Origami

Rendezés:
Mutat:
Mutat: Lista Rács
 • 100 intenzív színű origami papír hajtogatáshoz
  7-15Gyártó leírása:A készlet 100 darab különféle színű és mintájú, meseszép papírt tartalmaz, amelyekből virágok, állatok és sok egyéb figura hajtogatható. Az útmutató füzet által három minta elkészítését tanulhatod meg. Viszont ha szerets..
  Nettó: 2 276 Ft 2 890 Ft
  1 vélemény alapján.
 • 100 lágy színű origami papír hajtogatáshoz
  7+Gyártó leírása:A készlet egy útmuatót tartalmaz, mely lépésről lépésre megmuatatja, hogy hogyan készíthetők el a különböző figurák. Illetve a csomagban 100 db gyönyörűen illusztrált lapot találsz, amiből különböző dolgokat hajtogathatsz...
  Nettó: 2 276 Ft 2 890 Ft
  1 vélemény alapján.
 • A sarkkör állatai origami - Polar animals
  6-11Gyártó leírása:Könnyen elvéhezhető hajtogatós játék gyerekeknek és felnőtteknek. Segítségként minden papíron hajtogatási vonalak láthatóak, amelyeket követve egyszerűen összeépíthetők a figurák. Ha ezzel készen vagy a matricák segítségével teheted egyedivé az állatokat. Kiválóan fejleszti a kézü..
  Nettó: 1 094 Ft 1 390 Ft
 • Csiki-csuki jóslás matricákkal - Origami bird game
  4-10Gyártó leírása:Ebből a készletből 24 darab sótartót készíthetsz különféle mintás, színes papírokból, illetve akár dekorálhatod is őket mókás matricákkal...
  Nettó: 1 409 Ft 1 790 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Csiki-csuki jóslás matricákkal - Origami fortune tellers
  4+Gyártó leírása:Színes origami papírokat találsz a készletben, melyekből csiki-csuki, szeret nem szeret, jóslás játékot hajtogathatsz.A csomag tartalma: 24 dekoratív papírlap és 192 darab gyönyörű matrica...
  Nettó: 1 409 Ft 1 790 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Girlandhajtogató
  Lelógó díszek készítése hajtogatással A csodaszép papírvirágokat a színes útmutató füzetben leírt módon kell hajtogatni, majd a készlet többi kiegészítőjével együtt cérnára fűzni. Ez a kézügyesség-fejlesztő, elsősorban lányoknak készült játék a gyermek szépérzékét is alakítja észrevétlenül, ötletese..
  Nettó: 2 197 Ft 2 790 Ft
 • Hajtogatás - Erdei állatok
  Szórakoztató kézügyesség-fejlesztő játék, amelyben papírból kell az erdő állatait összeállítani és ragasztani az útmutató füzet segítségével. A kartonlapból ki kell emelni a részeket, összehajtogatni és megragasztani. Szórakoztató kézügyesség-fejlesztő tevékenység kisebb-nagyobb gyermekeknek egyarán..
  Nettó: 1 409 Ft 1 790 Ft
 • Iris papírhajtogatás - Art deco ruhák
  ..
  Nettó: 2 512 Ft 3 190 Ft
 • Iris papírhajtogatás - Madár
  ..
  Nettó: 2 512 Ft 3 190 Ft
 • Nagy állatok origami - Big animals
  5-10Gyártó leírása:Könnyen elvéhezhető hajtogatós játék gyerekeknek és felnőtteknek. Segítségként minden papíron hajtogatási vonalak láthatóak, amelyeket követve egyszerűen összeépíthetők a figurák. Ha ezzel készen vagy a matricá..
  Nettó: 1 094 Ft 1 390 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Origami - doboz hajtogatás
  Origami - doboz hajtogatás - Kirigami Small boxes Vidám kreatív tevékenység a papírhajtogatás! Gyönyörűen díszített lapok, dobozkák készítéséhez, melyben a kincseidet tárolhatod. A készlet egy lépésről lépésre útmutatót, 24 db dekoratív alaplapot és 105 db matricát tartalmaz. 7 éves kortól ajánlott ..
  Nettó: 1 094 Ft 1 390 Ft
 • Origamiállatok
  4-10Gyártó leírása:Könnyen elvéhezhető hajtogatós játék gyerekeknek és felnőtteknek. Segítségként minden papíron hajtogatási vonalak láthatóak, amelyeket követve egyszerűen összeépíthetők az állatok: róka, kutya, cica, malac stb. Ha ezzel készen vagy a matricából szemeket, bajuszt és orrot ragasztha..
  Nettó: 1 409 Ft 1 790 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Origamiarcok
  4-10Gyártó leírása:Könnyen elvéhezhető hajtogatós játék gyerekeknek és felnőtteknek. Segítségként minden papíron hajtogatási vonalak láthatóak, amelyeket követve egyszerűen összeépíthetők a vicces arcok Ha ezzel készen vagy a matricából szemeket, orcát, szájat és hajdíszt ragaszthatsz az arcokra. Ki..
  Nettó: 1 409 Ft 1 790 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Origamirepülők
  7-15Gyártó leírása:Ebből a készletből 20 darab papírrepülő tkészíthetőszel. Segítségként minden papíron hajtogatási vonalak láthatóak, amelyeket követve egyszerűen összeépíthetők a kis repülők. Mindegyik repülőhöz pilóta és vicces utasok t..
  Nettó: 1 567 Ft 1 990 Ft
  1 vélemény alapján.