3-6

Trükkös Mókus

Trükkös Mókus
Trükkös MókusTrükkös MókusTrükkös Mókus

2-4 játékos részére, 3 éves kor felett
A játék segítségével az óvodás, iskola előtti korosztály fejlesztheti a színmegfeleltetési készségeket, a mókus-csipesz használata fejleszti a finommotoros mozgásokat, fejleszti a kézíráshoz szükséges mozgásokat, fejleszti a társas viselkedést és a stratégiai gondolkodást.

A játék célja:
Hosszú hideg tél érkezik és a mókusok már nagyon éhesek. Segíts a mókusoknak, hogy összegyűjthessék a legfinomabb makkokat. A színes makkokat a fatörzseden található megfelelő színű színes lyukba kell raknia a mókusnak. Az lesz a nyertes, aki leggyorsabban fel tudja tölteni a fatörzsét makkokkal.

Használati útmutató:
1. Helyezzük a makkokat a fára (doboz alsó részének belseje)
2. Minden játékos kap egy fatörzset, amin a makkokat tudja gyűjteni
3. A legfiatalabb játékos megkapja a mókuskereket és forgat rajta egyet...

Amennyiben a mutató a következőre mutat:

7 690,-Ft

Design & Drill Alakzatépítő Motoros Csavarhúzóval

Design & Drill Activity Center
Design & Drill Activity CenterDesign & Drill Activity Center

Ajánlott korosztály: 3 - 8 éves korig

Gyártó leírása:

Design & Drill Activity Center - Tervezz és Csavarozz Alakzatépítő

 

Elérhető a termék kisebb, utazó változata illetve a nagyobb szerszámoskészlet változata is.

A gyerekek imádják használni a Design & Drill Alakzatépítőt, hogy elkészítsék saját tervezéseiket, vagy az egyik minta kártyát követve formákat, képeket (pl: vonattól a hajóig, virágtól a halig) alkossanak. Kapj fel egy nagyméretű csavart, helyezd a motoros csavarhúzóra, vagy használd a kézi csavarhúzót és kezdődhet a játék.
A 20 mintakártya (10 képes, 9 mintás és 1 saját tervezéshez) egyszerű és bonyolultabb feladatokat adnak a fiatal tanulóknak. 3 db AA elemmel működik (nem tartalmazza).

13 490,-Ft

Gears - Fogaskerekes Építőjáték alap készlet

Gears - Fogaskerék Építőjáték Kezdőknek

Ajánlott korosztály: 3-10 éves korig

Gyártó leírása:

Gears! Gears! Gears! - Fogaskerék Építőjáték Kezdőknek

A fiatal mérnökök tökéletes kezdőkészlete! Színes, 95 darabos készlet műanyag fogaskerekekkel, forgatókarokkal, összekötő elemekkel és egymásba illeszthető fekvőelemekkel, melyek végtelen építési variációt kínálnak. Kompatibilis a többi Gears termékkel.

NUNU üzenete:

A Fogaskerék Építőjáték Kezdőknek készlet játékos tanulást kínál minden kíváncsi gyermeknek. Fogaskerek, oszlopok és alapelemek, összesen 95 db műanyag alkatrész, melyek könnyen összeszerelhetőek. Készíts hernyót, versenyautót, vagy cikk-cakk lépcsőt és figyeld meg, hogyan adják egymásnak tovább a mozgást a fogaskerekek.
A készlet tartalmaz: 48 többszínű fogaskereket (6 cm átmérőjűek), 8 alapelemet, 19 oszlopelemet, 8 egyszerű elemet az oszlopok összeillesztéséhez és 12 oszlopkanyarító elemet + 1 hajtókar.

Fejleszti a finommotorikus készséget, a térlátást, a kreativitást, a problémamegoldó készséget és megtapasztalható a fogaskerekek működése.

8 990,-Ft

Margarita hercegnő - Magasságmérő falmatrica (Prin

Margarita hercegnő - Magasságmérő falmatrica (Prin

Életkortól függetlenGyártó leírása:Ez a kollekció áthelyezhető falfestményekből áll. 36 darab matricát tartalmaz.A matricák tapadnak, nem ragadnak ezért 8 hónapig áthelyezhetők, ill. leszedhetők. Nem egybefüggőek, ezért darabjait bármilyen kompozícióban, tetszés szerint tehetjük fel a falra. Fűrészporos tapétára nem javasolt.

