***  Személyes átvétel: INGYENES | Futárszolgálat: 1150 Ft vagy akár 0 Ft ha nettó 30 ezer Ft felett vásárolsz ***

Finommotorika, szem-kéz koordináció

Rendezés:
Mutat:
Mutat: Lista Rács
 • Német Die schönsten Fadenspiele
  Német nyelvű könyv. Die schönsten Fadenspiele, írta Gunter Frorath. Kiadó: Moses. 46 oldalas színes képekkel illusztrált könyv. Könyv a jól ismert kézi gumizásról, formációk, gyakorlatok német nyelvek. Fadenspiele machen einfach Spass! Ob allein oder zu zweit, in diesem Buch findest du viele "Klas..
  Nettó: 3 800 Ft 3 990 Ft
 • Értékcsökkent: Aedes Ars - Sant Climent de Taüll makett építő
  ÉRTÉKCSÖKKENT: Sant Climent de Taüll - Aedes Ars modell építő bontott csomagolás, nem használt Építőjáték, építsd fel saját teplomodat, a Sant Climent de Taüll - XI - XII századi spanyolországi templom 1/80 arányú kicsinyített mását. Kerámiadarabokból építhető épület méretarányos reprodukció modell..
  Nettó: 15 669 Ft 19 900 Ft
 • Értékcsökkent: Art&Fun Gyöngykészlet
  5 éves kortól ajánlottGyártó leírása:Értékcsökkent: bontott csomagolás, nem teljes készlet, a készletből néhány gyöngy hiányzik. Több figura medál, kapocs található benne és rengeteg nagylyukú gyöngy, így már 5 éves kortól ajánlott. ..
  Nettó: 780 Ft 990 Ft
 • Értékcsökkent: Hajfonat tincs készítő szett
  3-10 éves korigGyártó leírása:Értékcsökkent: csomagolás nélküli, használt termék. A hajtincs fonó működik. Nyisd fel a tetejét és kösd a 3 fonalat a 3 kampóhoz. A tetőgomb forgatásával befonhatod őket. A hosszú fiókban tárolhatóak kiegészítők, hajfonat díszítők, csattok (nem teljes a szett), a fiókg..
  Nettó: 4 717 Ft 5 990 Ft
 • Értékcsökkent: Óriás szönyegszövő
  Értékcsökkent, bontott csomagolás, nem használt, állapota új: 4 db szőhető műanyag tábla, melyből 2 db szőnyeg, 1 db csiga, 1 db pillangó formájú, 24 db műanyag szövő szál különböző színekben. Szőhetsz szőnyeget, csigát, pillangót, különböző színekben. A műanyag felület színezhető is, így ha kész..
  Nettó: 3 929 Ft 4 990 Ft
 • Fűzd fel! - So chic! DJECO játék 1691
  3+Gyártó leírása:A különböző színű fonalakat használva és más más fűzési technikát alkalmazva, sok-sok csinos darabbal ruházható fel a baba. A játék közben pedig a gyermek megtanulhaja, hogy mikor mit és hova kell felvenni...
  Nettó: 4 323 Ft 5 490 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Fűzőgetős játék - Cuddly lacing DJECO játék 1680
  2+Gyártó leírása:Varrjunk gombot a nyuszi nadrágjára, vagy díszítsük virággal a macilány szoknyáját, vagy fűzzük körbe őket színes fonállal mindenképp jó szórakozás...
  Nettó: 3 772 Ft 4 790 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Fűzős képkészítő - Nyuszik DJECO Design by 8938
  A papírszövés és a matrica dekorálás kreatív ötvözése ebben a készletben. Ki ne emlékezne arra, hogy óvodásként vagy kisiskolásként órákra elfoglaltuk magunkat a színes papírok szövésével, azon versenyezve kié lesz a legszebb. Fiúk, lányok egyaránt nagy odaadással fogtak hozzá a tervük kivitelezéséh..
  Nettó: 1 882 Ft 2 390 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Kezdjünk Írni A-Z-ig
  5-7 éves korigGyártó leírása:12 tábla, 4 letörölhető zsírkrétával. Az angol ABC betűinek vonalait gyakoroltatja először átírással, majd egyre kevesebb segítséget ad. ..
  Nettó: 4 874 Ft 6 190 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Kövesd a számokat fűzőcske
  5-8 éves korig Gyártó leírása: 6 db A4-es átlátszó műanyag lap. Számok mutatják a fűzés sorrendjét. Rajzolható, lemosható. Témák: számok, formák, törtek. Piros fűzőket tartalmazza. ..
  Nettó: 3 850 Ft 4 890 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Rainbow Pegs - Szívárvány szegecsek
  Ajánlott korosztály: 3- 6 éves korig Gyártó leírása: Rainbow Peg - Sokoldalú építőjáték, fűzőjáték és habszivacs matrac A rainbow peg építőjáték elemei órákon át elfoglalják a kicsi kezeket (és szemeket), sokoldalúan használhatóak, egymásba építhetőek és fűzhetőek. Ezek a nagyméretű, könnyen megf..
  Nettó: 3 929 Ft 4 990 Ft
  1 vélemény alapján.