Személyes átvétel: INGYENES | Futárszolgálat: 1150 Ft / nettó 30 ezer forint felett INGYENES kiszállítás

Orosz nyelvű könyvek

Rendezés:
Mutat:
Mutat: Lista Rács
 • Sag za sagom - orosz nyelvköny + kazetta kezdőknek
  Ajánlott: középiskolásoknak, fiatal felnőtteknek, egyéni vagy csoportos orosz nyelv tanuláshoz. A Sag za sagom egykötetes nyelvi alapozó, amely alapfokú nyelvi szintre juttatja el használóit. Fő jellemzői: beszédcentrikus, a mai, élő orosz nyelvet tanítja; élethű nyelvi szituációkat teremt; nagy gon..
  Nettó: 3 800 Ft 3 990 Ft
  2 vélemény alapján.
 • Szólalj meg bátran oroszul - Angela Wilkes
  Szólalj meg bátran… című sorozat orosz nyelvű kiadása a nyelvtanulás legnehezebb és legkeservesebb első lépéseit könnyíti meg. Olyan mindennapi feladatokat segít megoldani, mint a köszönés, ismerkedés, tájékozódás, vásárlás stb. Humoros, könnyed párbeszédes formában és rövid olvasmányokkal tanít 50 ..
  Nettó: 2 848 Ft 2 990 Ft
  2 vélemény alapján.
 • Whisperphone duett - Suttogó fejhallgató duett
  Whisperphone duett - Suttogó fejhallgató duettOlvasd hangosan. Halld a hangodat. Tanulj gyorsabban!Akusztikus telefon. A Whisperphone fejhallgatók segítségével saját beszédhangunkat hallhatjuk vissza. Az így hallott hang teljesen más mint amit a koponyánk csontozatán keresztül visszahallunk. A whisp..
  Nettó: 5 504 Ft 6 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Whisperphone Junior - Suttogó fejhallgató
  A Whisperphone fejhallgatók segítségével saját beszédhangunkat hallhatjuk vissza. Az így hallott hang teljesen más mint amit a koponyánk csontozatán keresztül visszahallunk. A whisperphone eszköz segítségével gyorsabban meg lehet tanulni az olvasott szöveget, kitünően alkalmazható nyelvtanulásnál a ..
  Nettó: 3 929 Ft 4 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Whisperphone large - Suttogó fejhallgató nagy
  A Whisperphone fejhallgatók segítségével saját beszédhangunkat hallhatjuk vissza. Az így hallott hang teljesen más, mint amit a koponyánk csontozatán keresztül visszahallunk. A whisperphone eszköz segítségével gyorsabban meg lehet tanulni az olvasott szöveget, kitünően alkalmazható nyelvtanulásnál a..
  Nettó: 4 331 Ft 5 500 Ft
  1 vélemény alapján.