Személyes átvétel: INGYENES | Futárszolgálat: 1150 Ft | 30 ezer forint felett INGYENES kiszállítás

Családi társasjátékok

Rendezés:
Mutat:
Mutat: Lista Rács
 • 3D keresztrejtvény - scrabble 212 darabos
  MAGYAR, ÉKEZETES BETŰKKEL!  Ez a játék talán a világ első igazán 3 dimenziós keresztrejtvénye. Természetesen 2 dimenzióban is játszható. Nem szükséges hozzá tábla csak sima felület. Nincsenek méretbeli határok, nincsen maximálva a játékosok száma és nincs maximálva, hogy hány darab elemet haszn..
  Nettó: 12 276 Ft 15 590 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Bla bla bla - Társasjáték
  7+Gyártó leírása:Húzz egy lapot és szőj a kártyalap köré egy mesét, majd add elő. Ha végére értél a mesédnek, a kapott kártyát add vissza a küldőnek és indokold is meg, hogy mért gondolod úgy, hogy az adott lap az övé. Mókát és vidámságot kínáló társasjáték, miközben fejlődik az előadói és a kommuni..
  Nettó: 4 614 Ft 5 860 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Colt Express társasjáték
  Colt Express társasjáték 1899. július 11-e, délelőtt 10 óra. A Union Pacific Express elhagyja az új-mexikói Folsom városát 47 utassal a fedélzetén. Pár perccel később szapora léptek hangja hallatszik felülről; aztán lövések dördülnek. Az állig felfegyverkezett banditák könyörtelenül rabolják el becs..
  Nettó: 7 866 Ft 9 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Dixit társasjáték
  A Dixit az utóbbi évek egyik legnépszerűbb és legújszerűbb partijátéka. A játékhoz – a gyönyörűen megfestett, egyedi kártyák és a hozzájuk hasonlóan szürreális játéktábla mellett – csupán némi képzelőerőre és empátiára van szükség. A játék fejlesztője, Jean-Louis Roubira egy francia gyermekpszicholó..
  Nettó: 5 898 Ft 7 490 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Domiphun - dominó családi készlet 70 db
  Domiphun - dominó családi készlet 70 db 4 éves kor felett ajánljukPapírdobozos kiszerelésA Domiphun szabályaiA játékszabályok alapja a klasszikus dominó játék, annyi különbséggel, hogy a játékosok elkészíthetik saját dominójukat a kockákból. A Morphun játékkockák egyedi tulajdonsága -oldalról is öss..
  Nettó: 3 142 Ft 3 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • HEXIMOES - Hatszög alakú dominó
  Gyártó termékleírása:7 éves kortól. Képzeld el, hogy egy gyors-iramú "dominó" játékot játszol 6 oldalú játék lapokkal és már tudod is milyen a Heximoes! Ezt a képességfejlesztő játékot olyan könnyű megtanulni, mint a hétköznapi dominót, de hatszor mókásabb! A játék során minden egyes lépés..
  Nettó: 3 929 Ft 4 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Jó éjt puszi kártyajáték - Bisous Dodo
  3-6Gyártó leírása:Játékosok száma: 2 játékos részére (1 játékos, 1 irányító)Tartalom: 32 kártyalap, 2 szereplő és egy ágyA játék célja: A lehető legtöbb lapot gyűjteni mielőtt a következő 3 lapot kapjuk: leped..
  Nettó: 3 457 Ft 4 390 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Mistibooh kártyajáték - párkereső
  4+Gyártó leírása:Játékidő: 10 percJátékosok száma: 2-4 játékos részéreTartalom: 33 kártyalap (16 lap párban + 1 Mistigri lap)A játék célja:Be kell fejezni a játékot anélkül, hogy a Mistigri lap a kezünkbe..
  Nettó: 2 669 Ft 3 390 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Nagy kalóz társasjáték
  5+Gyártó leírása:Játékosok száma: 2-4 játékos részéreJátékidő: 20 percA csomag tartalma: 1 kalózfigura, 3 hajósinas-figura, 3 kincsesláda, 1 játéktábla, 7 kókuszpálma-rejtekhely, 1 nagy kalóz kocka, 1 kis hajósinas-kocka, 9 kókuszpálma-kártya, 4 papagájkártyaA játék célja:- Hajósinasoknak: meg kell ..
