Divattervezés

Rendezés:
Mutat:
Mutat: Lista Rács
 • Divatos kompresszoros tetováló
  Divatos kompresszoros tetováló szett, színes festékceruzával és sablonnal. A készülék működéséhez szükséges 2 db 1,5 V "C" elemet a készlet nem tartalmazza. 3+..
  Nettó: 3 850 Ft 4 890 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Divattervező műhely - Drawing a fashion show
  9-13Gyártó leírása:A Divattervező műhely segítségével minden kreatív, divattal kapcsolatos ötlet megvalósíthatóvá válik a gyermekek számára. A csomaghoz részletes útmutató tartozik, mely lépésről lépésre bemutatja a gyermeknek a divattervezés fortélyait és a rengeteg eszköz (filctollak, mintás kárty..
  Nettó: 5 583 Ft 7 090 Ft
 • Estélyiruha-tervező műhely
  Különleges estéhez egyedülálló ruhát A Djeco készlete nagyobb lányoknak készült, akik szeretnék saját kollekciójukat megalkotni, a legszebb estélyi ruháikat összeállítani, amiket akár a sztárok is megirigyelnének. A készlet tartalma (filctollak, matricák, színes minták), a színes útmutató és egy kis..
  Nettó: 5 346 Ft 6 790 Ft
 • Gyurmás divattervező készlet
  Gyurmás divattervező készlet présgéppel, 2 figurával, 4 különböző stílusú ruhaöntőforma, sapkák, napszemüveg, övek, táskák és 4 különböző színű gyurma. 3+..
  Nettó: 2 984 Ft 3 790 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Kompresszoros tetováló készlet
  Kompresszoros tetoválókészlet sablonokkal, különböző színű festékekkel. Könnyen használható. A termék a működéséhez szükséges 2 db LR14 "C" elemet nem tartalmazza...
  Nettó: 3 850 Ft 4 890 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Korok divatja - Dresses through the Ages
  7-12Gyártó leírása:Ez a gyönyörű készlet a múltba kalauzol, hogy bemutassa a történelmi korok legszebb női öltözeteit. Minden kislány szereti a hosszú, abroncsos, királynői ruházatokat. Ennek a szettnek a segítségével tehát megalkothaja a álmai ruháját. Rajzolás közben pedig fejleszti a kézügyessége..
  Nettó: 6 134 Ft 7 790 Ft
 • Led-es világító divattervező
  Led-es világító képmegjelenítő színes ceruzákkal és fehér papírlapokkal. A játék a működéséhez szükséges 3db AA elemet nem tartalmazza...
  Nettó: 6 134 Ft 7 790 Ft
 • New York divatház
  ..
  Nettó: 5 346 Ft 6 790 Ft
 • Projektoros divattervező készlet
  A Projektoros divattervező állványba 4 különböző körsablont lehet helyezni, melyek mindegyikén nyolc különböző ruházat- és frizura dia található. A megfelelő dia kiválasztása után a gépet bekapcsolva a papír tetszőleges részére vetíti a dián található képet, melyet már egyszerűen körbe lehet rajzoln..
  Nettó: 3 457 Ft 4 390 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Szépészeti műhely - Beauty workshop
  9-13Gyártó leírása:Ebben a szettben tizenkét rajzmodell vár arra, hogy valaki tökéletes sminket varázsoljon az arcára, gyönyörű ékszerekkel díszítsék és mennyei frizuráját alkossanak neki. Elsősorban olyan kislányoknak ajánlott, akik érdeklődnek a divatvilág iránt, szeretnek rajzolni és festeni, ill..
  Nettó: 6 134 Ft 7 790 Ft
  1 vélemény alapján.