Személyes átvétel: INGYENES | Futárszolgálat: 1150 Ft / nettó 30 ezer forint felett INGYENES kiszállítás

Játékautók, járművek

Mitől különlegesek a WOW játékok?

A WOW játékokat egy komoly brit cég gyártja, amely két évtizede elkötelezett az innováció, a formatervezés és minőség összekapcsolásában, ha óvodásoknak készülő játékokról van szó.  Minden játék megalkotása során a gyerekek igényei vannak a középpontban. Nincsenek éles szélek vagy kicsiny lenyelhető alkatrészek, nem használnak PVC-t, BPA mentes festékeket használnak, így a játékok garantáltan megbízható játékszerek a kisgyermekek számára.

A legjobb az egészben, hogy ...nincs szükség elemekre... így a szórakozás soha nem ér véget!

Fejlesztési előnyök

A fejlesztés során a tervezők rengeteg időt töltenek a gyerekek megfigyelésével. Vizsgálják miként játszanak a játékokkal (és nem titok, hogy sokszor maguk az alkotók is játszanak a saját játékaikkal) így könnyebb megérteni, hogy a játszási minták és fejlesztési irányok hogyan változnak az évek során. A gondos tervezőmunkának köszönhetően, sok játék akár a 18 hónapos kortól az 5 éves korig és azon túl is megmarad a gyerekek kedvenceként. Ezt nevezik jó játék ár/érték aránynak.

A WOW játékok ösztönzik a tanulást. Az alapvető motoros képességek fejlesztésétől, a fejlettebb szociális interaktív szerepjátékokig a játékok biztosítják a gyerekek számára, hogy szórakoztató módon értelmezhessék a körülöttük lévő világot, így segítik a korai fejlesztést.
 
Biztonságos, tartós és készségfejlesztő; nem csoda, hogy a WOW toys játékok közkedveltek az óvodás gyerekek, szülők és óvodák körében.

