Rajzolás, festés, színezés

Válassz az alábbi lehetőségekből.
Rendezés:
Mutat:
Mutat: Lista Rács
 • 10 mágikus filctoll
  Minden filctollban el van rejtve egy másik szín. A titkos színt te tudod elővarázsolni ott, ahol a fehérszínű bűvésztollal átrajzolod a már papírra vetett színeket. Szép mintákat, különleges hatásokat tudsz elérni ezzel a vrázsmódszerrel. A rejtett színt a filctoll kupakja megmutatja. Ne feledd a ti..
  Nettó: 1 173 Ft 1 490 Ft
 • 12 gélpasztell kiegészítő színekben
  Rúzsszerűen kitekerhető gélpasztell kréta 12 kiegészítő színben, amelyek nem kenik össze a kezet. A magas pigment tartalmú finom anyagot védi a tollszerű csomagolás az eltöréstől. Az intenzív színek jól fednek, de szépen össze is simíthatóak. A pasztellfestékek állaga finom szemcséjű, sima, egyenlet..
  Nettó: 2 433 Ft 3 090 Ft
 • 12 gélpasztell klasszikus színekben
  Rúzsszerűen kitekerhető gélpasztell kréta 12 klasszikus színben, amelyek nem kenik össze a kezet. A magas pigment tartalmú finom anyagot védi a tollszerű csomagolás az eltöréstől. Az intenzív színek jól fednek, de szépen össze is simíthatóak. A pasztellfestékek állaga finom szemcséjű, sima, egyenlet..
  Nettó: 2 433 Ft 3 090 Ft
 • 12 korongos gouache festék - 12 klasszikus szín
  A Djeco a legjobb összetevőket használta festékcsaládjának létrehozásához. Magas minőségű eszközökkel az alkotás könnyebb, az eredmény pedig szebb. annak érdekében. A kis művészek szabadon alkothatnak. A palettához ecset is tartozik. A gouache festék sűrübb anyag, mint az akvarell festék. Keverhető ..
  Nettó: 1 094 Ft 1 390 Ft
 • 2 az 1-ben mágneses rajzkészlet és mozaik
  Mágneses rajzoló és mozaiképítő egyben, vidám pecsétformákkal, mozaikkockákkal és mágneses tollal. 3+..
  Nettó: 3 457 Ft 4 390 Ft
  1 vélemény alapján.
 • 6 csillámtoll
  A csillogó felületek, fantasztikus minőség és hatás, rajzban és írásban! Hat darab kiváló minőségű csillámtollat tartalmaz. A Djeco filckészlete friss, élénk csillogó színekben: arany, vörös, zöld, kék, lila és ezüst. Vigyél életet és új színt alkotásaidba! Színezésre, dekorálásra és köszöntőkártyák..
  Nettó: 2 433 Ft 3 090 Ft
 • 6 fémfesték filctoll
  Fém felületek, fém fények, fantasztikus minőség és hatás rajzban és írásban! Színezésre, dekorálásra és köszöntőkártyák vagy levelek írására is alkalmas a Djeco 6 darabos metálfényű filctollkészlete. Különleges színt, egyedülálló megjelenést kölcsönöz bármilyen alkotásnak, írásnak. Arany, ezüst, vör..
  Nettó: 2 433 Ft 3 090 Ft
 • 6 színű ujjfesték tégelyben
  A 2 éves kortól próbálgatják a színeket formákat lehetőleg a papírra munkálkodni a gyermekek. Ez az ötletes készlet mindenkiből kihozza az alkotó kedvet! A hat élénk, vidám színű, vízben oldódó, lemosható festékbe bátran bele lehet nyúlni kézzel, ecset sem kell a legszínesebb, legkülönlegesebb képek..
  Nettó: 2 906 Ft 3 690 Ft
 • 6 színű ujjfesték tubusban, palettával
  A 2 éves kortól próbálgatják a színeket formákat lehetőleg a papírra munkálkodni a gyermekek. Ez a tevékenység összetetten fejleszti gyermekönket. Az tapintás és látás érzékelés, szem-kéz koordináció, a finom mozgások, a szülővel való kapcsolat...és sok-sok minden fejlődik ezzel a tevékenységgel. Vi..
  Nettó: 3 063 Ft 3 890 Ft
 • 8 duplavégű zsírkréta
  A duplavégű zsírkrétával számos színes ötlet megvalósítható. A nyolc krétán tizenhat élénk színnel megduplázható a színélmény! Ideális kezdő, vagy haladó rajzolóknak, sőt, dekoráláshoz akár a nagyobbak is bátran használhatják. Ajánlott életkor: 3 évtől A csomagolás mérete: 18 x 12 x 2 cm..
  Nettó: 1 173 Ft 1 490 Ft
 • 8 duplavégű, kimosható filctoll
  Kimosható! Nincs gond, ha véletlenül nem a papírlap kerül dekorálásra. A Djeco élénk, színű filctollaival igazi élmény a rajzolás kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Minden tollal két színt lehet rajzolni, így összesen 16 szín jelenik meg a készletben. Pigmentgazdag, gyönyörű színeiveit a kis kezdő alk..
  Nettó: 1 961 Ft 2 490 Ft
 • Absztrakt alkotóműhely - Abstract workshop
  9-15Gyártó leírása:Az alkotás Paul Klee stílusában készült, ezért nagyobb gyermekeknek ajánlott ez a csodás alkotószett. Ennél a műnél pasztellkrétával kell dolgozni, A pasztellkréta előnye, hogy könnyű használni, nem szemetel és egyszerűen kezelhető.A készlet tartalma:-4 munkalap (előrajzolt képek)..
  Nettó: 5 583 Ft 7 090 Ft
 • Aiko radír
  ..
