Személyes átvétel: INGYENES | Futárszolgálat: 1150 Ft | 30 ezer forint felett INGYENES kiszállítás

Sport, egyensúly

Rendezés:
Mutat:
Mutat: Lista Rács
 • Bilibo
  Zöld vagy narancssárga színben van. Bilibo, készségfejlesztő játék, gyerekeknek. A Bilibo egy különleges koncepcióval rendelkező játék, mely Alex Hoschstrasser, svájci tervező munkáját dicséri. A mostani játékokkal ellentétben nincsen specifikus funkciója, szimplán a gyermekek fantáziája határozza m..
  Nettó: 5 504 Ft 6 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Egyensúly mérleg
  ..
  Nettó: 4 343 Ft 5 515 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: Bilibo ügyességi játék
  Használt termék, értékcsökkent áron. Alja a használattól karcos. Minőségi műanyag játék, piros színben. Bilibo, készségfejlesztő játék, gyerekeknek. A Bilibo egy különleges koncepcióval rendelkező játék, mely Alex Hoschstrasser, svájci tervező munkáját dicséri. A mostani játékokkal ellentétben nincs..
  Nettó: 3 720 Ft 4 725 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Láthatósági kantár
  Nagyon egyszerűen használható láthatósági eszköz. A láthatósági kantár nem zavar a mozgásban, de mégis segít megkölönböztetni a kis barkácsolókat a civilektől. Sötétben is jól látható, fényvisszaverő mintával, ezért biciklizéshez is kiváló. Praktikus, mert nem képez új réteget az öltözködésben, nem ..
  Nettó: 1 449 Ft 1 840 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Láthatósági mellény S
  Nagyon egyszerűen használható láthatósági mellény. Építkezéshez, barkácsoláshoz, biciklizéshez. Nem zavar a mozgásban, de mégis segít megkölönböztetni a kis barkácsolókat a civilektől. Sötétben is jól használható, fényvisszaverő sávokkal, így biciklizéshez is ajánlott. Megfelel az EN 1150-es számú e..
  Nettó: 1 654 Ft 2 100 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Láthatósági mellény XS
  Nagyon egyszerűen használható láthatósági mellény. Építkezéshez, barkácsoláshoz, biciklizéshez. Nem zavar a mozgásban, de mégis segít megkölönböztetni a kis barkácsolókat a civilektől. Sötétben is jól használható, fényvisszaverő sávokkal, így biciklizéshez is ajánlott.  Megfelel az EN 1150-es számú ..
  Nettó: 1 567 Ft 1 990 Ft
  1 vélemény alapján.