ÁSZF

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

A linkre kattintva, az ÁSZF-et letöltheti nyomtatható formában is: ÁSZF

Az eladó adatai:

Az oldal fenntartója és üzemeltetője: NUNUTRADE Kft.
Adószám: 14282252-2-43
Közösségi Adószám: HU14282252
Cégjegyzékszám: 01-09-896958
Bejegyző bíróság: Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság
Bejegyzés éve: 2008
Bank: K&H Bank Rt.
Bankszámlaszám: 10401093-00025967-00000005
Székhely: 1121 Budapest, Kázmér út 28. (csak székhely, játékokat ezen a címen nem lehet átvenni)

Személyes átvétel ügyfélszolgálatunkon:

Előzetes egyeztetés után ügyfélszolgálatunkon (Budapest 1114. Bartók Béla út 61. (bejárat a Fadrusz utca felől - MASS Fitness Club)) lehetséges.
Hétfőtől - Péntekig . 07:00h - 22:00h
Szombat - Vasárnap 09:00h - 13:00h

Ügyvezető: Máté Balázs
Ügyfélszolgálat: 1016  Budapest, Hegyalja út 14.
Telefon: +36-30-476-8384 (08.00-20.00 óráig)
Fax: +36-1-209-5431

A NUNUTRADE Kft. által üzemeltetett webáruházban és honlapon történő rendeléssel a vásárló kijelenti, hogy megértette és elfogadja jelen szerződési feltételeket. Jelen szerződés 2008. május 1-től határozatlan ideig érvényes, hatálya a Magyarország területén nyújtott elektronikus kereskedelmi szolgáltatásra terjed ki, mely a NUNUTRADE Kft. által üzemeltetett webáruházon keresztül történik.

Jelen ÁSZF-ben nem szabályozott kérdésekre a Magyar Köztársaság jogszabályai, így különösen a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény rendelkezései az irányadóak.

Árak:

A termékeknél feltüntetett árak bruttó árak (az Áfá-t tartalmazzák)

Szállítási és fizetési módok:

Érvényes rendelést Ön csak regisztráció elvégzését követően - újbóli rendelés esetén felhasználói név + jelszóval történő belépést követően, a szállítási / áruátvételi és számlázási adatainak megadásával adhat fel.

Szerződött Logisztikai partnerünk:
GLS Futárszolgálat

Futárszolgálatos áruátvétel:

Cégünk a megrendelt termékeket Magyarország és Európa területén a GLS Futárszolgálat bevonásával szállítja házhoz.

Az Európán kívüli szállításoknál a Magyar Posta szolgáltatásait használjuk.
A futárszolgálattal történő kézbesítés 100%-osan biztonságos, gyors, rugalmas, továbbá garantáljuk, hogy a kiválasztott termékek kifogástalan, eredeti állapotukban érkeznek meg vásárlóinkhoz. Kérjük, hogy rendeléskor, munkaidőben (hétköznap 9.00 - 17.00 h között) elérhető kiszállítási címet szíveskedjen megadni. Kiszállításkor szükség esetén a kézbesítők megpróbálják telefonon is elérni vásárlóinkat, ezért kérjük, hogy rendelésekor lehetőleg mobiltelefon-számot vagy munkaidőben elérhető közvetlen vezetékes telefonszámot adjon meg.

Minden feladott csomaghoz 50.000 .-Ft-ig automatikus értékbiztosítás tartozik. A Track&Trace technológiának köszönhetően a csomag internetes követésére is lehetőség nyílik.

Díjak (bruttó, az ÁFÁ-t tartalmazza):

Nettó 3 ezer Ft alatti rendelés esetén csomagolási díj   254 Ft
Utánvételes fizetéssel   1150 Ft
Banki előre utalással / PayPal.com 990 Ft
Nettó 30.000,- Ft felett ingyenes  0 Ft
25 kg-nál nehezebb csomagok 4500 Ft

Határon túli szállítási díjak:

a Világ minden országába szállítunk, a szállítási díjakat a rendelt termékek súlya határozza meg. Ezen rendelések esetén csak banki előreutalást vagy PayPal rendszeren keresztül intézett fizetést fogaduk el!

Szállítási határidők: 2-5 nap.

 

Amennyiben a szállítás határidejét valamely oknál fogva nem tudjuk tartani, arról értesítést küldünk.

