Matrica, bélyeg, nyomda

Válassz az alábbi lehetőségekből.
Rendezés:
Mutat:
Mutat: Lista Rács
 • 1000 matrica a kicsiknek
  Színes matricák a kicsik számára. Kedvenc kisállatok, virágok, színes formák, mesebeli figurák, betűk alkotják ezt a több mint 1000 darabos matricagyűjteményt, amely kiváló dekorációs alapanyag. Akár egy egész történet is kirakható belőlük. Tartalom: 1000 matrica Ajánlott életkor: 3 - 6 éveseknek A ..
  Nettó: 2 669 Ft 3 390 Ft
 • 1000 matrica lányoknak
  A Djeco tervezői gondoltak a lányokra. Rendkívül ígényes 1000 darabos matrica készlet, mind színeiben, mind grafikában a lány felhasználókra szabva. Tartalom: 1000 matrica Ajánlott életkor: 7 - 16 éveseknek A csomagolás mérete: 22 x 23 x 0,3 cm  ..
  Nettó: 2 197 Ft 2 790 Ft
 • ABC-szörnyecskék nyomda
  Játékos nyomdakészlet betűtanuláshoz Minden betű egy-egy vicces szörnyállatkát formáz. Igazán könnyű és vidám így az ABC és a szavak tanulása! A nyomdakészletben a betűk mellett írásjelek és hangulatfigurák is vannak. A gyermekek kezének méretéhez igazított tintapárna tartozik a készlethez, melyet e..
  Nettó: 3 063 Ft 3 890 Ft
 • Alkotás matricával, 10 kutya
  Fantázia és kreativitás matricákkal Tíz különböző színű kutyafigurát lehet dekorálni több, mint 390 kis matricával. A leegyszerűsített formák lehetővé teszik, hogy a legváltozatosabb és legkreatívabb ötletek is megvalósuljanak. A ragasztási lehetőségeknek csak a fantázia szab határt. Kiválóan fejles..
  Nettó: 1 567 Ft 1 990 Ft
 • Alkotás matricával, 10 madár
  Fantázia és kreativitás matricákkal Tíz különböző színű madárfigurát lehet dekorálni több, mint 390 kis matricával. A leegyszerűsített formák lehetővé teszik, hogy a legváltozatosabb és legkreatívabb ötletek is megvalósuljanak. A ragasztási lehetőségeknek csak a fantázia szab határt. Kiválóan fejles..
  Nettó: 1 646 Ft 2 090 Ft
 • Az én dolgaim - Rosalie
  A gyönyörű dobozban 2 füzet, 1 öntapadós jegyzettömb, 1 napló és 2 ív matrica van...
  Nettó: 2 354 Ft 2 990 Ft
 • Az én dolgaim - Violette
  A gyönyörű dobozban 2 füzet, 1 öntapadós jegyzettömb, 1 napló és 2 ív matrica van. 7-13 korig ajánlott...
  Nettó: 2 354 Ft 2 990 Ft
 • Dinoszauruszok nyomda
  Nyomda az őslényekkel ősrégi történetek rajzolásához Az őslényeket ábrázoló nyomdakészlettel való játék izgalmas szórakozás kisebb gyermekeknek és nagyobbaknak egyaránt. A figurák végtelen variációban színezhetők, festhetők, és akár egész történetet elmesélhetnek tetszőleges sorrendbe helyezve. A ké..
  Nettó: 2 591 Ft 3 290 Ft
 • Dzsungel nyomda
  Az őserdő izgalmas világa nyomdakészletben Az őserdő ismert állatait: tigrist, kaméleont, papagájt, majmot stb. ábrázoló nyomdakészlettel való játék izgalmas szórakozás kisebb gyermekeknek és nagyobbaknak egyaránt. A figurák végtelen variációban színezhetők, festhetők, és akár egész történetet elmes..
  Nettó: 2 591 Ft 3 290 Ft
 • Elegáns felvonulás
  A ruhák mintázatát kialakíthatod a felvonulásra. Különböző mintákat kell a lányok ruhájára varázsolni a könnyen kezelhető, gumialapú nyomdák felhasználásával. A háromféle színű, kimosható festéket tartalmazó tintapárnák számos variációs lehetőséget rejtenek, és az ötletadó útmutató segítségével egys..
  Nettó: 3 850 Ft 4 890 Ft
 • Háziállatok - Farm nyomda
  Nyomdakészlet kicsiknek Színezhető, festhető, körbevágható háztáji állatokat: tehenet, birkát, malacot, szárnyasokat lehet nyomdázni ezzel a készlettel. Papírlapok, füzetek, borítékok dekorálásához nagyszerű eszköz, de egész történetet lehet pecsételni az egymás mellé helyezett figurákból. Kiváló sz..
  Nettó: 2 591 Ft 3 290 Ft
 • Hercegnők
  Panorámaképek alkotása nyomdázással és sablonokkal Elsősorban kislányok számára készült ez a készlet, amelyben nyomdázással, mintarajzolással és színezéssel alkotóak meg egész történetek, amelyek végül olyanok lesznek, mint egy mesekönyv. A hercegnők világával kapcsolatos nyomdakészlet, a sablonok é..