Rendezés:
Mutat:
Mutat: Lista Rács
 • HOT WHEELS kaszkadőrmutatvány dinoszaurusszal készlet
  Gyártó leírása:Dínós kaszkadőrmutatvány készlet, amely 1 db autót is tartalmaz. Minden Hot Wheels pályához kapcsolható.4 éves kor felett ..
  Nettó: 3 543 Ft 4 500 Ft
  1 vélemény alapján.
 • WOW Amy, a motoros
  Sziasztok! Motoros Amy vagyok, és annak ellenére, hogy még új vagyok a WOW városban, már nem félek motorozgatni, és mindenkinek megmutatni, hogy én vagyok a legmenőbb motoros a környéken. A gyönyörű rózsaszín virágos motoromból mindenki láthatja, hogy a szívem mélyén egy igazi lány vagyok, de ha a v..
  Nettó: 3 535 Ft 4 490 Ft
  1 vélemény alapján.
 • WOW Archie, a motorosszán
  Játssz te is a hóban Archieval és hóimádó barátaival, a menő Eszkimó Scott-tal, Penelopeval a pingvinnel és az ő bébi Évájával. Ahhoz, hogy biztonságban hazaérjen kényelmes jégkunyhójába, segíts menekülni a hóvihar elől a havas hegyi utakon keresztül. Jellemzők: - Gurítható motorosszán - Kivehető es..
  Nettó: 2 197 Ft 2 790 Ft
  1 vélemény alapján.
 • WOW Benny, a farmer quad
  Itt van Benny barátotok, aki kint dolgozik a WOW földeken! Jó barátaim, Clark a földműves, és Shep a juhászkutya segítenek a munka elvégzésében a WOW gazdaságban. Megetetjük az állatokat, kazalba rakjuk a szénát, megöntözzük a földeket, és még rengeteg más munkát is elvégzünk. Néha versenyzünk egy k..
  Nettó: 2 354 Ft 2 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • WOW Bernie traktorja
  „Hepe - Hupa, máris jövünk!” Bernie, a traktor barátaival végig döcög a szántóföldön és közben a kéménye fel-le mozog. A hét darabos készlet tartalmaz egy földművest, bárányt, malacot és két kerítés elemet, amely illeszkedik az utánfutóra is. Jellemzők: - Lendkerekes traktor valósághű motorhanggal -..
  Nettó: 4 953 Ft 6 290 Ft
  1 vélemény alapján.
 • WOW Bertie, a tűzoltó quad
  Tűz! Tűz! Bertie a tűzoltó quad gyorsan a helyszínen terem, rajta a legjobb tűzoltó Kurt és barátságos kutyája Russell. Akár egy ijedt kiscicát kell lehozni a fáról, vagy el kell oltani egy óriási tüzet, vészhelyzetekben minidig kéznél van Bertie a tűzoltó quad és csapata. Hol van tűz? Jellemzők: - ..
  Nettó: 2 354 Ft 2 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • WOW Casey és barátai lakóautója
  Menjünk kempingezni! Casey egy aranyos lendkerekes lakóautó, tele csupa fantasztikus kiegészítővel órákig tartó szerepjátékhoz. Nyisd fel Caseyt, és feltárul egy kényelmes otthon a két barát számára beépített ággyal és tükörrel. Piknikasztal és egy barátságos kutya kosár teszi teljessé ezt a nagysze..
  Nettó: 6 606 Ft 8 390 Ft
  1 vélemény alapján.
 • WOW Charlie, a rendőrautó
  Állítsátok meg, tolvaj! Ez elől a szupergyors rendőr járőrautó elől nem lehet megszökni. A rendőrautó lendkerékkel működik, és valóságos motorhangja van, gombnyomásra pedig kinyílik a teteje. A készlet tartalmaz egy rendőrt, és egy rendőrkutyát. Órákig tartó szerepjáték! Jellemzők: - Lendkerékkel mű..
  Nettó: 3 535 Ft 4 490 Ft
  1 vélemény alapján.
 • WOW Charlott hercegnő parádéja
  Vegyél részt Charlott hercegnő parádés estéjén, melyre hű szerelmével, Rupert herceggel érkezik a csodálatos, patahangot adó hintón. Lucy, a fenséges paripa húzza a fogatot, amíg hercegi pár egymással szemben ülve elfogyasztja a süteményt és a teát. Jellemzők: - a királyi fogat gurulás közben pataha..
  Nettó: 2 354 Ft 2 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • WOW Chloé cukrászdája
  Szia! Chloé vagyok, éppen most fejeztem be a sütést. Képzeld, én készítem a legfinomabb sütiket, zsemléket, tortákat a környéken! Most indultam el kiszállítani a süteményeket a rózsaszínű szuper járgányommal, így minden reggel az egész WOW városban élvezhetik a frissen sütött édességeimet. A legjobb..
