Személyes átvétel: INGYENES | Futárszolgálat: 1150 Ft | 30 ezer forint felett INGYENES kiszállítás

Csillagászat

Rendezés:
Mutat:
Mutat: Lista Rács
 • Értékcsökkent: A világűr - Mi Micsoda Junior 13. kötet
  Használt, jó állapotú. Mi MICSODA Junior A világűr. Mik a csillagok? Mit kell tudnia az űrhajósnak? Lehet-e sétálni az űrben? A Mi MICSODA Junior sorozat 13. kötetéből a kis olvasó mindent megtudhat a bolygókról, a csillagokról és a világűrről. Kiderül miért különleges bolygó a Föld és miért nevezik..
  Nettó: 2 810 Ft 2 951 Ft
 • Értékcsökkent: Csillagászat - Dr. Szabóné Zavaczki Andrea
  Használt, jó állapotú. Gyermektudomány - Csillagászat, írta: Dr. Szabóné Zavaczki Andrea. Tartalom: Világegyetem, Tejútrendszer, Naprendszer, Bolygók, Csillagok, Üdtökösök, Meteorok, Űrkutatás, Totó az elsajátított tudásról..
  Nettó: 2 848 Ft 2 990 Ft
 • Értékcsökkent: Csillagok és Bolygók - Kis Természetbúvár
  Használt, jó állapotú. Szerző: Claudie Masson, Jean-Michel Masson. Passage Kiadó (Budapest) , 1996. Ragasztott papírkötés , 31 oldal. Sorozatcím: Kis Természetbúvár Tartalma: A Hold, a csillagok és a bolygók, A Nap megfigyelése, A szivárvány, A napfogyatkozások, A Hold megfigyelése, A holdjelenség..
  Nettó: 1 429 Ft 1 500 Ft
 • Értékcsökkent: Csillagok és bolygók titkai
  Használt, jó állapotú. Ez a csodálatosan illusztrált könyv a világűr titkait tárja fel a gyerekek előtt. Választ kaphatnak belőle például olyan kérdésekre, hogy hogyan keletkeztek a bolygók, mi jellemzi őket, mi a szerepe a Napnak és a Holdnak, mi a Tejút és mik a galaxisok. Megismertet az ember els..
  Nettó: 1 810 Ft 1 901 Ft
 • Motoros Naprendszer
  Ezzel a motoros, világítós naprendszer modellel élvezetesen szemléltethető a naprendszerünk bolygóinak mozgása. A doboz tartalmaz egy az Északi égbolt csillagképeit ábrázoló  feltétet i, amelynek segítségével a csillagképek kivetíthetőek a szoba falára. A játék 4 db C típusú elemmel működik (LR14) a..
  Nettó: 9 677 Ft 12 290 Ft
 • Sötétben világító naprendszer, bolygók
  Varázsolj planetáriumot gyermeked szobájába. A naprendszer készlet minden eleme világít a sötétben. Tartalma: egy nap, nyolc bolygó és egy törpebolygó, akasztó, címkék, átlátszó műanyag fonal és útmutató. ..
  Nettó: 5 898 Ft 7 490 Ft