Fizika

Rendezés:
Mutat:
Mutat: Lista Rács
 • Brainbox elektronikai Alap készlet (Primary 2)
  Ajánlott kor: 8-11 évesGyártó leírása:100 elektronikai kísérlet egy játékbanA BrainBox elektronikai felszerelés kiváló oktató eszköz. Az elektromosság alapjait játszva sajátíthatják el vele a gyermekek.Kiváló eszköz az iskolai órákon, de otthon is felhőtlen kikapcsolódást nyújt az egész családnak.A ..
  Nettó: 11 331 Ft 14 390 Ft
 • BrainBox elektronikai Alap plusz készlet (Primary Plus)
  Ajánlott kor: 8-12 éves korigGyártó leírása:500 Elektronikai kísérlet egy játékbanA BrainBox elektronikai felszerelés kiváló oktató eszköz. Az elektromosság alapjait játszva sajátíthatják el vele a gyermekek.Kiváló eszköz az iskolai órákon, de otthon is felhőtlen kikapcsolódást nyújt az egész család..
  Nettó: 18 339 Ft 23 290 Ft
 • BrainBox elektronikai Bővitett készlet (Secondary)
  11-14 korig ajánlott  Gyártó leírása:500 Elektronikai kísérlet egy játékbanA BrainBox elektronikai felszerelés kiváló oktató eszköz. Az elektromosság alapjait játszva sajátíthatják el vele a gyermekek.Kiváló eszköz az iskolai órákon, de otthon is felhőtlen kikapcsolódást nyújt az egész családna..
  Nettó: 19 598 Ft 24 890 Ft
 • BrainBox elektronikai Felfedező készlet (Explorer)
  11-14 éves korig ajánlott Gyártó leírása:A BrainBox készleteit már egészen kis korban el lehet kezdeni használni, ezáltal a gyerekek megismerkedhetnek az elektronika világával. Kísérletezhetnek az elektronikai áramkörök működésével, érzékelőkkel és különböző kapcsolókkal.A játék sajátossága, hogy kö..
  Nettó: 31 488 Ft 39 990 Ft
 • Dominópálya szett
  Dominópálya szett sok akcióval és egy kis golyóval, amivel a dominók dőlését lehet elindítani. A szett tartozéka továbbá egy építőmester figura talicskával, ami a lejtőn elindulva, a dominókövekel való érintkezés során, szintén elindítja a dőlési folyamatot. A szett 50 színes dominókövet, kanyargós ..
  Nettó: 3 378 Ft 4 290 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Elektromos kísérletek
  On-the-go Science: Electrical ConnectionsA gyerekek szeretnek kísérletezni. Ez a méretes kémcső 3-6 izgalmas kísérlettel van megtöltve. Tudományos játék, oktatási céllal. Az angol nyelvű útmutató lépésről lépésre, ábrák segítségével érteti meg az elektromosságot. Gyerekbarát termék, 3 éves kor alatt..
  Nettó: 2 197 Ft 2 790 Ft
 • Fedezd fel a prizmát!
  Prizma + kisérleti füzetFedezd fel a fények, színek és a nagyítás csodáját. Fedezd fel a prizmát! Senki sem tudja, hogy ki találta fel a prizmát, amit Sir Isac Newton tanulmányozott először 1966-ban.  Minőségi 10 cm hosszú háromszögletű prizma, mely a fényt alapszínekre bontja. A gyerek megvizsgálha..
  Nettó: 3 142 Ft 3 990 Ft
 • Gears - Bolondos fogaskerekek
  Ez a 130 darabos fogakerekes építőjáték 3 féle méretű fogaskereket és alaplapokat tartalmaz. Az egyes elemeket könnyen össze lehet szerelni és már indulhat is a fogaskerekek pörgetése. Az összes darab kompatibilis a többi Gears Gears Gears készlettel.< ..
  Nettó: 11 016 Ft 13 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Gears - Fogaskerekes Építőjáték alap készlet
  Ajánlott korosztály: 3-10 éves korigGyártó leírása:Gears! Gears! Gears! - Fogaskerék Építőjáték KezdőknekA fiatal mérnökök tökéletes kezdőkészlete! Színes, 95 darabos készlet műanyag fogaskerekekkel, forgatókarokkal, összekötő elemekkel és egymásba illeszthető fekvőelemekkel, melyek végtelen építési..
  Nettó: 7 079 Ft 8 990 Ft
 • Gears - Szuper fogaskerekes készlet
  A játék 150 db fogaskereket tartalmaz amelyek segítségével a gyerekeknek órákon át tartó tartalmas játékban lesz részük. Több száz 3 dimenziós pörgő-forgó fogaskerekes építmény konstruálható belőle.Fejleszti a finommotoros mozgásokat, térlátást, logiká..
