3-6

Rainbow Pegs - Különleges Építőjáték

Rainbow Pegs - Különleges Építőjáték
Rainbow Pegs - Különleges ÉpítőjátékRainbow Pegs - Különleges Építőjáték

Ajánlott korosztály: 3- 10 éves korig

Gyártó leírása:

Rainbow Peg - Sokoldalú Építőjáték és habszivacs matrac

A rainbow peg építőjáték elemei órákon át elfoglalják a kicsi kezeket (és szemeket), sokoldalúan használhatóak, egymásba építhetőek és fűzhetőek. Ezek a nagyméretű, könnyen megfogható cölöpök stabilan egymásba illeszthetőek, függőleges és vízszintes lyukain keresztül a fűzés nagyon egyszerű. Nagyszerű a szem-kéz koordináció fejlesztésére, mintakészítéshez, és színfelismeréshez. A készletben 30 db Sokoldalú Gyöngycölöp van hétféle vidám színben, plussz kettő 90 cm-es fűzőmadzag. A cölöpök a kétoldalú VersaPegs Aktív Matraccal használhatóak, mely puha, mosható habszivacsból készült és 22x22 cm-es. Az oldalainál összeilleszthető több VersaPegs Matrac, így nagyobb játékterületet kaphatunk. Egy matrac 25 lyukkal van ellátva, sokféle játéklehetőséget nyújtva számolós, mintakészítős és szelektálós játékokhoz.

6 690,-Ft

Design & Drill Alakzatépítő Motoros Csavarhúzóval

Design & Drill Activity Center
Design & Drill Activity CenterDesign & Drill Activity Center

Ajánlott korosztály: 3 - 8 éves korig

Gyártó leírása:

Design & Drill Activity Center - Tervezz és Csavarozz Alakzatépítő

 

Elérhető a termék kisebb, utazó változata illetve a nagyobb szerszámoskészlet változata is.

A gyerekek imádják használni a Design & Drill Alakzatépítőt, hogy elkészítsék saját tervezéseiket, vagy az egyik minta kártyát követve formákat, képeket (pl: vonattól a hajóig, virágtól a halig) alkossanak. Kapj fel egy nagyméretű csavart, helyezd a motoros csavarhúzóra, vagy használd a kézi csavarhúzót és kezdődhet a játék.
A 20 mintakártya (10 képes, 9 mintás és 1 saját tervezéshez) egyszerű és bonyolultabb feladatokat adnak a fiatal tanulóknak. 3 db AA elemmel működik (nem tartalmazza).

13 490,-Ft

Gears - Fogaskerekes Építőjáték alap készlet

Gears - Fogaskerék Építőjáték Kezdőknek

Ajánlott korosztály: 3-10 éves korig

Gyártó leírása:

Gears! Gears! Gears! - Fogaskerék Építőjáték Kezdőknek

A fiatal mérnökök tökéletes kezdőkészlete! Színes, 95 darabos készlet műanyag fogaskerekekkel, forgatókarokkal, összekötő elemekkel és egymásba illeszthető fekvőelemekkel, melyek végtelen építési variációt kínálnak. Kompatibilis a többi Gears termékkel.

NUNU üzenete:

A Fogaskerék Építőjáték Kezdőknek készlet játékos tanulást kínál minden kíváncsi gyermeknek. Fogaskerek, oszlopok és alapelemek, összesen 95 db műanyag alkatrész, melyek könnyen összeszerelhetőek. Készíts hernyót, versenyautót, vagy cikk-cakk lépcsőt és figyeld meg, hogyan adják egymásnak tovább a mozgást a fogaskerekek.
A készlet tartalmaz: 48 többszínű fogaskereket (6 cm átmérőjűek), 8 alapelemet, 19 oszlopelemet, 8 egyszerű elemet az oszlopok összeillesztéséhez és 12 oszlopkanyarító elemet + 1 hajtókar.

Fejleszti a finommotorikus készséget, a térlátást, a kreativitást, a problémamegoldó készséget és megtapasztalható a fogaskerekek működése.

8 990,-Ft

A törtek - átlátszó kártyákkal

A törtek - átlátszó kártyákkal

6 - 10 éves korig

Gyártó leírása:

18 átlátszó kártya (6 felé osztja az egészet), 33 átlátszó geometria ábra (8 felé osztja az egészet), 37 számkártya, 8 jelkártya

4 489,-Ft

Multiplayaction - 10x könnyebb

Multiplayaction - 10x könnyebb

6-8 éves korig

Gyártó leírása:

72 kártya, 10x10 szorzótábla, 4 letörölhető zsírkréta, útmutató. 6-10-ig gyakoroltatja a szorzótáblát kreatív, vidám és érthető módon.

5 189,-Ft

Vedd észre a különbséget - Lottó játék

Vedd észre a különbséget - Lottó játék

2-5 éves korig

Gyártó leírása:

Tartalmaz: 6 lap, 36 kártya, 1-6 játékosnak. Térlátás fejlesztése: méret, ellentét, előtte-mögötte, kint-bent, jobbra-balra, fent-lent..

5 489,-Ft

Nézőpont - egy tárgy 6 oldalról

Nézőpont - egy tárgy 6 oldalról

3-7 éves korig

Gyártó leírása:

Tartalmaz: 6 + 30 kártyát, 1 szín pörgettyűt. Ki gyűjti össze először a tárgy összes képét (jobb-bal oldali kép, hátulról, felülről, alulról).

3 989,-Ft

Kövesd a vonalat

Kövesd a vonalat

4 - 7 éves korig

Gyártó leírása:

A vonalak követésével fejleszti a finommotors mozgást. Íráselőkészítés. 12 letörölhető feladatlap, 4 zsírkréta.

6 190,-Ft

5 érzékszerv -lottó játék

5 érzékszerv -lottó játék

3-6 éves korig

Gyártó leírása:

Tartalmaz: 5 lottó lap, 20 kártya 1-5 játékos részére. Lottó játék az 5 érzékszervvel: látás, hallás, szaglás, ízlelés és tapintás.

3 989,-Ft

A Számoló FA

A Számoló FA

3-7 éves korig

Gyártó leírása:

10 alaplap, mely segít leírni 1-10-ig a számokat, 4 lap számtani gyakorlatokkal, 1 letörölhető zsírkréta. 1-10 gyerek részére.

6 190,-Ft