Mozaik, origami, 3D alkotás

Válassz az alábbi lehetőségekből.
Rendezés:
Mutat:
Mutat: Lista Rács
 • 100 intenzív színű origami papír hajtogatáshoz
  7-15Gyártó leírása:A készlet 100 darab különféle színű és mintájú, meseszép papírt tartalmaz, amelyekből virágok, állatok és sok egyéb figura hajtogatható. Az útmutató füzet által három minta elkészítését tanulhatod meg. Viszont ha szerets..
  Nettó: 2 276 Ft 2 890 Ft
  1 vélemény alapján.
 • 100 lágy színű origami papír hajtogatáshoz
  7+Gyártó leírása:A készlet egy útmuatót tartalmaz, mely lépésről lépésre megmuatatja, hogy hogyan készíthetők el a különböző figurák. Illetve a csomagban 100 db gyönyörűen illusztrált lapot találsz, amiből különböző dolgokat hajtogathatsz...
  Nettó: 2 276 Ft 2 890 Ft
  1 vélemény alapján.
 • 2 az 1-ben mágneses rajzkészlet és mozaik
  Mágneses rajzoló és mozaiképítő egyben, vidám pecsétformákkal, mozaikkockákkal és mágneses tollal. 3+..
  Nettó: 3 457 Ft 4 390 Ft
  1 vélemény alapján.
 • A sarkkör állatai origami - Polar animals
  6-11Gyártó leírása:Könnyen elvéhezhető hajtogatós játék gyerekeknek és felnőtteknek. Segítségként minden papíron hajtogatási vonalak láthatóak, amelyeket követve egyszerűen összeépíthetők a figurák. Ha ezzel készen vagy a matricák segítségével teheted egyedivé az állatokat. Kiválóan fejleszti a kézü..
  Nettó: 1 094 Ft 1 390 Ft
 • Bagoly mozaik kirakó
  3+Gyártó leírása:Mozaikos kirakó, mely izgalmmal telio játékot ígér a gyermek számára. Nagyszerűen fejleszti a motorikus készségeket és a kreativitást. A mellékelt füzetecske segít a kirakásban...
  Nettó: 4 087 Ft 5 190 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Barátok
  Kisebb gyermekek szórakoztató elfoglaltsága ez a gyurmakép készítő készlet. Az előnyomtatott háttérképre színkódok és számok alapján kell a levegőn megszáradó, könnyű pillegyurmából megformázni a figurákat. Különböző kiegészítők állnak a kis kreatív kezek rendelkezésére: szemek, minták és formák kip..
  Nettó: 4 638 Ft 5 890 Ft
 • Csavarozható mozaik készlet
  Csavarozd a színes elemeket a műanyag táblához! A játékhoz tartozik sok színes mozaik darab, csavarok és egy csavarhúzó is! 3+..
  Nettó: 3 378 Ft 4 290 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Csiki-csuki jóslás matricákkal - Origami bird game
  4-10Gyártó leírása:Ebből a készletből 24 darab sótartót készíthetsz különféle mintás, színes papírokból, illetve akár dekorálhatod is őket mókás matricákkal...
  Nettó: 1 409 Ft 1 790 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Csiki-csuki jóslás matricákkal - Origami fortune tellers
  4+Gyártó leírása:Színes origami papírokat találsz a készletben, melyekből csiki-csuki, szeret nem szeret, jóslás játékot hajtogathatsz.A csomag tartalma: 24 dekoratív papírlap és 192 darab gyönyörű matrica...
  Nettó: 1 409 Ft 1 790 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Ékszerkészítő készlet - Karikák
  A színes kis korongokból és a hozzájuk tartozó kiegészítőkből hajcsatt gyűrü és nyaklánc készíthető. Divatos ékszert alkothatnak meg saját kezűleg a kreatív kislányok. A részletes útmutató füzet segítségével könnyedén elkészíthetők az ékszerek, melyeket remekül lehet tárolni az erre a célra kialakít..
