***  Személyes átvétel: INGYENES | Futárszolgálat: 1150 Ft vagy akár 0 Ft ha nettó 30 ezer Ft felett vásárolsz ***

Brilliant Basics / Mókakockák

Brilliant Basics / Mókakockák

Méretek: 21cm  x  20cm  x  10cm
Gyártó: Fisher-Price
Típus: FP-74121
Elérhetőség:
Raktáron
Ár: 4 850 Ft Nettó: 3 819 Ft
Leírás

Gyártó Termékleírása:

Ez a klasszikus toronyépítő játék több, mint a hagyományos építő ezekkel a különböző izgalmas kockákkal! Mindegyik tetején különböző tevékenységek, mozgások és mosolygó figurák vannak - csak le kell nyomni őket, és kezdődhet a móka. Vagy, ha tornyot épít mindhárom kocka felhasználásával, és megnyomja a torony tetején lévőt, az “mágikus” mozgásba kezd! Ez egy alapvető játék, amely briliáns módon gazdagítja a gyermek fejlődését.

Nunu üzenete:

A három Mókakockának minden oldala készségfejlesztő játék, mindegyik másképp mozgatja meg a pici ujjacskákat. Lehet forgatni, tekergetni, miközben azok kerregő, csörgő hangot adnak, vagy különböző képek bújnak elő. A mosolygó fejecskéket megnyomva az alattuk lévő henger és a tükrös csörgő forog. A kockákat egymásra is helyezhetjük, ekkor egy gombnyomással mozgathatjuk mindkét forgó részt.

Az élénk színek, érdekes minták és “mágikus” mozgások erősítik a gyermek vizuális képességeit. A szövetből készült minták érzékelése elősegíti tapintás fejlődését. Fejleszti a probléma-megoldó képességet, ahogy a gyermek megtanulja felépíteni a tornyot, és elindítani a különböző funkcióikat. Segít az ok és okozat közti különbség megértésében. Az egymásra helyezett építőkockák erősítik a szem-kéz koordinációt. Nyomó, pattintó, pörgető, forgató, stb. mozdulatokkal fejleszti a finom mozgásokat.

Díjnyertes játék.

Ajánlott 6 hónapos kortól 3 éves korig

Jellemzők
Jellemzők
Érdeklődési kör Babajáték
Kinek ajánljuk Fiúk és Lányok
Beszélgessünk róla! Vélemények (1)

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Rossz            Kitűnő