  Nettó: 465 Ft 590 Ft
 • Akvarellceruza műhely
  Rajzolás, festés és montázs készítés egy alkotáson belül. Az akvarellceruza pontosan olyan, mint a színes ceruza, azzal a különbséggel, hogyha víz éri, a színek úgy viselkednek, mint az akvarellfesték. Csodás dolgokat lehet alkotni ezzel a lehetőséggel! A Djeco akvarellceruza-készletével négy hangul..
  Nettó: 4 874 Ft 6 190 Ft
 • Aszfalt kréta - 7 db-os, színes
  Kiválóan alkalmas aszfaltrajzok elkészítéséhez. Vagy ugróiskolához. A krétákat használhatjuk az óriás körzővel is. Tartalom: 7 db kréta, különböző színűek. ..
  Nettó: 701 Ft 890 Ft
 • Az én dolgaim - Rosalie
  A gyönyörű dobozban 2 füzet, 1 öntapadós jegyzettömb, 1 napló és 2 ív matrica van...
  Nettó: 2 354 Ft 2 990 Ft
 • Az én dolgaim - Violette
  A gyönyörű dobozban 2 füzet, 1 öntapadós jegyzettömb, 1 napló és 2 ív matrica van. 7-13 korig ajánlott...
  Nettó: 2 354 Ft 2 990 Ft
 • Bársonyszínező - Állatok
  A hibátlan alkotás sikerélménye a bársonyszínezővel. A képek bársonnyal készültek, amely megakadályozza a színezési hibákat. A legkisebbek is úgy tudják kiszínezni a rajzokat, hogy a hibátlan, tökéletes alkotás élményét kapják. Akár faliképnek is használhatóak az elkészült, szép alkotások. A csomag ..
  Nettó: 1 173 Ft 1 490 Ft
 • Bársonyszínező - Az erdő
  Bársonyhátterű színező, így hiába csúszik ki a vonalból a gyermek. Az éjszakai erdő titokzatos világa tárul fel előtted, ha az útmutató szerint jársz el. Éjfekete bársony háttér előtt ragyogó színekben tündöklő erdőlakók garantáltan elragadják a képzeletet, hosszú órákra lekötve a lurkók figyelmét. ..
  Nettó: 1 173 Ft 1 490 Ft
 • Bársonyszínező - Colorado
  ..
  Nettó: 1 488 Ft 1 890 Ft
 • Bársonyszínező - Madárkák
  A hibátlan alkotás sikerélménye a bársonyszínezővel. A képek bársonnyal készültek, amely megakadályozza a színezési hibákat. A legkisebbek is úgy tudják kiszínezni a rajzokat, hogy a hibátlan, tökéletes alkotás élményét kapják. Akár faliképnek is használhatók az elkészült, szép alkotások. A csomag 5..
  Nettó: 1 173 Ft 1 490 Ft
 • Bársonyszínező - Meseország
  ..
  Nettó: 1 173 Ft 1 490 Ft
 • Bársonyszínező - Sweet parade
  ..
  Nettó: 1 488 Ft 1 890 Ft
 • Bélyegző box: szőrme és toll
  Hatásos és egyszerű módja a képzelet és kreativitás fejlesztésének. Díszítsd fel az előre megrajzolt képalapokon az állatokat. Legyen arcuk, szőrük, tolluk, bundájuk tetszés szerint. Még azok a gyermekek is örömmel foglalatoskodnak ezzel a termékkel, akiknek nem adatott meg a rajzolás tehetsége. Az ..
  Nettó: 3 378 Ft 4 290 Ft
 • BlendyPen 6 db filctoll színező sablonnal
  A 6 darabos BlendyPen filctoll készlet különleges összekapcsoló elemének köszönhetően a színek összekeverhetőek. Csavarj össze két filctollat 5 mp-re, a színek összekeverednek és nézd meg hogyan színeznek! Összesen 30 féle színkombináció!Ajándék 12 lapos színezősablon! ..
  Nettó: 2 748 Ft 3 490 Ft
 • BlendyPen 6 filctoll festékfújóval és sablonokkal
  A BlendyPen speciális tartójának köszönhetően a színek összekeverhetőek és új színek hozhatóak létre. A festékfújó tovább növeli a kreatívitást: a fildtollak festékét szórja szét a papíron. Tartalma: 6 db Blendypen 3 db összecsavaróval, 1 db festékfújó, 4 sablon, útmutató ..
  Nettó: 3 929 Ft 4 990 Ft
 • BlendyPen filctoll állatos színezővel
  A 6 darabos BlendyPen filctoll készlet különleges összekapcsoló elemének köszönhetően a színek összekeverhetőek. Csavarj össze két filctollat 5 mp-re, a színek összekeverednek és nézd meg hogyan színeznek! 30 féle színkombináció! Állatos színezővel! ..
  Nettó: 2 354 Ft 2 990 Ft
 • BlendyPen filctoll tengeri színezővel
  A 6 darabos BlendyPen filctoll készlet különleges összekapcsoló elemének köszönhetően a színek összekeverhetőek. Csavarj össze két filctollat 5 mp-re, a színek összekeverednek és nézd meg hogyan színeznek! 30 féle színkombináció! Tengeri színezővel! ..
  Nettó: 2 354 Ft 2 990 Ft
 • BlendyPen filctollakhoz színező és sablon
  Egy óceános színezőfüzet és egy színező sablon.  ..
  Nettó: 1 567 Ft 1 990 Ft
 • Cseresznyefa lányok - Cherry tree girls
  7-15Gyártó leírása:Nagyon jó minőségű anyagokból készült, igényesen megrajzolt színező, a kis tehetségek számára.A készlet tartalma: 4 tábla,1 füzet és filctollak...
  Nettó: 6 134 Ft 7 790 Ft