2D alkotás

Rendezés:
Mutat:
Mutat: Lista Rács
 • Barátok
  Kisebb gyermekek szórakoztató elfoglaltsága ez a gyurmakép készítő készlet. Az előnyomtatott háttérképre színkódok és számok alapján kell a levegőn megszáradó, könnyű pillegyurmából megformázni a figurákat. Különböző kiegészítők állnak a kis kreatív kezek rendelkezésére: szemek, minták és formák kip..
  Nettó: 4 638 Ft 5 890 Ft
 • Kollázs kicsiknek
  Ismerjétek meg a montázs technikát. Különböző anyag darabok felragasztásával tudtok fantasztikus képeket csinálni. Ragasztható részletekből áll össze az egész: a négy kép elkészítése minden kisebb gyermeknek szórakoztató elfoglaltság, miközben fejlődik kézügyességük. A képek részleteit külön kis bor..
  Nettó: 3 614 Ft 4 590 Ft
 • Magali barátai
  Kísérletezés a mintázatokkal. Satírozd a színező lapokra a színeket és mintákat, majd csúsztasd az illusztrált borítékba! Készíts másféle színekkel és mintákkal új színező lapot, csúsztasd a borítékba és nézd meg a változást. Nagyon különleges, megszokottan magas Djeco minőségű kreatív készlet, mely..
  Nettó: 3 772 Ft 4 790 Ft
 • Mitikus állatok - Mithila - Kreatív készlet
  Satírozd a rajzodba a mintákat! A Djeco megint korszakalkotó, kreatív ötlettel állt elő: a kész rajzba belesatírozható kész mintákkal órákig elfoglalatoskodó, kis tervezők munkálkodása közben talán még a szülők is kedvet kapnak az alkotáshoz. A Djeco tervező csapatának az a célja, hogy különböző any..
  Nettó: 3 614 Ft 4 590 Ft
 • Mozgatható figura készítés - Dínók
  Csodaszép és különleges dínók kreatív gyerekeknek. A mellékelt útmutató szerint szereld össze ezeket a nem mindennapi dinoszauruszokat. Csodaszép és különleges dínók kreatív gyerekeknek. A mellékelt útmutató szerint szereld össze ezeket a nem mindennapi dinoszauruszokat.  Csodaszép és különleges dín..
  Nettó: 1 646 Ft 2 090 Ft
 • Mozgatható figura készítés - India
  Csodaszép és különleges indiai figurák, kreatív gyerekeknek Színezd ki, majd mellékelt útmutató szerint szereld össze ezeket a jellegzetes indiai figurákat. A figurák mérete kb. 6 x 15 cm lesz. Tökéletes szereplői lehetnek egy bábelőadásnak. Találj ki történeteket és add elő a barátaidnak. Tartalom:..
  Nettó: 1 646 Ft 2 090 Ft
 • Mozgatható figura készítés - Táncosok
  Csodaszép és különleges táncosok kreatív gyerekeknek Színezd ki, majd a mellékelt útmutató szerint szereld össze ezeket a gyönyörű táncosnőket. A figurák mérete kb. 6 x 15 cm lesz. Tökéletes szereplői lehetnek egy bábelőadásnak. Találj ki történeteket és add elő a barátaidnak. Tartalom: 6 színes tán..
  Nettó: 1 646 Ft 2 090 Ft
 • Mozgatható figura kicsiknek
  Mozgatható bábuk kicsiknek Egy színes világ hősei állíthatók össze a készlet segítségével: cowboy, lovag és kalóz. A 35 cm nagyságú, mozgatható bábukat először ki kell színezni, majd a kemény papírból kiemelve a részeket, jancsiszegekkel összefogni. A készlet tartalma: 3 darab bábu részenként karton..
  Nettó: 1 646 Ft 2 090 Ft
 • Ragasztgatás
  Képragasztás részletekből Ragasztható részletekből áll össze az egész: a négy kép elkészítése minden kisebb gyermeknek szórakoztató elfoglaltság, miközben fejlődik kézügyességük. A képek részleteit külön kis borítékokba csomagolták, hogy ne keveredjenek össze. Az elkészült alkotások dekorációnak vag..
  Nettó: 3 614 Ft 4 590 Ft