3-6

Trükkös Mókus

Trükkös Mókus
Trükkös MókusTrükkös MókusTrükkös Mókus

2-4 játékos részére, 3 éves kor felett
A játék segítségével az óvodás, iskola előtti korosztály fejlesztheti a színmegfeleltetési készségeket, a mókus-csipesz használata fejleszti a finommotoros mozgásokat, fejleszti a kézíráshoz szükséges mozgásokat, fejleszti a társas viselkedést és a stratégiai gondolkodást.

A játék célja:
Hosszú hideg tél érkezik és a mókusok már nagyon éhesek. Segíts a mókusoknak, hogy összegyűjthessék a legfinomabb makkokat. A színes makkokat a fatörzseden található megfelelő színű színes lyukba kell raknia a mókusnak. Az lesz a nyertes, aki leggyorsabban fel tudja tölteni a fatörzsét makkokkal.

Használati útmutató:
1. Helyezzük a makkokat a fára (doboz alsó részének belseje)
2. Minden játékos kap egy fatörzset, amin a makkokat tudja gyűjteni
3. A legfiatalabb játékos megkapja a mókuskereket és forgat rajta egyet...

Amennyiben a mutató a következőre mutat:

7 690,-Ft

Beugró - Társas

Beugró - Társas

Gyártó leírása:

A népszerű Beugró televíziós műsor társasjáték változata. A játékban résztvevő vállalkozó szellemű játékosoknak a színészek szerepébe bújva érdekes színészi feladatokat kell megoldaniuk. Beugró társasjáték.

5 790,-Ft

Moon Sand - Kincses várkastély

Moon Sand - Kincses várkastély
Moon Sand - Kincses várkastély

Kincses várkastély gyurmajáték A Moon Sand egy világszabadalom alapján kifejlesztett gyurmajáték, mely hamar meghódította a gyerekek és szüleik szívét Textúrája összetétele egyedülálló, színes homokszerű anyaga könnyen formázható.

A Hold Homok olyan homokszerű anyagot tartalmaz, amely formázható, színekben keverhető, gyúrható anyag amely a levegőn kint hagyva sem keményedik be sohasem. (Ellentétben a hagyományos gyurmákkal)

A készlet tartalma: Zöld, piros, sárga, kék hold homok, felfújható alaplap, felvonóhíd, sárkány és hercegnő.

5 990,-Ft

Gears - Fogaskerekes Építőjáték alap készlet

Gears - Fogaskerék Építőjáték Kezdőknek

Ajánlott korosztály: 3-10 éves korig

Gyártó leírása:

Gears! Gears! Gears! - Fogaskerék Építőjáték Kezdőknek

A fiatal mérnökök tökéletes kezdőkészlete! Színes, 95 darabos készlet műanyag fogaskerekekkel, forgatókarokkal, összekötő elemekkel és egymásba illeszthető fekvőelemekkel, melyek végtelen építési variációt kínálnak. Kompatibilis a többi Gears termékkel.

NUNU üzenete:

A Fogaskerék Építőjáték Kezdőknek készlet játékos tanulást kínál minden kíváncsi gyermeknek. Fogaskerek, oszlopok és alapelemek, összesen 95 db műanyag alkatrész, melyek könnyen összeszerelhetőek. Készíts hernyót, versenyautót, vagy cikk-cakk lépcsőt és figyeld meg, hogyan adják egymásnak tovább a mozgást a fogaskerekek.
A készlet tartalmaz: 48 többszínű fogaskereket (6 cm átmérőjűek), 8 alapelemet, 19 oszlopelemet, 8 egyszerű elemet az oszlopok összeillesztéséhez és 12 oszlopkanyarító elemet + 1 hajtókar.

Fejleszti a finommotorikus készséget, a térlátást, a kreativitást, a problémamegoldó készséget és megtapasztalható a fogaskerekek működése.

8 990,-Ft

Játszva megismerjük a betüket FÉLÁRON

Játszva megismerjük a betüket FÉLÁRON
Játszva megismerjük a betüket FÉLÁRON

Vásároljon értékcsökkent termékeket féláron.

Bontott csomagolás, hiánytalan, használt, de nem lestrapált, inkább újszerű termék.

3 éves kortól, 1-4 játékos

Gyártó leírása:

Ez a társasjáték megismerteti a gyerekeket a betűkkel.

990,-Ft

Dáma játék - mágneses mini

Dáma játék - mágneses mini
Dáma játék - mágneses mini

Mini dámakészlet mágneses táblával. Utazáshoz, nyaraláshoz is kítűnő. Koncentráció, stratégiai gondolkodás szükséges a győzelemhez!

690,-Ft

Disney, Micimackó 1,2,3 puzzle, kártya, 24 db-os

Disney, Micimackó 1,2,3 puzzle, kártya, 24 db-os

Féláron kínált, bontott csomagolású, bemutató termék. Hiánytalan, jó állapotú. Disney 1,2,3...Oktató kártyajáték gyerekeknek.A játék lényege a kártyapárok megtalálása és összekapcsolása a rajta lévő képek és számok alapján. A játék  lényege a számok helyes felfogása és megértése. Fejleszti az 1-10 számkörben az alapfokú matematikai kézséget, valamint az elemek és számok összekapcsolását. A doboz tartalma : 12 két részből álló kartonlap.  

590,-Ft

Ceruzafogó - Bordázott


Nagy méretű felület, kényelmes bordázott ceruzafogó, hogy az írás igazán könnyed legyen. Azoknak ajánlott, akik túl szorosan, görcsösen fogják a ceruzát. Normál ceruzamérethez megfelelő.

150,-Ft

Ceruzafogó - Háromszög


Háromszögletű ceruzafogó, egy egyszerű segítség, hogy az ujjak a megfelelő pozícióban legyenek írás közben. A nagyobb felület méginkább segíti a problémával küzdőket. Kezdő pici ujjacskáknak is ajánlott. Normál méretű ceruzához.

190,-Ft

Traktor kirakó 20 db-os, féláron


1 db traktor kirakó féláron.

Bemutató darab 50%-os kedvezménnyel.

Bontott csomagolás, sértetlen, jó állapotú puzzle-k, újszerű, óvodai minőség.

1 db 600x400 mm kirakó, vastag fa puzzle, 20 db-os.

Téma: traktor

Fiúk kedvence kirakó.

3 990,-Ft