Személyes átvétel: INGYENES | Futárszolgálat: 1150 Ft | 30 ezer forint felett INGYENES kiszállítás

Magyar nyelvű könyvek

Rendezés:
Mutat:
Mutat: Lista Rács
 • Értékcsökkent: A csodálatos állatvilág - P.Dowswell
  Használt, jó állapotú. Melyik állat az, amelynek olyan hosszú a nyelve, mint a teste? Hogyan lélegzik a bálna? Miért csíkos a zebra? Hogyan lát a kígyó a sötétben? Ezekre és még sok száz állatokról szóló kérdésre ad választ ez a fantasztikus enciklopédia. A fiatal olvasó nemcsak a már jól ismert áll..
  Nettó: 1 895 Ft 1 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: A dinók földjén
  Hasznalt, jó állapotú. Dinók földjén című könyv tartalma: Világhódító dinók, Sárkányinvázió?, Fuss, ha Tudsz!, Lássuk a menüt!, Védd magad!, Dinóbölcső, Vészhelyzetben, Dinócsaládok, Enyém a világ!, Mutasd magad!, Szuperdinók, Specialisták, Rejtélyes őslények, Mi történ velük? Ki járt itt? Talpunk a..
  Nettó: 1 895 Ft 1 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: A Föld - Engem minden érdekel sorozat
  Használt, jó állapotú. Engem minden érdekel sorozat: A Föld - Képes ismerkedés természeti környezetünkkel. Milyen vastag az Antarktisz jégtakarója, mennyit nő naponta a bambusz, mi az a tűzlavina és seregnyi más, érdekes és fontos kérdésre találsz választ e könyv lapjain. Utazz velünk a Föld mélyébe..
  Nettó: 1 895 Ft 1 990 Ft
  2 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: A nagy dinoszaurusz atlasz
  Használt, jó állapotú. A nagy dinoszaurusz atlasz - Giuliano Fornari illusztrációival. A dinoszauruszok világa szép kivitelű, színes rajzokon, csontváz-rekonstrukciókkal, térképekkel, számtalan érdekes adattal!..
  Nettó: 1 857 Ft 1 950 Ft
  2 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: A vadon világa
  Használt, jó állapotú. A vadon világa. Ragadozók, áldozatok, rejtőzködők, családosok, csapatban élők – a sokszínű állatvilág megannyi képviselőjéről olvashatunk e könyvben. Utunkat az esőerdőkben kezdjük, és meg sem állunk a jeges sarkokig. S miközben lépésről lépésre haladunk Földünk jellemző élőhe..
  Nettó: 1 895 Ft 1 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: A világűr - Mi Micsoda Junior 13. kötet
  Használt, jó állapotú. Mi MICSODA Junior A világűr. Mik a csillagok? Mit kell tudnia az űrhajósnak? Lehet-e sétálni az űrben? A Mi MICSODA Junior sorozat 13. kötetéből a kis olvasó mindent megtudhat a bolygókról, a csillagokról és a világűrről. Kiderül miért különleges bolygó a Föld és miért nevezik..
  Nettó: 2 810 Ft 2 951 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: Az emberi test - Mi Micsoda Junior 1. kötet
  Használt, jó állapotú. Mi MICSODA Junior Az emberi test. Miért dobog a szíved? Mi tartja a testedet? Hogyan mozog a tested? Hogyan lélegzel? Miért leszel éhes? A Mi MICSODA Junior 1. kötete Peti születésnapjára invitálja a kíváncsi olvasót. Itt mindenki izeg-mozog itt, fel-alá jön és ugrabugrál. Az ..
  Nettó: 2 810 Ft 2 951 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: Bemutatkoznak a lovak
  Használt könyv, jó állapotú. Bemutatkoznak a lovak. Látványos, fotókkal illusztrált könyv a lovak hétköznapi életéről. Történetüket a kezdetek kezdetétől, azaz kialakulásuktól meséli el, valamint családjának közeli tagjait is bemutatja neked. Beavat a lovak titkos beszédének és jelzéseinek bonyolult..
  Nettó: 2 762 Ft 2 900 Ft
  2 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: Csillagászat - Dr. Szabóné Zavaczki Andrea
  Használt, jó állapotú. Gyermektudomány - Csillagászat, írta: Dr. Szabóné Zavaczki Andrea. Tartalom: Világegyetem, Tejútrendszer, Naprendszer, Bolygók, Csillagok, Üdtökösök, Meteorok, Űrkutatás, Totó az elsajátított tudásról..
