***  Személyes átvétel: INGYENES | Futárszolgálat: 1150 Ft vagy akár 0 Ft ha nettó 30 ezer Ft felett vásárolsz ***

Az állatkertben - Logic Primo feladatlap

Az állatkertben - Logic Primo feladatlap

Méretek: 15cm  x  25cm  x  1cm
Gyártó: LOGICO
Típus: LOPR-3217
Hűségpontok: 50
Elérhetőség:
Raktáron
Ár: 1 590 Ft1 890 Ft Nettó: 1 514 Ft Ár hűségpontban: 1000
Leírás

Ajánlott korosztály: Logico PRIMO 3-7 éveseknek

Gyártó leírása:

Az állatok életmódjának megismerésével újabb tudásanyag birtokába juthatnak a gyermekek. Ezzel az élményvilágukhoz közeli témával, a színes állatképekkel válik élvezetessé és motiválóvá a gyakorlás. Az érdekes, mozgalmas és játékos gyakorlatok sokaságával, gondolkodva játszunk, és játszva tanulunk.

A színes figurák izgalmas vizuális élményt is nyújtanak, és a legkülönfélébb képességek fejleszthetők a feladatokkal. A legintenzívebben a megfigyelési képesség, de eredmények érhetők el a rész-egész viszonyok alkalmazásában, az iránykövetés, a számolási készség, illetve a szem- és kézkoordináció területén is. Az állatok életvitelével kapcsolatos ismereteket is elmélyíthetjük, gazdagíthatjuk. A Logico Primo Az állatkertben kötet a vadasparkban tett séták, családi vagy osztálykirándulások felejthetetlen élményét idézi fel. Az érdekes és különleges állatok közelsége és megfigyelése, a felelősség és gondoskodás igényét erősíti a gyerekekben.

A Logico egy játékos, önálló képességfejlesztő program óvodásoknak és kisiskolásoknak. A változatos feladatokat tartalmazó, különböző nehézségű feladatlapok megoldásához szükséges egy feladatkeret. A Logico füzetet lehet magában és kerettel vásárolni.
Figyelem: Primo kerettel csak Primo feladatlapok használhatóak!

Cél: A keret színes korongjait a feladatlap megoldásainak megfelelően kell a helyükre vezetni. Önellenőrzés: Ha megfordítjuk a feladatlapot és visszatesszük a keretbe, azonnal le is ellenőrizhetjük a megoldásokat, ez a Logico egyik legfőbb előnye.

A keretről: Könnyen kezelhető. Fejleszti a vizuális észlelést, a szem- és kézkoordinációt. A színes korongok segítségével bejelölhetők a megoldások, ezért nincs szükség íróeszközre. A korongok rögzítve vannak a kerethez, nem esnek le, nem gurulnak el.

A feladatlapokról: Minden csomagban 16 db különböző nehézségű feladatlap található. Egy-egy kötet oldalain azonos ikon jelzi az összetartozást, így a gyerekek önállóan is szétválogathatják a különböző feladatgyűjtemények lapjait. A feladatoldal felső sávjában olvasható az utasítás. A feladatlapok bal oldalán lévő feladatmezőben találhatók a színes koronggal jelölt feladványok, a jobb oldalon pedig a megoldási lehetőségek.

Jellemzők
Jellemzők
Témakörök Állatvilág,Megfigyelés,Logika
Beszélgessünk róla! Vélemények (1)

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Rossz            Kitűnő