Golyópálya készlet

A bolyongolyó Segíti a motorikus képességek fejlődését, téri összefüggések, irányok azonosítását, differenciálását. Az építés és játék használat közben észrevétlenül fejlődnek az elemi kognitív képességek, úgymint forma, nagyság, szín, mennyiség differenciálása, a problémamegoldó gondolkodás, a figyelem koncentráció és a tartós figyelem, valamint a motiváció és az önértékelés.
Rendezés:
Mutat:
Mutat: Lista Rács
 • Bébi autós golyópálya - Toronyparkoló
  Deluxe duplatornyos spirál gyorsítópálya kézzel üzemeltethető sorompóval és kisautólifttel. A készletben egy darab piros, egy darab sárga és egy darab kék csörgős kisautó kapott helyet. +12 hónapGyártó leírása:Bébi autós golyópálya - Toronyparkoló..
  Nettó: 9 913 Ft 12 590 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Bébi autós spirálpálya - Toronyparkoló
  Duplatornyos spirál gyorsítópálya kézzel működtethető sorompóval és kisautólifttel. A készletben egy darab, piros és egy darab sárga, csörgős kisautó kapott helyet.+12 hónapGyártó leírása:Bébi autós golyópálya - Toronyparkoló..
  Nettó: 6 921 Ft 8 790 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Bolyongolyó - 100 elem + 2 alaplap
  A Bolyongolyó játékbana feladat úgy felépíteni a pályát, hogy a golyók zavartalanul guruljanak végig, függetlenül attól, hogy gyors vagy lassú, kanyarokkal telitűzdelt, vagy ugratók sora követi egymást. Ha a golyó a lejtőelemeken túl sok lendületet gyűjt, a kanyarban kiugrik, ha kevés a lendülete, n..
  Nettó: 8 654 Ft 10 990 Ft
 • Bolyongolyó - 150 elem + 4 alaplap
  A Bolyongolyó játékban a feladat úgy felépíteni a pályát, hogy a golyók zavartalanul guruljanak végig, függetlenül attól, hogy gyors vagy lassú, kanyarokkal telitűzdelt, vagy ugratók sora követi egymást. Ha a golyó a lejtőelemeken túl sok lendületet gyűjt, a kanyarban kiugrik, ha kevés a lendülete, ..
  Nettó: 11 472 Ft 14 570 Ft
 • Bűvös golyópálya - 25 db-os
  A bűvös golyópálya igazán érdekes mutatvány. Tele van izgalmas akadályokkal (pédául pörgettyűkkel) amin a golyó át fog jutni. A játék egy mosolygós fával a tetején válik még hívogatóbbá...
  Nettó: 6 370 Ft 8 090 Ft
  1 vélemény alapján.
 • Cuboro könyv + ötletgyűjtemény I.
  A Cubor I. gyűjtemény a következő témákat dolgozza fel:AlapokEgyszerű, egyszintes golyópályákSzintváltásCsövek és alagutak használataEgy egyszerű rendszer leírásaEgyszerű rendszerek variálásaMég több variációAdott elemekből a legjobb megoldás megépítéseÉpítési segédlet és leírás 12 díjnyertes golyóp..
  Nettó: 6 291 Ft 7 990 Ft
 • Cuboro könyv II.
  A könyv 12 mesterpálya megépítéséhez ad segítséget. Az pályákhoz részletes tervezési leírás áll rendelkezésre.A könyv csatos irattartó, amelyből kiemelhetőek az épp aktuális pálya megépítéséhez szükséges tervek.A készletben megtalálható pályák a  Cuboro Standard csomag építőelemeinek segítségével va..
  Nettó: 6 291 Ft 7 990 Ft
 • Cuboro könyv III.
  Gondolkodás és problémamegoldás fejlesztése a Cuboro golyópályával.A könyv négy  témakört ölel fel, amely során könnyű, nehéz és olykor meglepő megoldások születnek. Első rész: egészítsd ki a golyópályát, hiányzó részek pótlásaMásodik rész: golyópálya építése szimmetrikus alapokonHarmadik rész: goly..
  Nettó: 6 291 Ft 7 990 Ft
 • Cugolino (módosult elemkészlet) + kiegészítők csomag SUB + MAGIC
  A Cugolino golyópályával a fiatalabb korosztály is élvezetesen tud játszani, építeni. 3 éves kor felett ajánljuk. A Cugolino alapkészlet 37 építőelemet tartalmaz. A kísérletezés öröme és a határtalan összeépíthetőségi lehetőségek órákig tartó szórakozást jelentenek a gyerekek számára. A tölcsér-, a ..
  Nettó: 39 362 Ft 49 990 Ft
 • Cugolino MAGIC 10 db
  A Cugolino Magic készlet hidak építésre használhatjuk, az építőelemeket mágnesek tartják össze. 100%-ban kompatibilis a többi Cuboro és Cugolino készlettel.A készlet jellemzői: 10 db építőelem7 különböző funkció6 db üveggolyó  ..
  Nettó: 16 039 Ft 20 370 Ft
 • Cugolino SUB 11 db
  A Cugolino SUB golyópályát használhatjuk a meglévő készleteink kiegészítőjeként, használatával hosszabb pályákat építhetünk. Olyan elemeket is tartlamaz amelyekkel alagutat építhetünk. 100%-ban kompatibilis a Cuboro készletekkel.A készlet jellemzői: 11 db bükkfa kocka9 különböző funkció6 db üveggoly..
  Nettó: 12 024 Ft 15 270 Ft
 • Elektromos Golyópálya Építő ÉRTÉKCSÖKKENT
  Elektromos Golyópálya Építő ÉRTÉKCSÖKKENTEgy kedző és egy óriás szett ömlesztve, bemutató darab volt, használt, jó állapotú, hibás elemek előfordulhatnak, de nem jellemző. Értékcsökkent áron kínáljuk kartondobozban.Ajánlott korosztály: 8-14 éves korigGyártó leírása:Elemmel működő Golyópálya Építő. L..
  Nettó: 3 929 Ft 4 990 Ft
 • Jungel állatos golyópálya
  ..
  Nettó: 6 291 Ft 7 990 Ft