5 890,-Ft

Fantasztikus vár - Magasságmérő falmatrica (Fantas

Fantasztikus vár - Magasságmérő falmatrica (Fantas

Életkortól függetlenGyártó leírása:Ez a kollekció áthelyezhető falfestményekből áll. 15 darab matricát tartalmaz.A matricák tapadnak, nem ragadnak ezért 8 hónapig áthelyezhetők, ill. leszedhetők. Nem egybefüggőek, ezért darabjait bármilyen kompozícióban, tetszés szerint tehetjük fel a falra. Fűrészporos tapétára nem javasolt.

5 890,-Ft

Amazonas állatai - Magasságmérő falmatrica (Friend

Amazonas állatai - Magasságmérő falmatrica (Friend

Életkortól függetlenGyártó leírása:Ez a kollekció áthelyezhető falfestményekből áll. 31 darab matricát tartalmaz.A matricák tapadnak, nem ragadnak ezért 8 hónapig áthelyezhetők, ill. leszedhetők. Nem egybefüggőek, ezért darabjait bármilyen kompozícióban, tetszés szerint tehetjük fel a falra. Fűrészporos tapétára nem javasolt.

6 250,-Ft

Strucc - Magasságmérő falmatrica (Ostrich height c

Strucc - Magasságmérő falmatrica (Ostrich height c

Életkortól függetlenGyártó leírása:Ez a kollekció áthelyezhető falfestményekből áll. 19 darab matricát tartalmaz.A matricák tapadnak, nem ragadnak ezért 8 hónapig áthelyezhetők, ill. leszedhetők. Nem egybefüggőek, ezért darabjait bármilyen kompozícióban, tetszés szerint tehetjük fel a falra. Fűrészporos tapétára nem javasolt.

5 890,-Ft

Tollas jószágok - My feathery things

Tollas jószágok - My feathery things

6-12Gyártó leírása:A Tollas jószágok készletben keménypapírra nyomott képeket találsz, amelyek madarakat ábrázolnak. Ezeket kis papírdarabokkal kell teleragasztgatnod, hogy a képek megkapják végleges formájukat. Ehhez a madarak tollait ki kell vágni, majd a képen lévő öntapadós felületet eltávolítva, felragasztgatni. Fejleszti a kézügyességet és a kreativitást.A készlet tartalma:-4 darab kiegészítendő kép (15x21 cm)-kis kivágandó, mintás papírok (200 darab)-Eszköz az öntapadós felületek fóliáinak eltávolításához-Színes útmutató füzet

4 790,-Ft

Homokmaszkok - Sand masks

Homokmaszkok - Sand masks

9-15+Gyártó leírása:A nagyobb gyermekek számára készült készlet, melyben különleges mandala formákat lehet színezni, színes homokkal. A csomoagban található sablonok számozással vannak ellátva, illetve útmutató füzetet is tartalmaz. A képek, melyet a gyerekek díszíthetnek öntapadós felülettel vannak ellátva, így a homokszemek könnyedén megragadnak rajta.A készlet tartalma:5 darab, maszkot ábrázoló kép16 darab, különböző színű dekor-homokot tartalmazó tégelyA csomagolás mérete: 23,5x23x4 cm

5 780,-Ft

Királynők - Queens

Királynők - Queens

6-11+Gyártó leírása:A királynők szettjében színes homokot szórhatnak a sablonokra. A képek, melyet a gyerekek díszíthetnek öntapadós felülettel vannak ellátva, így a homokszemek könnyedén megragadnak rajta. A csomoagban található sablonok számozással vannak ellátva, illetve útmutató füzetet tartalmaz. A készlet tartalma:4 darab kemény kartonból készült kép öntapadó felülettel (15x20 cm)12 darab, színes homokot tartalmazó tégelyA csomagolás mérete: 16,5x23x4 cm

4 790,-Ft