***  Személyes átvétel: INGYENES | Futárszolgálat: 1150 Ft vagy akár 0 Ft ha nettó 30 ezer Ft felett vásárolsz ***

Zometool építőjátékok

A Zometool egy konstrukciós játék gyerekeknek, de szemléltető eszközül alkalmas tanárok számára, valamint tudományos kutatásokhoz is. A rendszer fő eleme egy gömbölyű műanyag csatlakozó csomópont (gömb) 62 geometriai lyukkal. A csomópontokat forma- és színkódolt műanyag merevítőkkel (pálcákkal) lehet csatlakoztatni egymáshoz. A szögek és a pálcahosszak matematikailag pontosak, és geometriai szerkezetek ezreinek megépítését teszik lehetővé. A Zometool elemeit a természet olyan matematikai építőköveinek mintájára alkották, mint a két-, három- és ötszörös szimmetria, és az aranymetszés aránya.

Rendezés:
Mutat:
Mutat: Lista Rács
 • Tudományos modellező készlet - C60 Fullerene ZomeTool építőjáték ZT-00608
  C60 modell a jövő tudományának az alapmolekulája, a C60 modellező készlet, új távlatokat nyit meg a jövő kutatói előtt. "A legegyszerűbb fullerént, a C60-at és néhány más szénalapú, zárt szerkezetű társát a csillagközi tér molekuláinak laboratóriumi előállítására végzett kísérletek során véletlenül ..
  Nettó: 20 780 Ft 26 390 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Tudományos modellező készlet - Cryptocube ZomeTool építőjáték ZT-00127
  Ez egy intelligencia fejlesztő, kognitív képességeket tréningező és fejlesztő készlet. Ez a modellező, építő készlet lehet gyerekeknek készült játék, de a Nobel-díjas tudósok is használják modellezésre, a tanárok pedig kémia, fizika, matematika órákon demonstrációs eszközként alkalmazzák. A kockák é..
  Nettó: 22 490 Ft 28 562 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Tudományos modellező készlet - DNA - DNS molekula ZomeTool építőjáték ZT-DNA
  Építsd fel az élet építőkövét! A Zometool DNA – DNS készletével az élet kódját, a DNS-t tanulmányozhatod. Az összes élőlény felépítése, tulajdonsága a DNS-ben tárolódik információként, azon keresztül öröklődik. A DNS-kód rendkívül hosszú és bonyolult, de egyszerű elv alapján épül fel. Négy alapegysé..
  Nettó: 8 339 Ft 10 590 Ft
  1 vélemény alapján.
 • ZomeTool építőjáték - Kepler rögeszméje ZT-KEP
  Kepler rögeszméje - Kepler's Obsession13 éves kortól ajánlott Az öt tökéletes háromdimenziós forma kapcsolata el fog bűvölni Téged is, ahogy tette ezt Keplerrel majdnem 400 évvel ezelőtt. Elemek száma: 158 db Johannes Kepler, a mélyen vallásos, mégis szigorú XVI. századi tudós úgy hitte, hogy az..
  Nettó: 16 449 Ft 20 890 Ft
  1 vélemény alapján.
 • ZomeTool építőjáték - Tiszta Szén ZT-CRB
  ZomeTool Tiszta Szén - Pure Carbon Alkoss csodálatos grafit modelleket és gyémánt molekulákat!Fedezd fel, hogy miből készül a ceruza, és a gyémánt miért a legkeményebb anyag!A szén ezerféle megjelenési formája lenyűgöző! Találkozz a természet kedvenc építőjátékával! Ismerd meg a gyémántot és a grafi..
  Nettó: 14 953 Ft 18 990 Ft
  2 vélemény alapján.
 • ZomeTool építőjáték - Zöld egyenesek ZT-00240
