Személyes átvétel: INGYENES | Futárszolgálat: 1150 Ft | 30 ezer forint felett INGYENES kiszállítás

Biológia, környezetismeret

Rendezés:
Mutat:
Mutat: Lista Rács
 • -21%
  Logico Piccolo - Keret a feladatlapokhoz
  A Logico Piccolo feladatlapokhoz alkalmazható keret. ..
  Nettó: 2 848 Ft 2 990 Ft 3 800 Ft
 • Átlátszó komposztáló tartály
  A gyerekek végigkövethetik a komposztálás folyamatát. (Olyan biológiai folyamat, amely hulladékok, melléktermékek szerves anyagait stabil, a továbbiakban könnyen már nem bomló, humuszszerű termékké alakítja át. A mezőgazdaságban, különösen a kertészetekben régóta ismert és alkalmazott módszer. ) Hár..
  Nettó: 11 803 Ft 14 990 Ft
 • Az élet körforgása
  2,5 - 7 éves korigGyártó leírása:6x5 kártya az élet körforgásával kapcsolatos témát mutat be (tojás,béka,mag..). Játékok: állítsd sorrendbe, mesélj, mi hiányzik?Vastag műanyagból készült kártyák. Tartós használatra.Mosható.Angol nyelvű leírással.  ..
  Nettó: 2 827 Ft 3 590 Ft
 • Botanika tudomány és játék
  8 éves kortól, 1 játékosGyártó leírása:A játékban található magok elültetésével, különböző növényeket nevelhetsz és megfigyelheted, hogyan fejlődnek ki a magokból a növények. A növények neveléséhez kis keltetőt, az átültetésükhöz pedig cse..
  Nettó: 4 087 Ft 5 190 Ft
 • Brainbox - Farm
  Játsszunk együtt és tanuljunk együtt a Brainbox farmos játékkal! A játék egyedül és csoportosan is játszható! Praktikus csomagolás, akár utazáshoz is használható. 70%-ban újrahasznosított anyagokból készül. A játék méretei: 12 x 12 cm...
  Nettó: 3 378 Ft 4 290 Ft
 • BrainBox: Állatok társasjáték
  Te mi mindent tudsz az állatok világáról? A BrainBox: Állatok társasjáték segítségével most végre letesztelheted általános tudásodat egy vicces, az egész család számára nagyszerű kikapcsolódást és szórakozást garantáló agytornával. A játék célja az, hogy megpróbálj mindig helyesen válaszolni a ne..
  Nettó: 3 378 Ft 4 290 Ft
 • Brainbox: Környezetismeret
  A Brainbox: Környezetismeret társasjáték kifejezetten családok számára készült, abból a célból, hogy az együtt játszás közben fejlődjön a játékosok megfigyelő képessége és memóriája. A Brainbox: Környezetismeret társasjátékban szereplő kártyák egy-egy feladványt tartalmaz, legyen szó színekről, menn..
  Nettó: 3 378 Ft 4 290 Ft
 • Brainbox: Ragadozók
  Mozgasd meg az agyad és fejleszd a memóriád! A Brainbox: Ragadozók játék során minél több információt kell megjegyezned a kártyákon szereplő állatokról. Azt, hogy a kártya hátoldalán melyik kérdést kell megválaszolnod, már csak a szerencse dönti el. A játék csomagolási méretei: 12 x 12 x 12 cm...
  Nettó: 3 378 Ft 4 290 Ft
 • Csapadékmérő
  Állítható, vagy földbe szúrható edény, melyről miliméterben leolvasható a csapadék mennyisége. Tetővel lezárva szállítható...
  Nettó: 1 803 Ft 2 290 Ft
 • Első felfedezéseim - A természet
  1 játékos részére, 6 éves kortólGyártó leírása:Ez a játék könnyen elvégezhető kísérletekkel bevezeti a gyerekeket a természet világába. A legegyszerűbb út a természettudományok megismeréséhez!..
  Nettó: 2 276 Ft 2 890 Ft
 • Első felfedezéseim - Az egyensúly
  1 játékos részére, 6 éves kortólGyártó leírása:Egyszerű és lebilincselő kísérleteken keresztül ismerhetik meg a gyerekek a fizika világát és megismerhetik a fizikai egyensúlyt...