  Nettó: 2 827 Ft 3 590 Ft
 • Fej Tangram - Estet'ik
  4-8Gyártó leírása:A tangram segítségével a barátaid, ismerőseid képmásának vicces változatát is elkészítheted, vagy csak a fantáziádra hagyatkozva, szabadon alkotsz különböző figurákat.A csomagban két tábla, 160 kirakha..
  Nettó: 2 827 Ft 3 590 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Finomságok
  Süsd ki a sütőben saját ékszereidet! Nagyon izgalmas ahogy az eredeti métretben megrajzolt és kiszínezett ékszer alkatrészed mérete hetedére zsugorodik és szép fényes lesz :) Helyezd a speciális műanyagból készült formát a színes sablonra és ceruzával színezd ki a műanyagot. Majd az utasításnak megf..
  Nettó: 3 063 Ft 3 890 Ft
 • Girlandhajtogató
  Lelógó díszek készítése hajtogatással A csodaszép papírvirágokat a színes útmutató füzetben leírt módon kell hajtogatni, majd a készlet többi kiegészítőjével együtt cérnára fűzni. Ez a kézügyesség-fejlesztő, elsősorban lányoknak készült játék a gyermek szépérzékét is alakítja észrevétlenül, ötletese..
  Nettó: 2 197 Ft 2 790 Ft
 • Hajtogatás - Erdei állatok
  Szórakoztató kézügyesség-fejlesztő játék, amelyben papírból kell az erdő állatait összeállítani és ragasztani az útmutató füzet segítségével. A kartonlapból ki kell emelni a részeket, összehajtogatni és megragasztani. Szórakoztató kézügyesség-fejlesztő tevékenység kisebb-nagyobb gyermekeknek egyarán..
  Nettó: 1 409 Ft 1 790 Ft
 • Hal mozaik kirakó
  3+Gyártó leírása:Hal formájú, fából készült, mozaik darabokból álló gyermekjáték. Fejleszti a motorikus készséget és a kreativitást. A tartozékok között megtalálható az útmutató füzetecske, mely segítséget nyújt a kirakásban...
  Nettó: 4 087 Ft 5 190 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Hip, hop Tanaka
  Ezzel a kézügyesség fejlesztő készlettel háromdimenziós japán játékfigurákat állíthatnak össze a gyerekek. A színes útmutató füzet lépésről lépésre bemutatja az öt játék elkészítését, melyek összeállítása és ragasztása szórakoztató elfoglaltság kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Az elkészült figurákka..
  Nettó: 1 488 Ft 1 890 Ft
 • Iris papírhajtogatás - Art deco ruhák
  ..
  Nettó: 2 512 Ft 3 190 Ft
 • Iris papírhajtogatás - Madár
  ..
  Nettó: 2 512 Ft 3 190 Ft
 • Kirigami papírgömbök
  Háromdimenziós csillagok színes kézműves papírból A kirigami japán papírművészetben nemcsak hajtogatni kell a papírt, hanem vágni is, ez különbözteti meg az origamitól. A Djeco készletében a színes kézműves papírból három darab csillagot (egy nagyot és két kicsit) lehet vágni-hajtogatni. Akár szoba-..
  Nettó: 1 724 Ft 2 190 Ft
 • Kis dekoratőreim
  A díszcsomagolás kellékei Az ízléses és különleges ajándékcsomagoláshoz szükséges kellékeket találod egy dobozban. Miután felhasználtad az anyagokat, rengeteg ötleted támad, hogyan teheted szebbé, személyesebbé az ajándékok csomagolását. A doboz mérete: 24 x 20 x 2,5 cm..
  Nettó: 3 378 Ft 4 290 Ft
 • Kokeshi babák
  A tradicionális japán Kokeshi-babákat vette témájául ez a készlet, amelyben öt darab babát lehet papírból meghajtogatni. A kartonlapból ki kell emelni a részeket, összehajtogatni és megragasztani. Szórakoztató kézügyesség-fejlesztő tevékenység kisebb-nagyobb gyermekeknek egyaránt, az elkészült három..