  Zometool - Zöld egyenesek - Green Lines10 éves kortól ajánlott Tágítsd ki a saját Zometool világegyetemed és az elmédet 30 dimenzióval.Figyelem! Ez egy kibővített készlet csak gyakorlott használóknak!Ha más Zometool készlettel együtt használod, a zöld egyenesek lehetővé teszik, hogy megépíthess- sza..
  Nettó: 19 992 Ft 25 390 Ft
  2 vélemény alapján.
 • ZomeTool építőjáték Alkotó Alapkészlet - Basic Creator ZT-BSC
  Alkotó alapkészlet - Basic CreatorA Zometool egy konstrukciós játék gyerekeknek, de szemléltető eszközül alkalmas tanárok számára, valamint tudományos kutatásokhoz is. A rendszer fő eleme egy gömbölyű műanyag csatlakozó csomópont (gömb) 62 geometriai lyukkal. A csomópontokat forma- és színkódolt műa..
  Nettó: 9 756 Ft 12 390 Ft
  2 vélemény alapján.
 • ZomeTool építőjáték Creator 3 haladó alapkészlet ZT-00013
  A Zometool egy konstrukciós játék gyerekeknek, de szemléltető eszközül alkalmas tanárok számára, valamint tudományos kutatásokhoz is. A rendszer fő eleme egy gömbölyű műanyag csatlakozó csomópont (gömb) 62 geometriai lyukkal. A csomópontokat forma- és színkódolt műanyag merevítőkkel (pálcákkal) lehe..
  Nettó: 56 291 Ft 71 490 Ft
  1 vélemény alapján.
 • ZomeTool építőjáték fekete-fehérben - Design 3 ZT-DES3
  ZomeTool fekete-fehérben - Design 3Szimmetria a geometriában alkoss két-, három- vagy többdimenziós formákat, fedezd fel a szimmetria világát!Életkor:  6 éves kortólNem: Fiúk, lányokMit fejleszt? Térlátás, gondolkodás, kreativitásJátéktípus: Építő, kisérletezőAnyaga: MűanyagTartalom: 120 elem (30 go..
  Nettó: 10 701 Ft 13 590 Ft
  2 vélemény alapján.
 • ZomeTool építőjáték fekete-fehérben - Design 5 ZT-DES5
  ZomeTool fekete-fehérben - Design 5  Szimmetria a geometriában alkoss két-, három- vagy többdimenziós formákat, fedezd fel a szimmetria világát!Az új ZomeTool design-sorozat fekete-fehér színben pompázik.  Természetesen, minden alkatrésze kompatibilis az összes többi ZomeTool készlet alkat..
  Nettó: 21 488 Ft 27 290 Ft
  2 vélemény alapján.
 • ZomeTool építőjáték Jégkristályok és csillagok ZT-ICS
  ZomeTool Jégkristályok és csillagok - Ice Crystals and StarsIsmerd meg a jégkristályok lenyűgöző világát!Fedezd fel, hogyan alakulnak ki a hópelyhek!Minden hópehely egyedi és megismételhetetlen. A hóban és a jégben is matematika rejtőzik. A Zometool legújabb készlete segítségével mindent megtudhatsz..
  Nettó: 7 079 Ft 8 990 Ft
  2 vélemény alapján.
 • ZomeTool építőjáték Őrült Buborékok ZT-BUB
  ZomeTool Őrült Buborékok - Crazy Bubbles   Állítsd össze a térbeli formát, mártsd szappanos vízbe, és kész is a csoda! Ha többet szeretnél a gömbölyű buboréknál… Szögletes buborékok? Spirális buborékok? Ékszerek buborékból? Hogyan lehetséges ez? A Zometool Crazy Bubbles – Őrült Buborékok épí..
  Nettó: 6 449 Ft 8 190 Ft
  2 vélemény alapján.
 • ZomeTool építőjáték Rosette ZT-ROS
  ZomeTool Rosette A Zometool egy konstrukciós játék gyerekeknek, de szemléltető eszközül alkalmas tanárok számára, valamint tudományos kutatásokhoz is. A rendszer fő eleme egy gömbölyű műanyag csatlakozó csomópont (gömb) 62 geometriai lyukkal. A csomópontokat forma- és színkódolt műanyag merevítőkke..
  Nettó: 18 811 Ft 23 890 Ft
  2 vélemény alapján.