó leírása:Ennél a színezőnél pillangók részben színes képeit kell csillámporral kiegészíteni a készletben található eszközökkel. A művek miután elkészültek, kiváló ajándék vagy faldekoráció lehet.A készlet tartalma:..
  Nettó: 4 402 Ft 5 590 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Csodálatos erdőország - homokkép DJECO Design by 8662
  5+Gyártó leírása:Kreatív színező játék a kisebbek számára. Csillogó, színes homokot tartalmaz a csomag, melyet a ragadós felületű sablonokra kell szórni. Az öntapadós felelületnek köszönhetően könnyedén ragadnak a sablonra a homokszemek. A csomoagban található sablonok számozással vannak ellátva, il..
  Nettó: 4 402 Ft 5 590 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Csodálatos ruháim DJECO Design by 8985
  Satírozd a rajzodba a mintákat! Egy nagyon élvezetes, látványos, kézügyességet és a fantáziát fejlesztő színező készlet, melyben akár előre gyártott sablonok nyújtanak segítséget a kis kezeknek... A Djeco megint korszakalkotó, kreatív ötlettel állt elő: a kész rajzba belesatírozható kész mintákkal ó..
  Nettó: 4 598 Ft 5 840 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Fűzős képkészítő - Nyuszik DJECO Design by 8938
  A papírszövés és a matrica dekorálás kreatív ötvözése ebben a készletben. Ki ne emlékezne arra, hogy óvodásként vagy kisiskolásként órákra elfoglaltuk magunkat a színes papírok szövésével, azon versenyezve kié lesz a legszebb. Fiúk, lányok egyaránt nagy odaadással fogtak hozzá a tervük kivitelezéséh..
  Nettó: 1 882 Ft 2 390 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Hello állatok - mozgatható képkészítés DJECO Design by 8970
  4-6Gyártó leírása:A megadott képekre a csomagolásban található leírás szerint a kép különálló részeit (növényeket, állatokat, virágokat) egy jancsiszög segítségével kell felerősíteni. A készlet tartalma:4 darab, perforált kép állatfigurákkal4 borítékban a 4 képhez tartozó, felerősítendő részek (össz..
  Nettó: 3 693 Ft 4 690 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Homokkép készítő - Deszkázni jó DJECO Design by 8658
  Színpompás képek homokszórással Kreatív gyermekek igazi szórakozása ez a homokszórás technikáját felhasználó készlet. A madarakat ábrázoló, előrajzolt képre, amelyen számokkal van jelölve a használandó szín, a védőfóliákat leszedegetve rá kell szórni a színes homokot. A homok ráragad az öntapadó fel..
  Nettó: 4 402 Ft 5 590 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Homokkép készítő - Lányok napja DJECO Design by 8659
  Színpompás képek homokszórással Kreatív gyermekek igazi szórakozása ez a homokszórás technikáját felhasználó készlet. Az előrajzolt képre, amelyen számokkal van jelölve a használandó szín, a védőfóliákat leszedegetve rá kell szórni a színes homokot. A homok ráragad az öntapadó felületre, a maradékot..
  Nettó: 4 402 Ft 5 590 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Homokkép készítő - Pandamackó és barátai DJECO Design by 8630
  Vidám állatképek homokszórással Pandamackót és vidám barátait kell kiszínezni ebben a készletben, de nem akárhogy, hanem homokszórással. A kis tégelyekben található, különféle színű homokot rá kell szórni a ragacsos felületre, majd a felesleget eltávolítani. A színek használatához segítséget nyújt a..
  Nettó: 4 323 Ft 5 490 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Így szép DJECO Design by 9513
  Kreatív képkészítő szett fémfüst bevonattal A képek öntapadós részére óvatosan fel kell simítani a fémfüsttel bevont fóliát. Gondosan az éleket és a sarkokat is ki kell tölteni a szerszám segítségével. A hordozófólia eltávolítása után a megtapadt fémfüst utánozhatatlan fémhatású felülettel díszíti a..
  Nettó: 3 063 Ft 3 890 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Készítsd magad Post-puzzle
  A Larsen Post Puzzle nem csak egy kirakós játék. Az elemek hátuljára üzenetet lehet írni. Az darabokat borítékban elküldve, nem csak kedveskedhetünk rokonainknak, barátainknak, de a kirakózás örömével egy kis játékosságot is csempészhetünk az üzenet olvasásába...
  Nettó: 307 Ft 390 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Kint a szabadban - homokkép DJECO Design by 8660
  4+Gyártó leírása:A kisebb gyermekek számára készült készlet, melyet színes homokkal lehet kiszínezni. A csomoagban található sablonok számozással vannak ellátva, illetve útmutató füzetet is tartalmaz. A képek, melyet a gyerekek díszíthetne..
  Nettó: 4 402 Ft 5 590 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Mágneses geometriai formák DJECO játék 3136
  4+Gyártó leírása:A végtelenségig variálható, 35 darabból álló mágneses geometriai kirakó. A játék közben fejleszti a gyermek kézügyességét és kreativitását.A kirakásban 20 db kártya is a segítségedre van, de egy kis fantáziával csodás lényeket tudsz alkotni...
  Nettó: 8 575 Ft 10 890 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Mágneses kirakó, puzzle - Geoform DJECO játék 3130
  4+Gyártó leírása:A végtelenségig variálható, 42 darabból álló mágneses geometriai kirakó. A játék közben fejleszti a gyermek kézügyességét és kreativitását.A kirakásban 20 db kártya is a segítségedre van, de egy kis fantáziá..
  Nettó: 8 890 Ft 11 290 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Matricázós képkészítés - Alkoss állatokat! DJECO Design by 8932
  Sörényt az, oroszlánnak és tollat a bagolynak, vagy sörényt a libának... ez vicces és rajtad múlik hogyan díszítet fel az állatokat :) Melyik az a gyermek, aki ne szeretné a matricákat? Remek elfoglaltság a vicces állatképek dekorálása, amelyhez nem kell más, csak fantázia és rengeteg matrica. A Dje..
  Nettó: 1 882 Ft 2 390 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Matricázós képkészítés - Mindegyik más DJECO Design by 8934
  Szemek, orr, száj, bajusz vagy ékszerek... rajtad múlik hogyan hogyan alakítod az arckifejezéseket :) Melyik az a gyermek, aki ne szeretné a matricákat? Remek elfoglaltság az arcok kialakítása, dekorálása, amelyhez nem kell más, csak fantázia és rengeteg matrica. A Djeco 24 arcos hátteréhez hat ív m..
  Nettó: 1 882 Ft 2 390 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Szivárványhal - homokkép DJECO Design by 8661
  6-11Gyártó leírása:Az szivárványhal szettjében színes, csillogó homokot szórhatnak a sablonokra. A képek, melyet a gyerekek díszíthetnek öntapadós felülettel vannak ellátva, így a homokszemek könnyedén megragadnak rajta. A csomoagban található sablonok számozással vannak ellátva, illetve útmutató fü..
  Nettó: 4 402 Ft 5 590 Ft
  1 vélemény alapján.