Logico

A játszótéren - Logico Primo

A játszótéren - Logico Primo
A játszótéren - Logico PrimoA játszótéren - Logico PrimoA játszótéren - Logico PrimoA játszótéren - Logico PrimoA játszótéren - Logico Primo

A játszótéren

 

A LOGICO PRIMO innovatív tanulójáték – az óvodások napirendjébe beépíthetően – a következõ területek fejlesztéséhez kínál játékos gyakorlatokat: érzékelés, koncentráció, mennyiségek és színek ismerete, térbeli tájékozódás, nyelvi kifejezésmód, tárgyi információk, valamint hozzárendelések és analógiaképzés révén logikai összefüggések keresése.
A játszótéren az alábbi témákat dolgozza fel: színek, formák és méretarányok felismerése, vonalkövetés, számolás 3-ig, logikai összefüggések

4 éves kortól ajánljuk.

A csomag 16 feladatkártyát tartalmaz.

A kártyák a PRIMO kerettel együtt használhatóak. A keret könnyen kezelhetõ, fejleszti a vizuális észlelést, a szem- és kézkoordinációt. A kerethez rögzített korongok tologatásával bejelölhetõ a helyes megoldás. A kartonlapokra így nem kell írni, újra és újra felhasználhatóak. A korong tologatása a kötött pályán kiválóan alkalmas az írás elõkészítéshez.

1 190,-Ft

Számfogócska: Adatok, gyakoriság, valószínűség - Logico Piccolo


Számfogócska: Adatok, gyakoriság, valószínűség - Logico Piccolo

Ez a feladatkártya-csomag lépésről lépésre vezeti be a gyerekeket a táblázatok, diagramok (ábrák, táblázatok, oszlopdiagramok, kördiagramok) értelmezésébe és elemzésébe.
A feladatok során gyakorolhatják az adatok rögzítését, különböző módokon való megjelenítését és a valószínűségek összehasonlítását.
Külön feladatok találhatók a különböző ábrák alapján történő valószínűség becslésére.
Ezeken felül a gyerekek gyakorolhatják a dátumok különböző írásmódját és ezek átalakítását.

1 190,-Ft

Ismeretek 1-4. osztály: Az idő - LOGICO Piccolo

Ismeretek 1-4. osztály: Az idő - LOGICO Piccolo
Ismeretek 1-4. osztály: Az idő - LOGICO PiccoloIsmeretek 1-4. osztály: Az idő - LOGICO PiccoloIsmeretek 1-4. osztály: Az idő - LOGICO PiccoloIsmeretek 1-4. osztály: Az idő - LOGICO PiccoloIsmeretek 1-4. osztály: Az idő - LOGICO Piccolo

Ismeretek 1-4. osztály: Az idő - LOGICO Piccolo

Az idő című feladatkártya-csomag feladatival az évszakok, hónapok, napok sorrendjét, egymáshoz való viszonyukat gyakorolhatják a gyerekek. Megismerkedhetnek a dátumok és időpontok különböző írásmódjaival, és megtanulhatják leolvasni az időt analóg és digitális órákról is.

A csomag 16 feladatkártyát tartalmaz.

ISBN:     978-963-294-346-6
Oldalszám:     32
Méret (cm):     17x23

1 190,-Ft

Nyelvi képességfejlesztő: Nyelvi kreatív - Szórendező - LOGICO Piccolo

Nyelvi képességfejlesztő: Nyelvi kreatív - Szórendező - LOGICO Piccolo
Nyelvi képességfejlesztő: Nyelvi kreatív - Szórendező - LOGICO PiccoloNyelvi képességfejlesztő: Nyelvi kreatív - Szórendező - LOGICO PiccoloNyelvi képességfejlesztő: Nyelvi kreatív - Szórendező - LOGICO PiccoloNyelvi képességfejlesztő: Nyelvi kreatív - Szórendező - LOGICO PiccoloNyelvi képességfejlesztő: Nyelvi kreatív - Szórendező - LOGICO Piccolo

nyelvi képességfejlesztő: Nyelvi kreatív - Szórendező - LOGICO Piccolo

Beszélni lehet magyarul, de jól beszélni, minden titkát felfedezni nyelvünknek nagy, végeláthatatlan kaland. Ez a kaland minden gyermek számára nyitva áll, a szinonimák, ellentétek világának kimeríthetetlen megismerésével. Mindezzel nemcsak anyanyelvi tudásukat pallérozzák, hanem a gondolkodási folyamataikat is segítik, tanulási eredményességüket is javítják. A magyar nyelv jelentéstani kapcsolataiba belemélyedve hihetetlen kreativitás mozdítható meg a gyermeki gondolkodásban. Ebben a feladatgyűjteményben nyelvünk szavainak jelentésével kezdünk el játszani, beindítva a kisiskolások nyelvi kreativitását, amely az olvasási képességek fejlesztése mellett szinte minden területen pozitív hatást gyakorol a rugalmas gondolkodás alkalmazására. Az alapok után (Hangoló, Szótagoló, Rímelő feladatkártyák feladatai) ez a feladatlap az első néhány merész, játékos lépés a nyelvi kreativitás felé, hogy aztán az út a végtelenségben folytatódhasson.

