***  Személyes átvétel: INGYENES | Futárszolgálat: 1150 Ft vagy akár 0 Ft ha nettó 30 ezer Ft felett vásárolsz ***

Morphun építőjátékok

A Morphun építőjátékok különlegessége, hogy oldalról is összekapcsolhatóak, így alkalmasak arra, hogy oktatási segédeszközként vagy csoportos társasjátékként használjuk. Óvodáknak, iskoláknak és a kisebb kiszereléseket családoknak is szívesen ajánljuk. Fejleszti a finommotoros mozgásokat, térlátást, és a csapatmunkát. Az építőkockák kompatibilisek a Duplo kockákkal így ideális kiegészítője lehet egy meglévő Duplo készletnek.

Rendezés:
Mutat:
Mutat: Lista Rács
 • Morphun - építőjáték szerszámosládával
  A Morphun játékok ezen verziója 4 évesnél idősebb korosztálynak ajánlott. Az egyedi, oldalsó kötőelemeknek köszönhetően könnyen kialakíthatóak köralakú és íves formák is így az ötleteknek csak az építőkockák száma szab határt. A mellékelt feladatlapok segítségével számos 2 és 3 dimenziós alakzat meg..
  Nettó: 7 016 Ft 8 910 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Morphun Technikai csoport készlet 600 db
  A Morphun Technikai készlet 6 éves kor felett ajánlott. A mellékelt feladatlapok segítségével legalább 150 fajta 2D és 3D modell építhető meg. A készlet 14 db különböző építőelemet tartalmaz. A Technika készlet úgy van kialakítva, hogy ösztönözze a gyerekeket a csapatmunkára. A gyerekek kis csoporto..
  Nettó: 19 283 Ft 24 490 Ft
  1 vélemény alapján.