  Nettó: 2 848 Ft 2 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: Csillagok és Bolygók - Kis Természetbúvár
  Használt, jó állapotú. Szerző: Claudie Masson, Jean-Michel Masson. Passage Kiadó (Budapest) , 1996. Ragasztott papírkötés , 31 oldal. Sorozatcím: Kis Természetbúvár Tartalma: A Hold, a csillagok és a bolygók, A Nap megfigyelése, A szivárvány, A napfogyatkozások, A Hold megfigyelése, A holdjelenség..
  Nettó: 1 429 Ft 1 500 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: Csillagok és bolygók titkai
  Használt, jó állapotú. Ez a csodálatosan illusztrált könyv a világűr titkait tárja fel a gyerekek előtt. Választ kaphatnak belőle például olyan kérdésekre, hogy hogyan keletkeztek a bolygók, mi jellemzi őket, mi a szerepe a Napnak és a Holdnak, mi a Tejút és mik a galaxisok. Megismertet az ember els..
  Nettó: 1 810 Ft 1 901 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: Dinoszauruszok - Kis könyvekben a nagyvilág
  Használt, jó állapotú. Dinoszauruszok, Kis könyvekben a nagyvilág sorozat. Alexandra Kiadó. Részletes, színes rajzokon mutatjuk be a titokzatos őslényeket - diplodocus, allosaurus, velociraptor, triceratops, tyrannosaurus rex, stegosaurus, spinosaurus, opthalmosurus. Nézd meg jól a képeket! Rengeteg..
  Nettó: 951 Ft 999 Ft
  2 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: Enciklopédia Gyermekeknek - Új, Javított kiadás
  Használt, újszerű. Park-Usborne: Enciklopédia gyermekeknek. Az általános iskolásoknak készült, a hétköznapi dolgokat és fontosabb fogalmakat egy-egy téma köré csoportosítva, egyszerű nyelven és vidám rajzokkal magyarázza. 127 oldalas...
  Nettó: 2 762 Ft 2 900 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: Kis növényhatározó - Simon Tibor - Csapody Vera
  Használt, jó állapotú. Simon Tibor és Csapody Vera: Kis növényhatározó. Tankönyvkiadó, 1987 Kis növényhatározó rendszertani és ökológiai tájékoztatóval 14. kiadás..
  Nettó: 2 381 Ft 2 500 Ft
  2 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: Nyomozás az állatvilágban
  Használt, jó állapotú. Láss! Keress! Tanulj! Sorozat: Nyomozás az állatvilágban című kötet. Az Északi-sarktól a forró Sonora sivatagig, a sűrű tűlevelű erdők világától a Nagy-Korallzátonyig, s a vizek mélységétől az égre törő hegycsúcsokig – változatos élőhelyeiken mutatja be a kötet a bolygónkat be..
  Nettó: 1 895 Ft 1 990 Ft
  2 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: PC harcos játékcsomag 4 CD-Rom-mal: Jade Empire, Virtua fighter 2, Mortal kombat 4, Fighting force
  Értékcsökkent használt PC harcos játékcsomag 4 CD-Rom-mal. 1. Jade Empire - special edition, bontatlan csomagolásban. 16+ Nyelv: magyar 40 órányi kaland, 70 helyszín, 7 karakter, 7 küzdőstílus, 4 mágia iskola, 4 démoni forma 2. Fighting force bontott csomagolás, 15+ Nyelv: angol 3. Mortal kombat..
  Nettó: 1 895 Ft 1 990 Ft
  2 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: Ragadozók 3D-s kalandok! Sorozat
  Használt, újszer, 3Ds szemüveggel. 3D-s kalandok – Ragadozók. A 3D-s kalandok című sorozat köteteiben az ifjú olvasó érdekes információkat tudhat meg az adott témakörben. Az ismeretszerzést még izgalmasabbá teszik a 3D-s képek, amelyeket a könyvhöz mellékelt speciális szemüveg segítségével élvezhetü..
  Nettó: 943 Ft 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: T.Rex Pillants be a háromdimenziós T.rexbe! Nézz bele sorozat
  Használt, jó állapotú. Dennis Schatz: Nézz bele! - A T-Rex . Pillants be a háromdimenziós T-rexbe! Színes illusztrációkkal és egy T-Rex modellel, melyet az oldalak lapozásával részletesen megismerhetsz, kielemezhetsz. Oldalszám : 14..