  Nettó: 2 276 Ft 2 890 Ft
 • -20%
  Erdők, szántóföldek és kertek növényei - Logico Piccolo
  Erdők, szántóföldek és kertek növényei - Logico Piccolo ÚJ!  Az Ismeretek 2-3. osztály című Piccolo sorozat tárgyi alapismereteket segíti elsajátítani a környezetismeret, az élővilág és a földrajz terén.Erdők, szántóföldek és kertek növényei feladatkártyacsomaggal a gyerekek megismerkedhetnek a..
  Nettó: 1 133 Ft 1 190 Ft 1 490 Ft
 • Értékcsökkent: A csodálatos állatvilág - P.Dowswell
  Használt, jó állapotú. Melyik állat az, amelynek olyan hosszú a nyelve, mint a teste? Hogyan lélegzik a bálna? Miért csíkos a zebra? Hogyan lát a kígyó a sötétben? Ezekre és még sok száz állatokról szóló kérdésre ad választ ez a fantasztikus enciklopédia. A fiatal olvasó nemcsak a már jól ismert áll..
  Nettó: 1 895 Ft 1 990 Ft
 • Értékcsökkent: A Föld - Engem minden érdekel sorozat
  Használt, jó állapotú. Engem minden érdekel sorozat: A Föld - Képes ismerkedés természeti környezetünkkel. Milyen vastag az Antarktisz jégtakarója, mennyit nő naponta a bambusz, mi az a tűzlavina és seregnyi más, érdekes és fontos kérdésre találsz választ e könyv lapjain. Utazz velünk a Föld mélyébe..
  Nettó: 1 895 Ft 1 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: A vadon világa
  Használt, jó állapotú. A vadon világa. Ragadozók, áldozatok, rejtőzködők, családosok, csapatban élők – a sokszínű állatvilág megannyi képviselőjéről olvashatunk e könyvben. Utunkat az esőerdőkben kezdjük, és meg sem állunk a jeges sarkokig. S miközben lépésről lépésre haladunk Földünk jellemző élőhe..
  Nettó: 1 895 Ft 1 990 Ft
 • Értékcsökkent: Az emberi test - Mi Micsoda Junior 1. kötet
  Használt, jó állapotú. Mi MICSODA Junior Az emberi test. Miért dobog a szíved? Mi tartja a testedet? Hogyan mozog a tested? Hogyan lélegzel? Miért leszel éhes? A Mi MICSODA Junior 1. kötete Peti születésnapjára invitálja a kíváncsi olvasót. Itt mindenki izeg-mozog itt, fel-alá jön és ugrabugrál. Az ..
  Nettó: 2 810 Ft 2 951 Ft
 • Értékcsökkent: Bemutatkoznak a lovak
  Használt könyv, jó állapotú. Bemutatkoznak a lovak. Látványos, fotókkal illusztrált könyv a lovak hétköznapi életéről. Történetüket a kezdetek kezdetétől, azaz kialakulásuktól meséli el, valamint családjának közeli tagjait is bemutatja neked. Beavat a lovak titkos beszédének és jelzéseinek bonyolult..
  Nettó: 2 762 Ft 2 900 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: Dinoszauruszok - Kis könyvekben a nagyvilág
  Használt, jó állapotú. Dinoszauruszok, Kis könyvekben a nagyvilág sorozat. Alexandra Kiadó. Részletes, színes rajzokon mutatjuk be a titokzatos őslényeket - diplodocus, allosaurus, velociraptor, triceratops, tyrannosaurus rex, stegosaurus, spinosaurus, opthalmosurus. Nézd meg jól a képeket! Rengeteg..
  Nettó: 951 Ft 999 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: Kis növényhatározó - Simon Tibor - Csapody Vera
  Használt, jó állapotú. Simon Tibor és Csapody Vera: Kis növényhatározó. Tankönyvkiadó, 1987 Kis növényhatározó rendszertani és ökológiai tájékoztatóval 14. kiadás..
  Nettó: 2 381 Ft 2 500 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: Nyomozás az állatvilágban
  Használt, jó állapotú. Láss! Keress! Tanulj! Sorozat: Nyomozás az állatvilágban című kötet. Az Északi-sarktól a forró Sonora sivatagig, a sűrű tűlevelű erdők világától a Nagy-Korallzátonyig, s a vizek mélységétől az égre törő hegycsúcsokig – változatos élőhelyeiken mutatja be a kötet a bolygónkat be..
