Nyomda

Rendezés:
Mutat:
Mutat: Lista Rács
 • ABC-szörnyecskék nyomda
  Játékos nyomdakészlet betűtanuláshoz Minden betű egy-egy vicces szörnyállatkát formáz. Igazán könnyű és vidám így az ABC és a szavak tanulása! A nyomdakészletben a betűk mellett írásjelek és hangulatfigurák is vannak. A gyermekek kezének méretéhez igazított tintapárna tartozik a készlethez, melyet e..
  Nettó: 3 063 Ft 3 890 Ft
 • Dinoszauruszok nyomda
  Nyomda az őslényekkel ősrégi történetek rajzolásához Az őslényeket ábrázoló nyomdakészlettel való játék izgalmas szórakozás kisebb gyermekeknek és nagyobbaknak egyaránt. A figurák végtelen variációban színezhetők, festhetők, és akár egész történetet elmesélhetnek tetszőleges sorrendbe helyezve. A ké..
  Nettó: 2 591 Ft 3 290 Ft
 • Dzsungel nyomda
  Az őserdő izgalmas világa nyomdakészletben Az őserdő ismert állatait: tigrist, kaméleont, papagájt, majmot stb. ábrázoló nyomdakészlettel való játék izgalmas szórakozás kisebb gyermekeknek és nagyobbaknak egyaránt. A figurák végtelen variációban színezhetők, festhetők, és akár egész történetet elmes..
  Nettó: 2 591 Ft 3 290 Ft
 • Elegáns felvonulás
  A ruhák mintázatát kialakíthatod a felvonulásra. Különböző mintákat kell a lányok ruhájára varázsolni a könnyen kezelhető, gumialapú nyomdák felhasználásával. A háromféle színű, kimosható festéket tartalmazó tintapárnák számos variációs lehetőséget rejtenek, és az ötletadó útmutató segítségével egys..
  Nettó: 3 850 Ft 4 890 Ft
 • Háziállatok - Farm nyomda
  Nyomdakészlet kicsiknek Színezhető, festhető, körbevágható háztáji állatokat: tehenet, birkát, malacot, szárnyasokat lehet nyomdázni ezzel a készlettel. Papírlapok, füzetek, borítékok dekorálásához nagyszerű eszköz, de egész történetet lehet pecsételni az egymás mellé helyezett figurákból. Kiváló sz..
  Nettó: 2 591 Ft 3 290 Ft
 • Hercegnők
  Panorámaképek alkotása nyomdázással és sablonokkal Elsősorban kislányok számára készült ez a készlet, amelyben nyomdázással, mintarajzolással és színezéssel alkotóak meg egész történetek, amelyek végül olyanok lesznek, mint egy mesekönyv. A hercegnők világával kapcsolatos nyomdakészlet, a sablonok é..
  Nettó: 4 323 Ft 5 490 Ft
 • Hercegnők nyomda
  Nyomdakészlet hercegnős történetek, rajzok készítéséhez Egy nagyszerű eszköz a képzelet, kreativitás, előadói készség fejlesztésére. Még csak az sem gond, hogy nem jeleskedsz a rajzban. Alkosd meg a saját mesevilágodat, színezd ki, meséld el! A nyomda vízbázisú festéket tartalmaz, mindenhonnan le és..
  Nettó: 2 591 Ft 3 290 Ft
 • Kalózok nyomda
  Nyomdakészlet kalózos történetek, rajzok készítéséhez Egy nagyszerű eszköz a képzelet, kreativitás, előadói készség fejlesztésére. Még csak az sem gond, hogy nem jeleskedsz a rajzban. Alkosd meg a saját mesevilágodat, színezd ki, meséld el! A nyomda vízbázisú festéket tartalmaz, mindenhonnan le és k..
  Nettó: 2 669 Ft 3 390 Ft
 • Kreatív nyomda készlet: Arckifejezések
  Készíts arckaraktereket a nyomdák használatával! Ennek a készletnek a segítségével, viccesebbnél viccesebb arcokat kreálhatsz, vagy gyönyörű ruhát és frizurát készíthetsz a lányoknak. Bárhogy is döntesz, garantáltan jól szórakozol majd. A háromféle színes festéket tartalmazó, kimosható tintapárnák s..
  Nettó: 3 614 Ft 4 590 Ft
 • Lovagok nyomda
  Hősi világ történeteinek elkészítéséhez nyomdakészlet A középkor hőseit, a bátor lovagokat ábrázoló nyomdakészlettel való játék izgalmas szórakozás kisebb gyermekeknek és nagyobbaknak egyaránt. A figurák végtelen variációban színezhetők, festhetők, és akár egész történetet elmesélhetnek tetszőleges ..
  Nettó: 2 591 Ft 3 290 Ft
 • Macskák nyomda
  Nyomdakészlet a kedvenc háziállatról A játékos cicákat ábrázoló nyomdakészlettel egész történetek kerekíthetők a kedvenc háziállatok köré. Kiszínezhető, kifesthető, körbevágható: a számtalan dekorálási lehetőségnek a gyermek fantáziája szab határt! A készlet tartalma: 10 darab nyomda 1 kimosható fes..
  Nettó: 2 591 Ft 3 290 Ft
 • Mini nyomda - Kawaii
  ..