  Nettó: 5 705 Ft 5 990 Ft
  2 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: Tudod-e? - Érdekességek az állatvilágból
  Használt, jó állapotú. Témakörök: korallzátonyok, tengeri uborka, bolha, kullancs, szitakötő, sáska, selyem, pókháló, skorpió, szentjánosbogár, góliátbogár, lesőharcsa, cápa, levesteknős, matamata, béka, kakukktojás, harkály, jégmadár, egyszarvú, mongúz, lajhár, teve, koala, hiéna, leopárd..
  Nettó: 1 895 Ft 1 990 Ft
  2 vélemény alapján.
 • Értékcsökkent: Tudod-e? ​– Érdekes kérdések és válaszok gyerekeknek
  Használt, jó állapotú. Témakörök: Földünk és környzete, Élet a földön, Ember a földön, Az alkotó ember, Művészetek, Sport..
  Nettó: 1 895 Ft 1 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Ház körüli élővilág - Veres László
  A Ház Körüli Élővilág könyv színes illusztrációkkal díszített 28 oldalas könyv, a Pillantás a természetre ismeretterjesztő sorozat tagja. A könyvben megismerhetsz olyan állatokat amelyek közvetlen közelünkben élnek...
  Nettó: 1 895 Ft 1 990 Ft
  2 vélemény alapján.
 • Hello Kitty DVD, Kalandok rönkfalván DVD 1
  Értékcsökkent, bontott csomagolás: Hello Kitty DVD Kalandok Rönkfalván DVD 1. Csupa móka, derű, vidámság..
  Nettó: 2 857 Ft 3 000 Ft
  2 vélemény alapján.
 • Kis Vuk - Fabula Tamás, Gát György
  Ki ne ismerné Vuk, a kicsi és éhes kisróka történetét? Vuk mostanra családot alapított: kis Vuk, történetünk főszereplője a fia, aki ravaszságban, ügyességben cseppet sem marad el a nagy előd mögött. Őt is ugyanúgy üldözi a simabőrű, de végül összetartó közösséget toboroz az erdei és a cirkuszi álla..
  Nettó: 4 752 Ft 4 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Korcsolya-iskola - Naia Bray-Moffatt
  A korcsolyázás a tánc és a torna keveréke, kecsesség és egyensúly, esések és móka! Ez a könyv szárnyaló utazás az első bizonytalan lépésektől egészen addig a napig, amikor repülsz a levegőben és kecses leszel, mint egy hattyú. Te is meg tudod csinálni, ha kitartóan próbálkozol! ..
  Nettó: 3 800 Ft 3 990 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Már iskolás vagyok - Janikovszky Éva
  Micsoda boldogság és dicsőség az első iskolatáska! Dani is büszke örömmel indul iskolába, ahol a lelkesedése lohad ugyan, de érdeklődése nőttön-nő. A felnőttek kérdésére, hogy jó-e iskolába járni, Dani nem tud válaszolni. Van amikor jó, s van, amikor rossz. Janikovszky Éva játékosan megírt könyvét R..
  Nettó: 2 381 Ft 2 500 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Már óvodás vagyok - Janikovszky Éva
  Amikor Dani először ment óvodába, nagyon örült annak, hogy már óvodába mehet, csak még annak nem tudott eléggé örülni, hogy ott is kell maradni."Mert így van ez, hogy az ember örül is meg nem is. Akkor is így van, ha az ember történetesen még kicsi. Hiszen nagyszerű dolog az - rang és tisztesség! -,..
  Nettó: 2 381 Ft 2 500 Ft
  2 vélemény alapján.
 • Münchhausen Báró Kalandjai - Gottfried August Bürger
  A legendás Münchhausen báró, számos mesekönyv és film ismert hőse nem csupán Bürger képzeletének szülötte: alakját a szerző valós személyről mintázta. A 18. században élt báró szárnyaló fantáziával megáldott obsitos volt, kinek hihetetlen történetei szájról szájra jártak, mígnem a német költő átirat..
  Nettó: 2 667 Ft 2 800 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Tenisz-iskola - Bray-Moffatt, Naia
  Ezt a sportot nyáron és télen, szabadtéren és fedett csarnokban egyaránt lehet űzni. Remek versenyek, közös szórakozás vár mindenkire, aki ezt választja. Ez a színes fotókkal teli kötet segít az alapok elsajátításában, és kedvet ébreszt mindenkiben, hogy ehhez a játékhoz fogjon. A gyerekeket a kezdő..
  Nettó: 2 848 Ft 2 990 Ft
  2 vélemény alapján.