  Nettó: 3 535 Ft 4 490 Ft
  1 vélemény alapján.
 • WOW Combo pack, barátok a farmról
  A készlet tartalmazza Bernie traktorját, Cowboy szekeret és Benny-t, a quadot. Igazi farmos kalandban lehet részed ezzel a szettel...
  Nettó: 7 000 Ft 8 890 Ft
  1 vélemény alapján.
 • WOW Combo pack, építkezés
  Legyen saját építési területed az építkezés készlettel, amely magába foglalja a két népszerű Wow játékot, „Riley, az úthenger”-t és „Luke markolóautójá”-t. Most megfigyelheted, hogy változik Riley arca, miközben kisimítja az utat, de láthatod azt is, ahogy Luke egy hatalmas sziklát játszi könnyedség..
  Nettó: 5 898 Ft 7 490 Ft
  1 vélemény alapján.
 • WOW Combo pack, fürdő barátok
  A készlet tartalmazza Danny búvárhajóját, Sophie tengeralattjáróját és Felix tűzoltó hajóját. Igazi vizes kalandban lehet részed ezzel a szettel...
  Nettó: 7 000 Ft 8 890 Ft
  1 vélemény alapján.
 • WOW Combo pack, lányos nap
  A készlet tartalmazza Daisy autóját, Misty-t a lovat, Molly-t a lovast és Penny terepjáróját. Igazi lányos kalandban lehet részed ezzel a szettel...
  Nettó: 7 000 Ft 8 890 Ft
  1 vélemény alapján.
 • WOW Combo pack, rendőrség
  Tarts a rendőr járőrökkel kalandos mindennapjaikban. A készlet 2 népszerű Wow készletet, „Pete, a rendőrségi repülő”-t és „Charlie, a rendőrautó”-t tartalmazza. A kisfiúk már 1,5 éves kórtól segíthetnek Foley-nak, Cash-nek és két hű társuknak Buddy és Whiskey kutyának megmenteni a várost a banditákt..
  Nettó: 5 898 Ft 7 490 Ft
  1 vélemény alapján.
 • WOW Combo pack, tündérmese
  Üdvözöllek a csodálatos Tündérmesében, melyben átélheted, milyen tökhintóban utazni, sárkánnyal harci szekeret húzni, vagy a királynő ünnepi fogatát hajtani. A tökhintó fedelének felnyitásakor betekinthetünk a hercegnő öltözőjébe és táncparkettjére. Az öltöző közepén egy varázstükör található, amine..
  Nettó: 7 079 Ft 8 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • WOW Combo pack, vészhelyzet
  Mentsd meg a várost a Wow vészhelyzet szettel! Segíts Doug-nak és Nina-nak, a két mentősnek, kórházba szállítani szegény Jonny-t, akinek eltört a lába, és ha megérkeztetek, az egyik figura kezével nyisd fel a mentő tetejét. Járőrözz Micky-vel a rendőrrel a rendőrmotoron, vagy ügyeld a park biztonság..
  Nettó: 7 000 Ft 8 890 Ft
  1 vélemény alapján.
 • WOW Danny búvárhajója
  Legyél kész, merülj, és csobbanj! Ez a nagyszerű 5 darabos készlet kiváló a fürdőszobai játék vagy akár a szobai játék során is. Nyisd fel a hajó tetejét, és felnyílik egy fantasztikus működő búvár deszka, és egy titkos kabin is. Tartalmaz 2 db figurát és 1 delfint. Jellemzők: - Motorcsónak, amely ú..
  Nettó: 3 535 Ft 4 490 Ft
  1 vélemény alapján.
 • WOW Ernie tűzoltóautója (új)
  Tűz van! Tűz van! Jöhet Ernie, a tűzoltóautó tűzoltóival, hogy megmentsen minket. Csengess a csengőjével, és nézd, hogyan világít a forgólámpája. Használd a forgatható létrát, miközben képzeletben harcolsz a lángok ellen. A tűzoltók keze könnyedén kinyitja a hátsó ajtót, ahol két vészhelyzetkor hasz..
  Nettó: 4 953 Ft 6 290 Ft
  1 vélemény alapján.
 • WOW Farmer szekér
  Klip-klop, klip-klop... így baktat Dusty hazafelé. Egész nap a farmon dolgoztak Jimmel, a farmer fiúval, miközben Clarissa a legelőn legelészett. Holnap is sok tennivaló akad majd a ház körül és a szántóföldön is. Biztosan elkél egy kis segítség! A négy darabos készlet tartalmaz egy farmert, egy teh..
  Nettó: 2 354 Ft 2 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • WOW Félix tűzoltóhajója