  Nettó: 13 370 Ft 16 980 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Gears Gears Gears - Motoros fogaskereskes készlet fényekkel
  A kreatívitásnak semmi nem szabhat határt ha kéznél van ez a 121 darabos fogaskerekes építőkészlet. A készlet villogó lámpákat és sötétben világítós matricákat is tartalmaz. Játék után a  fogaskerekek és rugók a mellékelt tárolóvödörben pihenhetnek. 3 db AA elemmel működik, amely nem része a csomago..
  Nettó: 16 921 Ft 21 490 Ft
 • Giro Giró / Mágneses fogaskerekek és tábla
  Ajánlott korosztály: 2 - 6 éves korigGyártó termékleírása:A gyermekeket kiváncsivá teszi, megfigyelési képességüket ösztönzi a fogaskerék, ami a mechanikát és a mozgás átadását mutatja be. A gyerekeknek ez az élmény elérhetővé válik a Giró-val, a fogaskerekek izgalmas világával. A játék 3 féle méret..
  Nettó: 7 866 Ft 9 990 Ft
 • Hosszabbítható periszkóp (Looky–Periscope)
  4+Gyártó leírása:Ez a műszer lehetővé teszi a megfigyelést olyan pozíciókból, ahonnan a közvetlen rálátás nem lehetséges. Hosszabbítható periszkóp.Mérete: 20,5 x 5,5 cm (átmérő) - összecsukvaHosszabbító: 20 cmSzínek: piros, sárga, kék, zöld..
  Nettó: 1 331 Ft 1 690 Ft
 • Kriminalisztika szett nyomozóknak - Forensic Science Detective
  On-the-go Science: Forensic Science DetectiveA gyerekek szeretnek kísérletezni. Ez a méretes kémcső 3-6 izgalmas kísérlettel van megtöltve. Tudományos játék, oktatási céllal. Az angol nyelvű útmutató lépésről lépésre, ábrák segítségével mutatja be a feladatokat. Gyerekbarát termék, 3 éves kor alatt ..
  Nettó: 2 354 Ft 2 990 Ft
 • Mágneses kísérletek
  On-the-go Science: Magnetic attractions A gyerekek szeretnek kísérletezni. Ez a méretes kémcső 3-6 izgalmas kísérlettel van megtöltve. Tudományos játék, oktatási céllal. Az angol nyelvű útmutató lépésről lépésre, ábrák segítségével érteti meg a mágnesességet. Gyerekbarát termék, 3 éves kor alatt nem..
  Nettó: 2 354 Ft 2 990 Ft
 • Napkemence - Napelemes főzőszett
  A napenergiát hasznosító tűzhely / sütő egy egyszerű fényvisszaverő eszköz, mely összegyűjti a nap hőjét és hasznosítja azt. A Nap bőségesen elegendő energiát biztosít ahhoz, hogy az ételt meg lehessen főzni. Napenergiával működő tűzhelyekből és sütőkből már számos különböző modell létezik. Minél na..
  Nettó: 2 559 Ft 3 250 Ft
 • Óriás periszkóp gyerekeknek
  6+Gyártó leírása:Optikai műszer, amely egy teleszkópos csőből, két tükörből és a 3X-os nagyítású távcsőből áll.Ez a műszer lehetővé teszi a pontos megfigyelést olyan pozíciókból, ahonnan a közvetlen rálátás nem lehetséges.Mérete: 12,2x16,5x32 cm, összecsukvaHosszabbító: 16 cmNagyítás: 3X-osSzín: pir..
  Nettó: 5 110 Ft 6 490 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Péter a Periszkóp
  Péter a Periszkóp4 éves kor felett ajánlottGyártó leírása:Ennek a mókás periszkópnak 4x-es nagyítása van, 360 fokban elforgatható fogantyúval rendelkezik, kb 35 cm-rel kihúzható, gombnyomásra 4 másodperces madárhangot ad. 2db AG13-as elemmel működik, amelyet a doboz tartalmaz...
  Nettó: 3 142 Ft 3 990 Ft
 • Spektro mágneses malom - elektronikai kísérletek
  Ajánlott korosztály: 8+ Hogyan változtatható meg az áram iránya egy mágnes segítségével? Hogyan készíthetünk elektromos malmot? Hogyan működik egy kétszínű dióda? Ezekre a kérdésekre is választ kapunk a Spektro Mágneses Malom készlet segítségével. A készlet 8 áramköri leírást tartalmaz, amelyekhez ö..
  Nettó: 5 346 Ft 6 790 Ft
 • Vonatos dominópálya készítő készlet
  Vonatos dominópálya készítő készlet, elemmel működtethető mozdonnyal, 50 színes dominókővel és dominókő tárolóval. A mozdony kézzel mozgatható. Gurulás közben adott távolságra helyezi a köveket a padlón, így egy szép dominókígyót alkothatunk. A termék, a működéséhez szükséges 2 db LR6 "AA" elemet ne..
  Nettó: 4 402 Ft 5 590 Ft
  1 vélemény alapján.