  Nettó: 1 895 Ft 1 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: Ragadozók 3D-s kalandok! Sorozat
  Használt, újszer, 3Ds szemüveggel. 3D-s kalandok – Ragadozók. A 3D-s kalandok című sorozat köteteiben az ifjú olvasó érdekes információkat tudhat meg az adott témakörben. Az ismeretszerzést még izgalmasabbá teszik a 3D-s képek, amelyeket a könyvhöz mellékelt speciális szemüveg segítségével élvezhetü..
  Nettó: 943 Ft 990 Ft
 • Értékcsökkent: T.Rex Pillants be a háromdimenziós T.rexbe! Nézz bele sorozat
  Használt, jó állapotú. Dennis Schatz: Nézz bele! - A T-Rex . Pillants be a háromdimenziós T-rexbe! Színes illusztrációkkal és egy T-Rex modellel, melyet az oldalak lapozásával részletesen megismerhetsz, kielemezhetsz. Oldalszám : 14..
  Nettó: 5 705 Ft 5 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: Tudod-e? - Érdekességek az állatvilágból
  Használt, jó állapotú. Témakörök: korallzátonyok, tengeri uborka, bolha, kullancs, szitakötő, sáska, selyem, pókháló, skorpió, szentjánosbogár, góliátbogár, lesőharcsa, cápa, levesteknős, matamata, béka, kakukktojás, harkály, jégmadár, egyszarvú, mongúz, lajhár, teve, koala, hiéna, leopárd..
  Nettó: 1 895 Ft 1 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Felfedező készlet
  9-részes felfedező készlet többrekeszes hátizsákkal, kulaccsal, biztonsági karabinerrel, különböző szerszámokkal és kétfunkciós kalandorlámpával. A lámpa a működéséhez szükséges 2db LR6 "AA" elemet nem tartalmazza...
  Nettó: 5 740 Ft 7 290 Ft
 • Ház körüli élővilág - Veres László
  A Ház Körüli Élővilág könyv színes illusztrációkkal díszített 28 oldalas könyv, a Pillantás a természetre ismeretterjesztő sorozat tagja. A könyvben megismerhetsz olyan állatokat amelyek közvetlen közelünkben élnek...
  Nettó: 1 895 Ft 1 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • -20%
  Házi-, hobbi- és vadon élő állatok - Logico Piccolo
  Az ismeretek 1-2. osztály című Piccolo sorozat tárgyi alapismereteket segíti elsajátítani a környezetismeret, az élővilág és a földrajz terén.A Házi-, hobbi- és vadon élő állatok feladatcsomag háromszor 10 állat szakszerű ábráját, megnevezését tartalmazza, valamint ismereteket ezek táplálkozásáról, ..
  Nettó: 1 133 Ft 1 190 Ft 1 490 Ft
 • Időjárásfigyelő készülék
  5 része: barométer, iránytű, páratartartalommérő, hőmérő és min-max hőmerséklet jelző. A lemosható felületen jelölhetjük méréseinket.Angol nyelvű részletes leírás, tájékoztatás. ..
  Nettó: 14 953 Ft 18 990 Ft
 • -20%
  Ismeretek 3-4. osztály: Életünk, testünk - Logico Piccolo
  Az Ismeretek 3-4. osztály feladatkártya-csomagjainak feladatai játékos formában segítik a környezetismeret tantárgy elsajátítását, miközben különbözô részképességeket is fejlesztenek, fõképpen:- a vizuális észlelést,- a forma helyes felfogását,- a téri, síkbeli helyzet felismerését,- irányok észlelé..
  Nettó: 1 133 Ft 1 190 Ft 1 490 Ft
 • Katicás Bogárfigyelő
  Katicás Bogárfigyelő  Nyisd ki a katicabogár szárnyait és figyeld meg az összegyűjtött bogarakat egy 3.5x nagyítóval. Biztonságos csavaros kupak, szellőzőnyílások.6 féle színben: piros, narancssárga, citromsárga, lila, kék, zöldAjánlott: 3-7 éves korig..
  Nettó: 2 354 Ft 2 990 Ft
 • Kriminalisztika szett nyomozóknak - Forensic Science Detective
  On-the-go Science: Forensic Science DetectiveA gyerekek szeretnek kísérletezni. Ez a méretes kémcső 3-6 izgalmas kísérlettel van megtöltve. Tudományos játék, oktatási céllal. Az angol nyelvű útmutató lépésről lépésre, ábrák segítségével mutatja be a feladatokat. Gyerekbarát termék, 3 éves kor alatt ..
  Nettó: 2 354 Ft 2 990 Ft