  Vigyázat, jön Félix a tűzoltóhajó, hogy megmentsen! Félix nagyszerű játszótárs a fürdőszobában, töltsd fel vízzel és nyomd meg a zöld teknőst, hogy vízsugarakban kilője. Tartalmaz egy kivehető tűzoltó figurát, amely a többi WOW játékkal is használható. Jellemzők: - Úszó tűzoltóhajó - Gombnyomásra mű..
  Nettó: 2 354 Ft 2 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • WOW Flóra mesés kertje
  Szia, a nevem Flóra, de a barátaim Flórinak hívnak. Gyere lépj be a varázslatos kertembe, és imerd meg a tündéri barátaimat. Lépegess a vizililiomokon és a köveken, hogy találkozz Francis-szel a békával….meg is lehet csókolni! Szeretek hintázni egy ráérős délutánon, aztán felmegyek a szászorszépes l..
  Nettó: 5 819 Ft 7 390 Ft
  1 vélemény alapján.
 • WOW Frankie, a tűzgolyó
  Kösd be a biztonsági övet – Frankie olyan gyors, mint a villám! Ez a készlet tartalmaz egy menő sofőrt, és egy lendkerekes sportautót valóságos motorhanggal. Frankie mágneses vonóhorga segítségével a többi WOW játékhoz is kapcsolható. Jellemzők: - Lendkerekes sportautó valóságos motorhanggal - Mágne..
  Nettó: 2 354 Ft 2 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • WOW Freddie, az állatszállító
  Segíts Freddie-nek, az állatszállítónak és sofőrjének, Josh-nak összegyűjteni az állatokat, majd helyezezd Josh-t a platóra, hogy megszámolhassa mind. Ha Belle tehén, Smudge malac, Dolly bárány és Paddy ló is megvan, ültesd a sofőrt a vezetőfülkébe és indulhattok is haza a lendkerekes teherautóval! ..
  Nettó: 4 953 Ft 6 290 Ft
  1 vélemény alapján.
 • WOW George, a középkori kőhajító
  Csatlakozz a bátor pároshoz, Sir George lovaghoz és a barátságos, piros sárkányához, Smokeyhoz amint szekerükkel sötét, elvarázsolt erdőkön és varázslatos mesebeli tájakon keresztül vándorolnak. Lődd ki a sziklát a kőhajítóval, és ments meg a kastély tornyában raboskodó királylányt. A Te lovagos mes..
  Nettó: 2 354 Ft 2 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • WOW Harry állatmentő helikoptere
  Fel, fel, és el innen, Harry megment a helikopterével! Tartsad a kezedben és húzd a ravaszt, hogy beinduljon a lendkerekes főrotor, majd emeld fel a sérült állatokat a mágnes segítségével. Ereszd le őket biztonságban a lámpa elfordításával. Van forgó hátsó rotorja is! Egy állatorvos figura egy panda..
  Nettó: 4 953 Ft 6 290 Ft
  1 vélemény alapján.
 • WOW Harvey kombájnja
  Menj ki a farmra Harvey kombájnnal! A lendkerekes hajtás mozgatja a forgó aratóját, ami csörögve magában forgatja a learatott gabonát. Dobd a bálákat az automata bálázóba és figyeld, hogyan dobja ki őket menet közben! Az öt darabos szett garantálja az órákon át tartó, jókedvű játékot. Jellemzők: - T..
  Nettó: 6 606 Ft 8 390 Ft
  1 vélemény alapján.
 • WOW Izzy, a versenyautó
  Izzy-vel, a versenyautóval és barátjával most nagyszerű kalandokat élhettek át együtt, miközben úgy fejlődik a képzelőerőtök, hogy remekül szórakoztok. Jellemzők: - könnyen tolható - gumikerekek - élénk színek A készlet tartalma: - 1 versenyautó - 1 figura..
  Nettó: 1 409 Ft 1 790 Ft
  1 vélemény alapján.
 • WOW Johnny, az állati repülő
  Kapaszkodj, mindjárt felszállunk! Johnny egy szuper repülőgép lendkerékkel, forgó propellerekkel, és olyan teherszállító résszel, amelyben 3 titkos rekesz is van. A kalandor pilóta és a tigrise teszi teljessé az izgalmas kalandot. Jellemzők: - Lendkerekes repülőgép valóságos motorhanggal - Forgó pro..
  Nettó: 3 535 Ft 4 490 Ft
  1 vélemény alapján.
 • WOW Jurassic Jimmy
  Utazz vissza az időben Jurassic Jimmyvel, Stiggel az ősemberrel, és két dinó barátjukkal Brontyval és Tricksyvel. Kóborolj a dinókkal, fedezz fel egy ősi világot ezzel a történelem előtti terepjáróval. Gurítsd a kocsit, törd fel az óriás dinótojást, amiből egy dinóbébi fog előbukkanni. Órákig tartó ..
  Nettó: 4 953 Ft 6 290 Ft
  1 vélemény alapján.