1 190,-Ft

Nyelvi képességfejlesztő: Nyelvi kreatív - Szinonimák, ellentétek - Logico Piccolo

Nyelvi képességfejlesztő: Nyelvi kreatív - Szinonimák, ellentétek - Logico Piccolo
Nyelvi képességfejlesztő: Nyelvi kreatív - Szinonimák, ellentétek - Logico PiccoloNyelvi képességfejlesztő: Nyelvi kreatív - Szinonimák, ellentétek - Logico PiccoloNyelvi képességfejlesztő: Nyelvi kreatív - Szinonimák, ellentétek - Logico PiccoloNyelvi képességfejlesztő: Nyelvi kreatív - Szinonimák, ellentétek - Logico Piccolo

Nyelvi képességfejlesztő: Nyelvi kreatív - Szinonimák, ellentétek LOGICO Piccolo

Szinonimák, ellentétek

Beszélni lehet magyarul, de jól beszélni, minden titkát felfedezni nyelvünknek nagy, végeláthatatlan kaland. Ez a kaland minden gyermek számára nyitva áll, a szinonimák, ellentétek világának kimeríthetetlen megismerésével. Mindezzel nemcsak anyanyelvi tudásukat pallérozzák, hanem a gondolkodási folyamataikat is segítik, tanulási eredményességüket is javítják. A magyar nyelv jelentéstani kapcsolataiba belemélyedve hihetetlen kreativitás mozdítható meg a gyermeki gondolkodásban. Ebben a feladatgyűjteményben nyelvünk szavainak jelentésével kezdünk el játszani, beindítva a kisiskolások nyelvi kreativitását, amely az olvasási képességek fejlesztése mellett szinte minden területen pozitív hatást gyakorol a rugalmas gondolkodás alkalmazására.

Az alapok után (Hangoló, Szótagoló, Rímelő feladatkártyák feladatai) ez a feladatlap az első néhány merész, játékos lépés a nyelvi kreativitás felé, hogy aztán az út a végtelenségben folytatódhasson.

1 190,-Ft

Iskolakezdés: Olvasni fogok! - Logico Piccolo

Iskolakezdés: Olvasni fogok! - Logico Piccolo
Iskolakezdés: Olvasni fogok! - Logico PiccoloIskolakezdés: Olvasni fogok! - Logico PiccoloIskolakezdés: Olvasni fogok! - Logico PiccoloIskolakezdés: Olvasni fogok! - Logico Piccolo

Iskolakezdés: Olvasni fogok! LOGICO Piccolo

A vizuális észlelés és a koncentrációs készség elengedhetetlen feltétele az olvasás-tanulásnak.
A csomagban lévő képes feladatok fejlesztik a vizuális észlelést, különös tekintettel a különbségek felismerésére. A labirintusos, nyomkövetéses feladatokat arra szoktatják a gyerekek szemét, hogy kövessék és megfigyeljék a különböző vonalakat. Ha a feladatokat hamar megoldják, a sikerélmény motiválja őket a további feladatok megoldására. A képek összehasonlítása, hiányzó képrészletek megkeresése és az azonos képek keresése típusú feladatok fejlesztik az összehasonlítás és a dolgok más szemszögből való megfigyelésének képességét. Ezek a gyakorlatok felkészítik a gyerekeket az egyszerű betűk megkülönböztetésére. Mindemellett fejlesztik a memóriát is.

A csomag 16 feladatkártyát tartalmaz.

1 190,-Ft

Szövegértés: Vidám történetek - Logico Piccolo


A LOGICO PICCOLO Szövegértés című sorozatát a 7-10 éves kisiskolások olvasási készségének fejlesztésére dolgoztuk ki.

A gyerekek játszhatnak vele szabadidejükben, de a feladatlapok használhatók iskolai kiegészítő tevékenység során is.
A Vidám történetek Piccolo csomag a megszokottól eltérően kihajtható lapokat tartalmaz, hogy a feladatok megoldása során is szem előtt lehessen a szöveg. Ezek a mesék irodalmi értéket hordoznak. Egyesek újszerű humorukkal keltik fel az érdeklődést. Mások a gyerekek érzelmeire hatnak. Ilyen mesékkel nem találkoznak az olvasókönyvekben. A mesék szerves részét képezik az igényes, humoros illusztrációk, amelyek beindítják a gyerekek fantáziáját.