  Nettó: 7 709 Ft 9 790 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Qwirkle - az év játéka 2011
  A forma- és színpárosítás stratégiai játéka, egy jól felismert lehetőség és máris utolsóból az első lehetsz. A pontszámok nyomon követése precizitást követel. A játék felfogható a dominó és a scrabble keverékének. Játékbolt A MENSA társaság ajánlásával! A doboz tartalma: - 108 db (3x36) szín és f..
  Nettó: 6 291 Ft 7 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Robot arcok - Robot Face Race
  Robot arcok - Robot Face Race4+ Színkombinációs társasjáték 4 éves kor felett- 2-4 játékos számáraFejleszti a koncentrációs képességeket, főleg a szemkoordinációt. A játék tartalma: Játéktábla 120 egyedi robottal, robotazonosító készülék, 20 db robotfigura, leírás A játék lényege: Minél hamarabb me..
  Nettó: 6 291 Ft 7 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • SHAPES UP - Fel a formákkal
  Gyártó termékleírása:Frissítsd fel a térlátásodat a színek és formák stratégiai játékával. Dobj a dobókockával és válaszd azt a formát amit a dobókocka mutat. A játékosoknak úgy kell lefedniük a négyzet alakú játéktáblát a színes formák..
  Nettó: 5 283 Ft 6 710 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Sztori kocka - Story Cubes - Sztorikocka
  A Sztorikocka játékban dobj a dobókockával, pörgesd fel az agyad is, találj ki egy jó mesét!  Játékbolt A Sztori kocka játék, ahol nem az a fontos, hogy ki nyer, hanem hogy használd a képzelő erőd, érezd jól magad, nevess sokat! 9 kocka, mindegyiken 6 különböző kép, összesen 54 képpel, viszont a k..
  Nettó: 2 669 Ft 3 390 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Teknős vadászat társasjáték - Tortuboom - ügyességi
  5-9Gyártó leírása:Ez egy olyan ügyességi játék, ahol a rákok óvatos meglökésével kell játszani, amíg a tesknősök le nem esnek. A játék kívülről szemlélve könnyűnek tűnhet, azonban mégsem olyan egyszerű. Játékosok száma: 2-4. Játék időtartama: 15 perc...
  Nettó: 3 457 Ft 4 390 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Ticket to Ride / Zug um Zug
  Ticket to Ride / Zug um Zug vasúti társasjátékZseniális társas a könnyed stratégiajátékok kedvelőinek. A játékosok vonat összeköttetéseket próbálnak teremteni Amerika városai között, és minél több titkos megbízást sikerül elvégezni, annál nagyobb az esély a győzelemre. Érdemes azonban hosszú távon t..
  Nettó: 8 339 Ft 10 590 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Trapture / Kerítsd be és kapd el (Bekapó)
  Gyártó termékleírás:A bekerítés és az elkapás kanyargó, forgó játéka!Cikk-cakkold az utadat a játéktáblán át, készíts tekergőző ösvényeket, ahogy bekeríted és elkapod a kicsi lila cövekeket. Kerítsd be a cöveket 4 oldalról és az a tiéd lesz! Közben előzd meg, hogy az ellenfeled ugyanezt tegye. Figye..
  Nettó: 5 504 Ft 6 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Zooloretto társasjáték Értékcsökkent
  Zooloretto társasjáték ÉrtékcsökkentA játék bontott termék, bemutató darab volt, hiánytalan, újszerű állapot. Értékcsökkent áron kínáljuk. 7+Gyártó leírása:2-5 személyes. Könnyed stratégiajáték 8 éves kortól. Rövid leírás: Minden játékos egy-egy állatkertet vezet, és azon igyekszik, hogy minél ..
  Nettó: 4 717 Ft 5 990 Ft
  1 vélemény alapján.