Személyes átvétel: INGYENES | Futárszolgálat: 1150 Ft | 30 ezer forint felett INGYENES kiszállítás

Fürdőjátékok

Fürdőjátékok, fürdőszobai játékok. A legtöbb gyerek élvezi a fürdőszobai játékot, de vannak akiket nehezen lehet a fürdőkádba csábítani, rávenni a hajmosásra :). Az alábbi fürdőjátékok minden gyereknek kellemes perceket szerezhetnek, ugyanakkor hasznos segédeszközként használhatják a szülők is a "kötelező" esti gyerekfürdetéseknél.
Rendezés:
Mutat:
Mutat: Lista Rács
 • Állatos bébi fürdőjátékok
  Állatos bébi fürdőjáték. Válassz piros, zöld vagy lila fürdőjátékot. Az ár 1 db fürdőjátékot tartalmaz. ..
  Nettó: 1 079 Ft 1 370 Ft
 • Bébi fürdőjáték - kalózhajó
  ..
  Nettó: 5 189 Ft 6 590 Ft
 • Bébi, mágneses fürdőjáték - lebegő, xilofon állatok
  A mágneses állatos xilofon a legapróbb zenészeknek teszi élvezetessé a fürdés. Hadd lebegjenek a víz tetején, vagy mágneses hátával tapaszd a kád falára és a 2 dobverővel máris indulhat a zene-bona. A három viziállat - teknős, béka, kacsa - különböző hangszínben szólal meg. Ajánlott 24 hónapos kortó..
  Nettó: 3 220 Ft 4 090 Ft
 • Teáscsészék vizes társasjáték - Little Storm
  Teáscsésze - vizes játék - Little StormJátékidő: 5-15 percSzínes teáscsészék kancsóval - vizes társasjáték - Little Storm 3+ éves kortól ajánlott1-4 játékosJátékszabályok:Vízben is játszható. Sorba rakjuk a színes bögréket, a kancsót megtöltjük vízzel. Az első játékos választ egy bögrét (pl. zöld) é..
  Nettó: 5 504 Ft 6 990 Ft
 • Vidám kacsás vízimalom
  A Vidám Kacsás Vizimalommal minden fürdés nagyszerű! Mr. Duck-kal megismerhetjük a vizimalom működését. Vedd le a kalapját, a kalappal töltsd meg vízzel a kacsát és nézd ahogy a csőre mozog, a beépített vizimalma pedig forog! Ezt az aranyos kis sárga kacsát tapadókoronggal a kád falához lehet rögzít..
  Nettó: 2 354 Ft 2 990 Ft