  Nettó: 4 323 Ft 5 490 Ft
 • Hercegnők nyomda
  Nyomdakészlet hercegnős történetek, rajzok készítéséhez Egy nagyszerű eszköz a képzelet, kreativitás, előadói készség fejlesztésére. Még csak az sem gond, hogy nem jeleskedsz a rajzban. Alkosd meg a saját mesevilágodat, színezd ki, meséld el! A nyomda vízbázisú festéket tartalmaz, mindenhonnan le és..
  Nettó: 2 591 Ft 3 290 Ft
 • Kalózok nyomda
  Nyomdakészlet kalózos történetek, rajzok készítéséhez Egy nagyszerű eszköz a képzelet, kreativitás, előadói készség fejlesztésére. Még csak az sem gond, hogy nem jeleskedsz a rajzban. Alkosd meg a saját mesevilágodat, színezd ki, meséld el! A nyomda vízbázisú festéket tartalmaz, mindenhonnan le és k..
  Nettó: 2 669 Ft 3 390 Ft
 • Kreatív nyomda készlet: Arckifejezések
  Készíts arckaraktereket a nyomdák használatával! Ennek a készletnek a segítségével, viccesebbnél viccesebb arcokat kreálhatsz, vagy gyönyörű ruhát és frizurát készíthetsz a lányoknak. Bárhogy is döntesz, garantáltan jól szórakozol majd. A háromféle színes festéket tartalmazó, kimosható tintapárnák s..
  Nettó: 3 614 Ft 4 590 Ft
 • Lovagok nyomda
  Hősi világ történeteinek elkészítéséhez nyomdakészlet A középkor hőseit, a bátor lovagokat ábrázoló nyomdakészlettel való játék izgalmas szórakozás kisebb gyermekeknek és nagyobbaknak egyaránt. A figurák végtelen variációban színezhetők, festhetők, és akár egész történetet elmesélhetnek tetszőleges ..
  Nettó: 2 591 Ft 3 290 Ft
 • Lufiállatok
  Matricázhatsz 3D-ben! Az egyszínű lufikból humoros állatokat készíthetsz a matricák és kellékek felhasználásával. Díszítsd velük a szobádat, vagy a szülinapi bulidat. Tartalom: Ajánlott életkor: 4-8 éveseknek A csomagolás mérete: 21,5 x 23 x 0,3 cm..
  Nettó: 2 276 Ft 2 890 Ft
 • Macskák nyomda
  Nyomdakészlet a kedvenc háziállatról A játékos cicákat ábrázoló nyomdakészlettel egész történetek kerekíthetők a kedvenc háziállatok köré. Kiszínezhető, kifesthető, körbevágható: a számtalan dekorálási lehetőségnek a gyermek fantáziája szab határt! A készlet tartalma: 10 darab nyomda 1 kimosható fes..
  Nettó: 2 591 Ft 3 290 Ft
 • Matirca - A tenger alatt
  ..
  Nettó: 4 087 Ft 5 190 Ft
 • Matirca - A tenger alatt
  ..
  Nettó: 307 Ft 390 Ft
 • Matirca - Állatok
  A legkülönfélébb állatok vidám rajzait tartalmazza ez a matricagyűjtemény: oroszlán, zebra, koala, madarak, halak és egyéb kedvenc állatkerti és háziállatok találhatóak meg a két matrica lapon. Használhatóak kreatív képek alkotásához, vagy képeslapok, csomagolások díszítésére. Tartalom: 160 matrica ..
  Nettó: 701 Ft 890 Ft
 • Matirca - Arcképek
  ..
  Nettó: 307 Ft 390 Ft
 • Matirca - Bagoly
  ..
  Nettó: 307 Ft 390 Ft
 • Matirca - Csillám betűk
  ..
  Nettó: 307 Ft 390 Ft
 • Matirca - Cuki vadállatok
  A vadállatok világába kalauzol ez a matricakészlet. Csupa kedvesség a vadon élő állatok ábrázolásában. Ezek a grafikák jól mutatnak gyűjteményben, iskolai füzeteken, de ragaszthatóak ajándékokra, képeslapokra, és egy kis fantáziával készíthető belőlük akár mesekönyv is. Tartalom: 160 matrica (2 ív) ..
  Nettó: 701 Ft 890 Ft
 • Matirca - Dinoszauruszok
  Nagyon kedves grafikájú dínókkal matricázhatod fel az eszközeidet. Készíts különleges meghívókat, üdvözlő és ültető kártyákat ezekkel a csodaszép matricákkal. A maradékot használd a szoba díszítéséhez, vagy tedd velük egyedivé a dolgaidat. Tartalom: 160 matrica (2 ív) Ajánlott életkor: 4 - 12 évesek..
  Nettó: 701 Ft 890 Ft
 • Matirca - Édességek
  ..
  Nettó: 307 Ft 390 Ft
 • Matirca - Hableányok
  ..
  Nettó: 701 Ft 890 Ft
 • Matirca - Hawai dizájn
  ..
  Nettó: 307 Ft 390 Ft
 • Matirca - Hercegnők tea partyja
  Szervezd meg a hercegnők tea partyját! Ez a matricakészlet minden kelléket tartalmaz. A csodaszép hercegnők kicsinosították magukat a partyra.Indulhat a teadélután. A matricák jól mutatnak gyűjteményben, iskolai füzeteken, de ragaszthatóak ajándékokra, képeslapokra, és egy kis fantáziával készíthető..
  Nettó: 701 Ft 890 Ft