 

Fizetési módok:

  • Készpénzes fizetés ügyfélszolgálatunkon, személyes átvétel esetén
  • Utánvét
  • Banki átutalás (a karácsonyi időszakban felfüggesztve, egyébként proforma számla alapján, a szükséges bizonylatot PDF formátumban megküldjük a regisztráció során megadott e-mail címre)
  • PayPal (a világ egyik legnépszerűbb fizetési rendszere amely Magyarországon is elérhető, a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges egy PayPal azonosító létrehozása)

A rendelés elküldésével Ön vagy cége kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt árut átveszi és a vételárat illetve esetleges szállítási, utánvételi díjakat készpénzben, banki előutalással vagy PayPal-al kiegyenlíti.

Rendelését minden esetben írásban visszaigazoljuk. Amennyiben ez 8 munkanapon belül nem lehetséges írásban értesítjük, s kérésére a rendelést töröljük a rendszerünkből.
A webáruházunkban történő vásárlás feltétele az oldalunkon történő regisztráció ( e-mail cím + jelszó megadásával).

Szerződéskötés feltételei:

A vásárlás elektronikus úton történik a webáruház oldalán, melyhez regisztrációra van szükség.
Elfogadunk telefonos rendelést is, ebben az esetben 06/30 476-8384 telefonszámon adhatja le rendelését.
A szerződés a megrendelés teljes körű kitöltését és a beírt adatok ellenőrzését követően kétféle módon jön létre:

Az ily módon - magyar nyelven - létrejött szerződés írásba foglalt szerződésnek minősül. A szerződés létrejöttének feltétele, hogy a vételár kifizetése megtörténjen. Egységes szerkezetbe foglalt szerződés nem készült felek között. Amennyiben vevő igényli, ajánlata elküldésekor külön jelezheti, hogy egységes szerkezetbe foglalt szerződést kér. Írásbeli szerződést a vevő a megvásárolt ajándék/játéktárggyal együtt veheti át.A szerződést az üzemeltető nem iktatja.

Adatvédelem:

Cégünk a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LIII. törvény előírásai szerint adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél a cégünk alvállalkozójaként működik együtt (pl. kiszállítás). Ekkor azonban, az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

A honlapon történő vásárláshoz regisztráció szükséges. Regisztráláshoz a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatokat kell megadni. Vevő az adataihoz bármikor hozzáférhet, módosíthatja, illetve e-mailben kérve törölheti azokat.
A hibás adatokat tartalmazó regisztrációból eredő károkért az Eladó semmilyen formában nem vállal felelősséget. A jelszó elvesztéséből eredő károkért – amennyiben az az Eladónak fel nem róható – az Eladót felelősség nem terheli.

A webáruházat üzemeltető NUNUTRADE KFT. garantálja, hogy a már megrendelt terméket a megrendelésben feltüntetett áron számlázza Megrendelő számára.
 

Megrendeléstől való elállás:

A webáruház vásárlóit megilleti a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet szerinti elállási jog, amelyet a termék kézhezvételét követő 14 munkanapon belül lehet gyakorolni. Nem alkalmazható az elállási jog a könyvekre, CD-kre és DVD-kre, szoftverekre, elemekre, amennyiben csomagolásuk már kibontásra kerültek, ezek ugyanis a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján a termék sajátos rendeltetéséből adódóan a „természeténél fogva nem visszaszolgáltatható" termékeknek minősülnek.

A fenti korlátozás alá nem eső termékek esetén a vásárló a szerződéstől a termék átvételét követő 14 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. Írásban történő elállás esetén határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a vásárló elállási nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi.

Az elállás a következő feltételekkel gyakorolható:

Elállás esetén a termék bontatlan vagy bontott állapotban érkezhet vissza a webáruházhoz. A webáruház kizárólag sérülésmentes vagy a rendeltetésszerű használatot meg nem haladóan használt termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A webáruház követelheti a fogyasztótól a termékek nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését.

Elállásra vonatkozó igényt a vásárló emailben, postai úton írásban vagy személyesen jelentheti be. Az e jogszabályon alapuló elállást nem kell megindokolni. Elállás esetén a termék visszajuttatásának költségei a vásárlót terhelik. A vásárlót ezen felül egyéb költség nem terheli.

A termék ellenértékét valamint a szállítási költséget (ha volt) legkésőbb a termék Eladóhoz való megérkezést követő 30 napon belül utalja vissza a vásárló által megadott bankszámlaszámra. A visszatérítés vonatkozik a termék vásárló részére történő kiszállítási költségekre is, kivéve, ha az elállással érintett termékkel együtt más olyan termék is kiszállításra került, amely tekintetében a vásárló nem élt elállási jogával.

