***  Személyes átvétel: INGYENES | Futárszolgálat: 1150 Ft vagy akár 0 Ft ha nettó 30 ezer Ft felett vásárolsz ***

Hangkontroll - Logopédiai oktatási eszköz

Hangkontroll - Logopédiai oktatási eszköz

Gyártó: Vésike
Típus: BX-V-HK
Elérhetőség:
Raktáron
Ár: 28 590 Ft32 890 Ft Nettó: 22 512 Ft
Leírás
Életkortól független

Gyártó leírása:

A készülék visszakapcsolja a képzett hangot a legkevesebb időbeli késéssel a hangképző hallásközpontjába, ezzel helyettesíti az agy e területének működési diszfunkcióját.
Elsősorban a megkésett beszédfejlődésű gyermekeknél alkalmazható, akiknek saját hangélményt ad, mely motiváció kiesést pótol, így a belsőhallás hiánya nem akadályozza többé a gyermeket a beszédfejlődésben. A készülék használata meggysorsítja a beszéd indítását, a kommunikáció kialakulását.

A pöszén beszélő gyermekeknél maximális lehetőséget ad a terapeuta számára a tökéletes hangkialakításra, mert a legkisebb képzési, kiejtési eltérést is hallhatóvá teszi. Elősegíti az auditív diszkriminálást, ezzel meggyorsítja a helyes hangképzés használatát.

A dadogás, hadarás terápiában, hang kontrollként lehetővé teszi a beszélő tudatos hangellenőrzését, a beszéd megfelelő ritmusának begyakorlását.

A pedagógiai gyakorlatban a készülék alkalmazásával meggyorsítható a helyesírás elsajátíttatása azoknál a tanulóknál, akik az akusztikus funkciógyengeség miatt, nehezen tanulnak meg helyesen írni.

A beszédtechnika órákon azonnali visszajelzést nyújt arról, milyen az összhangzás, így a beszélő csak a megfelelő kiejtett hangot, megfelelő ritmusú és hangsúlyú beszédet gyakorolja be.

Az idegen nyelv tanításában rendkívüli eredmények érhetők el a készülék segítségével még a csökkent hallású tanulók esetében is.
Beszélgessünk róla! Vélemények (1)

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Rossz            Kitűnő