Partnerprogram

A NUNU Online Játékbolt - játék webáruház partnerprogram ingyenes, és lehetővé teszi a tagoknak, hogy bevételekhez jussanak azáltal, hogy elhelyeznek egy vagy több linket a weboldalukon, amely hirdeti a NUNU Online Játékbolt - játék webáruház-at, vagy egy speciális termékét. Ha egy vevő ezekre a linkekre kattint és vásárol, jutalékot kap érte. Az alapjutalék jelenleg 5%.

További információért kérem látogassa meg a GYIK-et, vagy tekintse meg a Partnerprogram Általános Szerződési Feltételeit.

Partner hivatkozások létrehozása

Partner hivatkozásokat a következő módon lehet létrehozni:

 1. Jelentkezz partnernek
 2. Visszaigazolást küldünk a partneri státusz jóváhagyásáról
 3. A Partnerprogram menün keresztül lépj be a webáruházba partnerként
 4. A Nyomkövetés/Egyéni partner nyomkövetési kód menüben megtalálod egyedi kódodat
 5. Keresd meg a linkelni kívánt terméket a webáruházunkban és a böngésződ címsorából másold ki a termékhez tartozó URL-t
 6. A saját nyomkövetési kódodat használva a termékeinkhez tartozó URL-t egészítsd ki a ?tracking=saját_nyomkövető_kód szöveggel
 7. A partneri termékhivatkozásnak például így kell kinéznie, ha a Pixel nevű játékunkra szeretnél hiatkozni a weboldaladon:
  https://nunu.hu/pixel?tracking=5ccd38875079d
 8. Amennyiben az oldaladat böngésző olvasód a fent megadott módon létrehozott linkről érkezik a webáruházunkba és rendelést ad le, a rendszerünk tudni fogja, hogy a vásárló tőled érkezett.
 9. Amennyiben a rendelés sikeres (a kiszállítás/fizetés megtörtént), a jutalékot jóváírjuk a fiókodban, amelyet a Partnerfiók/Jutalék menüben tudsz megnézni.
 10. A neked járó jutaléknak el kell érnie a min 10 ezer HUF-ot, hogy a visszautalást el tudjuk indítani.