Személyes átvétel: INGYENES | Futárszolgálat: 1150 Ft | 30 ezer forint felett INGYENES kiszállítás

Stratégiai társasjátékok

Rendezés:
Mutat:
Mutat: Lista Rács
 • Augustus társasjáték ÉRTÉKCSÖKKENT
  Augustus társasjáték ÉRTÉKCSÖKKENTBontott csomagolás, nem használt, újszerű állapot. Hiánytalan. Értékcsökkent áron kínáljuk. Miután Caesart i.e. 44 év március 15-én meggyilkolták, fogadott fia, Caius Octavius úgy döntött, visszatér Rómába, és átveszi az uralmat. I.e. 31-re legyőzte ellenfeleit, i.e..
  Nettó: 5 504 Ft 6 990 Ft
 • Colt Express társasjáték
  Colt Express társasjáték 1899. július 11-e, délelőtt 10 óra. A Union Pacific Express elhagyja az új-mexikói Folsom városát 47 utassal a fedélzetén. Pár perccel később szapora léptek hangja hallatszik felülről; aztán lövések dördülnek. Az állig felfegyverkezett banditák könyörtelenül rabolják el becs..
  Nettó: 7 866 Ft 9 990 Ft
 • Cuboro Babel Pico társasjáték
  A Babel Pico egy stratégiai, konstrukciós játék amely fejleszti a logikát és a térlátást.A játék célja: megakadályozni, hogy ellenfelünk tovább tudja építeni a tornyot.A játék részei:24 db kocka amelyek 5 típusba sorolhatóak, attól függően, hogy hány darab domború oldaluk van.6 db 0-ás, szürke kocka..
  Nettó: 5 504 Ft 6 990 Ft
 • KARO - stratégiai játék
  A KARO egy nagyon dinamikus stratégiai játék 2 személy részére amellyel két különféle játékot is lehet játszani. A 24 db négyzet alakú falapocska alkotja a játéktáblát, a piros és fehér bábukkal ugorhatunk vagy csúsztathatjuk azokat, azonban a fekete négyzeteket is át lehet mozgatni. Mindkét játékva..
  Nettó: 2 512 Ft 3 190 Ft
 • LINJA - stratégiai, logikai társasjáték
  Az egyszerű szabályok ellenére a Linja egy kitűnő fejlesztő játék. A játékhoz szükség van ügyességre és a taktikai tervezésre, hiszen a mobilitás az egész játékot végigkiséri.   Tartalma: 7 db bambusz pálca, 2 x 12 db fa bábu   A játék célja: Minél több pálca átugrása a saját bábukkal..
  Nettó: 1 882 Ft 2 390 Ft
 • Pixel trükkös Amőbajáték a MENSA IQ társaság ajánlásával
  Ajánlott korosztály: 6 - 99 éves korig Gyártó leírása: Terveld ki a tökételetes győzelmet! A keresztező hadművelet stratégiai társasjátéka! Ne hagyd, hogy a helyzet kicsússzon a kezedből ebben a vidám, csúszkával ellátott stratégiai játékban, rakj, alkoss sorozatot és győzz! Mozgasd a csúszkát és ..
  Nettó: 3 598 Ft 4 570 Ft
 • Qwirkle - az év játéka 2011
  A forma- és színpárosítás stratégiai játéka, egy jól felismert lehetőség és máris utolsóból az első lehetsz. A pontszámok nyomon követése precizitást követel. A játék felfogható a dominó és a scrabble keverékének. Játékbolt A MENSA társaság ajánlásával! A doboz tartalma: - 108 db (3x36) szín és f..
  Nettó: 6 291 Ft 7 990 Ft
 • Sequence társasjáték
  A Sequence a világ egyik legismertebb társas kártyajátéka. A kezünkben lévő kártyák segítségével sorozatokat kell létrehoznunk a játéktáblán vízszintesen, függőlegesen, vagy átlósan. A kártyák és zsetonok segítségével érhetjük ezt el, vagy akadályozhatjuk meg a másikat ebben. Játszható kettesben vag..
  Nettó: 5 031 Ft 6 390 Ft
 • SIX - a hatos szám stratégiai játéka
  A SIX tábla nélkül játszható stratégiai játék. A hatszög alakú játékelemekből kell kirakni egy azonos színű háromszöget, vonalat, vagy kört amely 6 db áll össze. A játék első fodulójában a játékosok felváltva raknak, ha ilyenkor nem sikerül senkinek se nyerni, elindul a második forduló amikor a már ..
  Nettó: 3 142 Ft 3 990 Ft
 • STIX - a pálcikák stratégiai játék
  Kirakós, asszociációs csapatjáték Logikai, stratégiai társasjáték   Tartalom: 40 db hosszú pálca, 10 db rövid pálca, 4 db bábu   Picasso játékvariáció: ehhez a játékhoz 40 db hosszú pálca, 10 db rövid pálca szükséges A játék célja: minél hamarabb kitalálni, hogy mit ábrázol az alakzat amit..
  Nettó: 1 882 Ft 2 390 Ft
 • Ticket to Ride / Zug um Zug
  Ticket to Ride / Zug um Zug vasúti társasjátékZseniális társas a könnyed stratégiajátékok kedvelőinek. A játékosok vonat összeköttetéseket próbálnak teremteni Amerika városai között, és minél több titkos megbízást sikerül elvégezni, annál nagyobb az esély a győzelemre. Érdemes azonban hosszú távon t..
  Nettó: 8 339 Ft 10 590 Ft