  Nettó: 1 409 Ft 1 790 Ft
 • Kollázs kicsiknek
  Ismerjétek meg a montázs technikát. Különböző anyag darabok felragasztásával tudtok fantasztikus képeket csinálni. Ragasztható részletekből áll össze az egész: a négy kép elkészítése minden kisebb gyermeknek szórakoztató elfoglaltság, miközben fejlődik kézügyességük. A képek részleteit külön kis bor..
  Nettó: 3 614 Ft 4 590 Ft
 • Lufiállatok
  Matricázhatsz 3D-ben! Az egyszínű lufikból humoros állatokat készíthetsz a matricák és kellékek felhasználásával. Díszítsd velük a szobádat, vagy a szülinapi bulidat. Tartalom: Ajánlott életkor: 4-8 éveseknek A csomagolás mérete: 21,5 x 23 x 0,3 cm..
  Nettó: 2 276 Ft 2 890 Ft
 • Lumimo - világító mozaik
  Lumimo világító pötyi a jövő művészeinek. Rakj ki elképesztő képeket a világító mozaik darabokból! Csak illeszd a színes elemeket a műanyag tartóba, és rakj ki belőlük akármit! Tartalma: 20 kirakható kép, 240 db négyszög alakú színes gyöngy LED világítással. 3 db AA 1,5 V elemmel működik, melyet a j..
  Nettó: 6 370 Ft 8 090 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Magali barátai
  Kísérletezés a mintázatokkal. Satírozd a színező lapokra a színeket és mintákat, majd csúsztasd az illusztrált borítékba! Készíts másféle színekkel és mintákkal új színező lapot, csúsztasd a borítékba és nézd meg a változást. Nagyon különleges, megszokottan magas Djeco minőségű kreatív készlet, mely..
  Nettó: 3 772 Ft 4 790 Ft
 • Mágneses Tangram
  5+Gyártó leírása:A Mágnese Tanagram egy ősi kínai játék, ami igazi kihívást jelent a gyermekek számára.Először rakd ki a kártyán szereplő alakokat, de csak 7 db formát használhatsz fel minden figurához. Ha elakadsz, vedd nyu..
  Nettó: 2 827 Ft 3 590 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Mitikus állatok - Mithila - Kreatív készlet
  Satírozd a rajzodba a mintákat! A Djeco megint korszakalkotó, kreatív ötlettel állt elő: a kész rajzba belesatírozható kész mintákkal órákig elfoglalatoskodó, kis tervezők munkálkodása közben talán még a szülők is kedvet kapnak az alkotáshoz. A Djeco tervező csapatának az a célja, hogy különböző any..
  Nettó: 3 614 Ft 4 590 Ft
 • Mozaik készlet - a4 méretű
  Több, mint 1800 darabból álló mozaikkép készítő készlet A4 alapú munkafelülettel, támasztó lábakkal, mozaik eltávolító eszközzel, kilenc különböző színű mozaik szegeccsel, 6db kétoldalas sablonlappal...
  Nettó: 3 142 Ft 3 990 Ft
 • Mozaik puzzle szett - 260db-os
  Tedd az átlátszó műanyag alá a mintát és mehet is a játék! A különböző alakú és színű mozaik puzzle darabokból rekd ki a mintán látható képet!..
  Nettó: 2 433 Ft 3 090 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Mozaikkép készítés - Elefánt és csiga
  Fantasztikus mozaikképeket alkothatsz! Csak követned kell az utasításokat, aztán gyönyörködhetsz az elkészült remekműben. Kiakaszthatod a szobád falára, vagy megajándékozhatsz vele valakit. A készlet tartalma: 2 sablon (keménykarton) színes mozaikok (6,5 x 6,5 mm, öntapadós polifoam) útmutató füzet ..
  Nettó: 1 803 Ft 2 290 Ft