***  Személyes átvétel: INGYENES | Futárszolgálat: 1150 Ft vagy akár 0 Ft ha nettó 30 ezer Ft felett vásárolsz ***

Learn & Laugh / Tanuló Szerszámpad

Learn & Laugh / Tanuló Szerszámpad

Méretek: 25cm  x  17cm  x  35cm
Gyártó: Fisher-Price
Típus: FP-L4883
Elérhetőség:
Raktáron
Ár: 7 990 Ft Nettó: 6 291 Ft
Leírás

Gyártó termékleírása:

Alakítsa ki babája tanulását néhány nagyszerű játékkal! Ez a munkapad tele van szórakoztató meglepetéssel, amelyek érintésre, nyomásra, húzásra vagy mozgatásra bukkannak elő! Fények táncolnak és három kedves figura ugrik elő, amikor a baba megfogja a színes formákat és számolni tanul. Húzza meg a mérőszalagot az ábécé énekes változatához, mozgassa a vonalzót a színek és formák megismertetéséhez vagy mozgassa a csörgőkkel felszerelt kalapácsot pusztán a játék kedvéért! Kényelmes fogantyú a játék hordozhatóságára. 3 „AA” alkáli elemet igényel (nem része a játéknak).

Tegye még élvezetesebbé a tanulást a Laugh & Learn™ játékok összes darabjával! Pazar zenék, fülbemászó dalok, számtalan cselekvés segíti a korai logikát és tapasztalást – a gyerkőcök ténylegesen így tanulnak!

Tanítja: Ábécét, Számokat, Számolást, Színeket, Formákat

Nunu üzenete:

A Tanuló Szerszámpad bemutatja a babának az ábécét, a számokat, a formákat és a színeket. A mérőszalag meghúzásával felcsendül az ábécé, a kis színes formák lenyomásával a számokat hallgathatja meg a baba 1-10-ig. Hangeffektusok, dallamok varázsolják szórakoztatóvá ezt az egyszerű játékot. A kényelmes hordozófüllel bárhová könnyen magával viheti játékát.
Jellemzők
Jellemzők
Érdeklődési kör Babajáték
Kinek ajánljuk Fiúk
Beszélgessünk róla! Vélemények (1)

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Rossz            Kitűnő