  Nettó: 1 173 Ft 1 490 Ft
 • Nagy szörnyek nyomdakészlet
  Nyomdakészlet különleges színezésmóddal Kisebb gyermekek számára készült a szörnyes nyomdakészlet, amely előhozza a kreativitást mindenkiből. A vidám figurák, a kétféle tintapárna, melyek közül az egyiket kézre álló gombbal láttak el, a kis nyomdaformák és a színes hátterek segítségével számos ötlet..
  Nettó: 2 827 Ft 3 590 Ft
 • Nyomda - A tengerben
  Csodálatos és vidám mélytengeri világ készítése kreatívan, nyomdázva Készíts egy csodás tenger alatti világot, búvárkodj a szobádban. Varázsold tele élettel a tengerfeneket, a Djeco segít ebben. A készlet tartalma: 10 színes és illusztrált háttérkép 13 féle nyomda 1 tintapárna Színes útmutató füzet ..
  Nettó: 3 850 Ft 4 890 Ft
 • Nyomda - Hangulatjelek - Emoticons
  ..
  Nettó: 1 173 Ft 1 490 Ft
 • Nyomda - Kisegerek
  Népesítsd be a világot egérkékkel! Az egérkék jól szórakoznak és nagyon tevékenyek. A világ úgy jó, ha lakott... mondják az egerek! Ezzel a fantasztikus és szokatlan készlettel (by Djeco) tehetsz róla, hogy így is legyen. Különböző egérnyomdák nyomdafestékkel és párnával, lemosható hátterek... minde..
  Nettó: 3 850 Ft 4 890 Ft
 • Nyomda - Madarak
  ..
  Nettó: 1 173 Ft 1 490 Ft
 • Nyomda - Rio
  ..
  Nettó: 1 173 Ft 1 490 Ft
 • Nyomda - Szörnyecskék
  ..
  Nettó: 1 173 Ft 1 490 Ft
 • Nyomda - Szülinap
  ..
  Nettó: 1 173 Ft 1 490 Ft
 • Nyomda - Teadélután
  ..
  Nettó: 1 173 Ft 1 490 Ft
 • Nyomda - Vicces halak
  ..
  Nettó: 1 173 Ft 1 490 Ft
 • Nyomda - Virágok
  ..
  Nettó: 1 173 Ft 1 490 Ft
 • Pikkelyek, prémek és tollazatok
  A geometriai formák segítségével öltöztesd fel az állatokat! Tudod melyik állat testét borítja szőr, vagy ki ékeskedik tollakkal? Használd a fantáziádat és öltöztesd fel az állatokat a színes geometriai formákkal. A készlet tartalma: 16 előkészített nyomdázólap 8 geometrikus forma nyomda 3 festékpár..
  Nettó: 3 850 Ft 4 890 Ft
 • Seherezádé meséi
  Keltsd életre az ezeregy éjszaka meséit. Elsősorban kislányok számára készült ez a készlet, amelyben nyomdázással, mintarajzolással és színezéssel kell egész történetet megalkotni, amely végül olyan lesz, mint egy mesekönyv. A varázslatos India világával kapcsolatos nyomdakészlet, a sablonok és a pa..
  Nettó: 4 323 Ft 5 490 Ft
 • Sivatag nyomda
  Sivatagi történetek nyomdázása színekkel és formákkal A sivatag jellegzetes és hangulatos világának jeleneteit kell kiegészíteni a nyomdák segítségével: a házakra ablakot, az utcákra elefántot, pálmafát és csillagokat kell festeni. A gumialapú nyomdákat igazán könnyű kezelni, a háromféle színt tarta..
  Nettó: 4 165 Ft 5 290 Ft
 • Tündérek nyomda
  Nyomdakészlet kicsiknek tündérmesékhez Színezhető, festhető, körbevágható tündéralakokat lehet nyomdázni ezzel a készlettel. Papírlapok, füzetek, borítékok vagy ajándékcsomagok dekorálásához nagyszerű eszköz, de egész történetet lehet pecsételni az egymás mellé helyezett figurákból. Kiváló szórakozá..
  Nettó: 2 669 Ft 3 390 Ft
 • Vicces arcok nyomda
  Nyomdakészlet a végtelen gyermeki fantáziához Hat különböző formájú és mintájú nyomdát és egy filctollat tartalmaz ez a készlet, amelynek lényege, hogy a gyermek maga alkossa meg a vicces arcokat a saját ízlése és kreativitása szerint. A színes útmutató segítségével ötletek szerezhetők, és végül egy..
  Nettó: 1 882 Ft 2 390 Ft
 • Vidám dzsungel nyomdakészlet
  Nyomdakészlet különleges sablonos színezés technikával Kisebb gyermekek számára készült a dzsungel állatait bemutató nyomdakészlet, amely előhozza a kreativitást mindenkiből. A vidám figurák, a kétféle tintapárna, melyek közül az egyiket kézre álló gombbal láttak el, a kis nyomdaformák és a színes h..
  Nettó: 2 827 Ft 3 590 Ft
 • Viráglányok
  Mintanyomdázás színekkel és formákkal Virágmintákat kell a lányok ruhájára varázsolni a könnyen kezelhető, gumialapú nyomdák felhasználásával. A háromféle színes festéket tartalmazó, kimosható tintapárnák számos variációs lehetőséget rejtenek, és az ötletadó útmutató segítségével egyszerű feladat az..
  Nettó: 3 850 Ft 4 890 Ft