 

Reklamációt, ajánlat kérést, megrendelést vagy megrendelés lemondást kizárólag írásban a Kapcsolat címen vagy személyesen ügyfélszolgálatunkon, előzetes telefonos egyeztetés után tudunk elfogadni!

Garancia:

Cégünk az általa eladott termékekre a gyártó által vállalt garanciát vállalja. Az ettől eltérő szavatossági és garanciális idő az adott árucikken van feltüntetve, ill. a mellékelt garanciális okmányokon szerepel. Az áru átvételekor és kifizetésekor számlát adunk, a garancia jegy kizárólag ezen bizonylat megőrzésével és későbbi bemutatásával évényes. A számla jótállási jegyként is szolgál.

Amennyiben a kiszállításnál a csomagon sérülés található, a futár köteles a csomag tartalmát tételenként átadni és erről a helyszínen jegyzőkönyvet felvenni.
Amennyiben a kicsomagolt áru sérült, Vevő köteles Eladót azonnal tájékoztatni a megadott elérhetőségek egyikén. Köteles a csomagot eredeti számlával, tartozékokkal, csomagolással Eladó számára 8 napon belül visszaküldeni. Eladó a csomag megérkezését követően az új terméket térítésmentesen kiszállítja.
A hibás csomag visszajuttatásának költsége Eladót terheli.

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

A garancia a megvásárolt áru esetében természetesen csak a tartozékokkal együtt, hiánytalanul eredeti dobozban visszaküldött termékekre érvényes.
Minden esetben kérjük a termék eredeti csomagolását a garancia idő lejártáig megőrízni !

Egyéb rendelkezések:

A webáruházban történő vásárlás feltételezi a Vevő részéről az elektronikus úton történő vásárlás ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai lehetőségeket és korlátokat, valamint felmerülő hibalehetőségeket.
Az Eladót nem terheli felelősség a technikai hibákból, nem megfelelő használatból, vis maiorból eredő károkért.
Az Eladónak joga van az általános szerződési feltételeket bármikor módosítani, az a honlapra felkerülés és Vevő részéről történő hozzáférés pillanatában lép hatályba.
Eladó és Vevő mindent megtesznek azért, hogy az esetleges vitás ügyletet békés úton, peren kívül rendezzenek. Amennyiben ez nem jár eredménnyel, úgy a jogviták rendezésére értékhatártól függően a Budapesti Fővárosi Bíróság joghatóságát kötik ki.

Leírások, ár és termékfotók valódisága:

A forgalmazott termékekről igyekszünk minél részletesebb leírást adni, a termékek valódiságát jó minőségű fotókkal visszaadni, azonban színeltérések, méretbeli arány eltérések, elírások előfordulhatnak, melyekért felelősséget nem vállalunk. A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett bruttó ár. A feltüntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek. Az esetleges elírásokból, programhibákból eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget.

Teljesítés feltételei:

Bármely árut a készlet erejéig tudunk biztosítani. Abban az esetben, amennyiben a kért termék esetleg nincs raktáron, erről értesítjük, illetve hasonlót ajánlunk helyette, esetleg felajánljuk az újbóli beszerzést, de erre nem vállalunk garanciát. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk, amelyről megrendelőt a teljesítés előtt értesítjük.

Amennyiben a termék nincs, készleten a lehető legrövidebb időn belül a megrendelést teljesítjük, természetesen előzetes egyeztetés után.
A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságtól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek.

A webáruház üzemeltetője nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt.

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor!

Szerzői jogok:

A NUNUTRADE Kft. fenntart minden a weboldal bármely részének, bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A weboldalhoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. A Szolgáltató előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek feldolgozása, értékesítése, kereskedelmi célból adatbázisban történo tárolása illetve forgalomba hozatala.
A NUNUTRADE Kft. jogosult a weboldal bármely részének jogosulatlan felhasználásából származó kárának a megtérítésére.
A nunu.hu és jatekmix.hu bár minden tőle telhetőt megtesz, nem garantálja az oldal vagy annak elérését biztosító szerver vírusmentességét az oldal használata az Igénybe vevő saját felelőségére történik.

A nunu.hu és jatekmix.hu pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatás el nem olvasásából eredő esetleges károkért felelőséget nem vállal.

A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével ön elfogadja általános szerződési feltételeinket, továbbá adatkezelési elveinket.