1 490,-Ft

Számfogócska: Szorzás és osztás 100-ig 2. rész - Logico Piccolo

Számfogócska: Szorzás és osztás 100-ig 2. rész - Logico Piccolo ÚJ!
Számfogócska: Szorzás és osztás 100-ig 2. rész - Logico Piccolo ÚJ!Számfogócska: Szorzás és osztás 100-ig 2. rész - Logico Piccolo ÚJ!Számfogócska: Szorzás és osztás 100-ig 2. rész - Logico Piccolo ÚJ!

Számfogócska: Szorzás és osztás 100-ig 2. rész - Logico Piccolo

 

A LOGICO Piccolo játékos feladatkártyák kisiskolásoknak készült Szorzás és osztás 100-ig 2. rész csomagja sokfajta feladattal segíti az alapvető számfogalom és számolási készség kialakítását: számok más-más osztókkal, táblázatok osztásos feladatokkal, számlálás és szorzás, számlépcső.

A hátoldalon lévő pluszfeladatok lehetőséget adnak arra, hogy a gyerekek a tanultakat más módon is alkalmazzák.

A csomag 16 feladatkártyát tartalmaz.

 

Számfogócska: Szorzás és osztás 100-ig 2. rész - Logico Piccolo

1. Egy szám több osztója

2-3. Számok más-más osztókkal

4. Hiányos mezők

5-8. Táblázat osztásos feladatokkal

9. Hiányos feladatok

10. 8-as szorzótábla

11. Hiányos feladatok

12. Kockák számlálása szorzásos feladatokkal

13. 7-es szorzótábla

14. Osztásos feladatok

15. Számlépcső

16. Számrejtvény

 

1 190,-Ft

Erdők, szántóföldek és kertek növényei - Logico Piccolo

Erdők, szántóföldek és kertek növényei - Logico Piccolo ÚJ!
Erdők, szántóföldek és kertek növényei - Logico Piccolo ÚJ!Erdők, szántóföldek és kertek növényei - Logico Piccolo ÚJ!Erdők, szántóföldek és kertek növényei - Logico Piccolo ÚJ!

Erdők, szántóföldek és kertek növényei - Logico Piccolo ÚJ!

1 190,-Ft

Geometria 2. - Ismeretek 1-2. osztály - Logico Piccolo

Geometria 2. - Ismeretek 1-2. osztály - Logico Piccolo ÚJ!
Geometria 2. - Ismeretek 1-2. osztály - Logico Piccolo ÚJ!Geometria 2. - Ismeretek 1-2. osztály - Logico Piccolo ÚJ!Geometria 2. - Ismeretek 1-2. osztály - Logico Piccolo ÚJ!

Geometria 2. - Ismeretek 1-2. osztály - Logico Piccolo

Geometria Piccolo kártyák nagyszerűen egészítik ki az első-második osztályos tananyagot.
A gyerekek önállóan gyakorolhatják az alakzatok felismerését, pozíciójukat, összetevőiket. Fejlődik a koncentrációs készségük, a fejben számolós feladatoknál a számolási készségük, és ahol a geometriai megoldást fejben kell elképzelni, a síkbeli- és térbeli tájékozódásuk is.

A Geometria 2. feladatkártya-csomag az alábbi témákat dolgozza fel: sík- és térbeli elhelyezkedés felismerése, síkidomok
összeillesztése, tükrözés, szimmetria.

A csomag 16 feladatkártyát tartalmaz.

 

Ismeretek 1-2. osztály - Geometri 2.

1. Bal-jobb orientáció

2. Térbeli orientáció

3. Tájékozódás négyzethálón

4. Eligazodás felülnézeti rajzon

5. Eligazodás a 100-as táblán

6. Négyzet létrehozása két alakzatból

7. Téglalap létrehozása két alakzatból

8-9. Felületek kitöltése négyzetekkel, téglalapokkal, háromszögekkel

10. Minták kiegészítése

1 190,-Ft

A Logico Primo és Logico Piccolo egy játékos, önálló tanulási program óvodás illetve kisiskolás (gyerekek számára. Minden Logico csomagban 16 db különböző nehézségű, változatos feladatokat tartalmazó feladatlap található. A Logico feladatlapokhoz használható keret a feladatok megoldását élményszerűvé teszi, oldja a hosszantartó gyakorlás unalmasságát Egy-egy sorozat színes feladatlapjai az adott korosztály élményvilágához közelálló vizuális élményt nyújtanak. A lapok hátoldalán található ellenőrző sorok biztosítják az egyszerű és azonnali önellenőrzés lehetőségét. Az azonnali visszajelzés tehát fokozza a tanulás hatékonyságát, és jelentős motiváló tényező, emellett lehetővé teszi az önálló tevékenységet. A színes korongok segítségével bejelölhetők a megoldások, ezért nincs szükség egyéb segédeszközökre. A korongok rögzítve vannak a kerethez, nem esnek le, nem gurulnak el. A legkülönfélébb körülmények között is kényelmesen használható, illetve bármikor félbehagyható, majd ugyanott folytatható a feladatmegoldás.