***  Személyes átvétel: COVID-19 korlátozások miatt átmenetileg szünetel| Futárszolgálat: 1150 Ft vagy akár 0 Ft ha nettó 30 ezer Ft felett vásárolsz ***

Vésike Betűépítő Játék - magyar nyelvű Vésike V-HU

Vésike Betűépítő Játék - magyar nyelvű Vésike V-HU

Gyártó: Vésike
Típus: BX-V-HU
Elérhetőség:
Raktáron
Ár: 4 390 Ft Nettó: 3 457 Ft
Leírás
Életkortól független

Gyártó leírása:

A csomagban kirakó kártyák találhatók, melyeken az ABC betűinek hívóképe és a kezdőbetűk sémarajza látható. Ezek segítségével próbálgathatja a gyermek, hogyan tudja kirakni a betűt az építőelemekből. Az elemkészletből egyszerre csak egy betű kirakására van mód. Az előzőleg kirakott betűből kell visszavenni azt az elemet, melyre a következő betű építésénél szükség van. Így a gyermek megtapasztalhatja, melyek a jellegzetes formaalkotó elemek, az azonos alkatrészek. Megfigyelheti a logikai összefüggéseket a különböző betűk között.

Óvodás korú gyermekeknél is alkalmazható, elég ha a kártyákon levő rajzokra rakosgat. Iskolás gyermek már emlékezetből rakja ki a megnevezett betűt. Begyakorlás után képes lesz erre, így biztonsággal és tévesztés nélkül tudja írott szövegben is felismerni a betűket, elkerüli az olvasásgyengeséget, illetve megelőzi a diszlexiát.

Az első alkalommal, ismerkedésnél elegendő, ha a gyermek saját kedvére játszik, rakosgat.

A doboz tartalma: 38 db kép és 19 db betűépítő elem.
Beszélgessünk róla! Vélemények (1)

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Rossz            Kitűnő